Annons

Läsarfråga: Budgetvänlig balkonginredning

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar
 
I bloggkategorin Läsarfrågan hjälper jag er att lösa olika inredningsproblem utan kostnad (min tid finansieras med hjälp av sk. annonslänkar till de produkter jag tipsar om). Har du kört fast med ett rum? Skicka beskrivning och bilder till: [email protected] Den här veckan svarar jag Elin som vill ha förslag och tips på budgetvänlig balkonginredning. Hoppas det kan inspirera flera!
 
————————————-
 
Fråga: I sommar flyttar jag till en ny lägenhet och får äntligen en liten balkong. Eftersom det innebär en del utgifter att byta boende skulle jag behöva bra budgettips för balkongen. Hur kan jag inreda snyggt utan att det kostar för mycket. Mvh Elin
Svar: Mitt bästa budgettips för balkonger, uteplatser och altaner är att ha is i magen. Bralla inte iväg och shoppa för tidigt på säsongen. Vänta istället ut reorna som brukar starta efter midsommar. Det är ju ändå då perioden för att använda dem brukar dra igång på allvar (i alla fall när man bor i kalla Sverige). Här kommer förslag på möbler och inredningsdetaljer som kostar under 500-lappen. Lycka till!
Sittdyna Tilde Ellos 99 kr, ljusslinga LED från Star trading, balkonglåda i Zink, Granit 229 kr, Vattenkanna i Zink Rum21, balkongmöbler SALTHOLMEN från IKEA, rund stråbricka 149 kr H&M Homekrukväxt citron från IKEA, ljus terracottakruka Olea Ø38cm från Plantagen, pläd i tvättad kvalité 249 kr Jutematta 299 kr Ellos, bambupall från Ellos
 
Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Kommentarer

  • Karina skriver:

    ÄLSKAR såna här inlägg! Mer såna!

  • Lina skriver:

    Jag skulle vilja lägga till trall/mattor, finns på t ex IKEA och kostar inte så mycket till en normalstor balkong då det ju inte är så många kvadrat. Så mycket skönare att gå på än betongen och ger ett mysigare intryck (tycker jag). Insynsskydd är också en bra grej, det får balkongen att kännas mer mer ombonad och skyddar dessutom en del mot vind.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.