Annons

Happy Weekend!

Efter en festfylld vecka som bjudit oss på allt från 40-årskalas till studentskiva, möhippa och barndop (där jag fått äran att bli fadder för första gången i livet) kikar jag in för att önska trevlig helg med ett enkelt DIY-tips till sommarens kalas. Kolla in Alice fina tårtvimpel gjord av två grillpinnar och små kartongbitar som klippts till trianglar och sedan trätts upp på en sytråd. Så enkelt, och så fint. Happy Weeekend!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Ser jättegott ut! Kolla gärna in mitt senaste inlägg också!

 • Frida G Svensson skriver:

  så fint! det här hamnar vips i mitt nästa veckonytt (där tipsar jag mina läsare och grymma inlägg på nätet). Och egentligen vill jag tipsa om dig prick varje gång! <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.