Annons

Danske Boligarkitekter

Att jag är svag för Dansk arkitektur, funkishus och rena siktlinjer är ingen nyhet men jag kan tycka det är lite knepigt att hitta inspiration på nätet. Därför blev jag glad när jag hittade sajten Danske Boligarkitekter som har samlat ett inspirationsgalleri med renoveringar, nybyggen och tilllbyggen från olika danska hus. Man får scrolla igenom en hel del stela interiörer som kanske känns lite väl avskalade med våra mått mätt – men det  finns gott om guldkorn och spännande arkitektur och ombyggnationer att spana in som gör mödan värd. Så spännande att få kika in i danska hem.
Foto: Pia Enghild / Danske Boligarkitekter

Kategorier:

Kommentarer

 • Alex Hannu skriver:

  Nya målningar tillagda på min hemsida! Gå jättegärna in och kolla! 🙂
  https://alexhannudesign.tictail.com/

 • Tack för tipset Frida, ska spana vidare där pronto!
  Ha en fin dag!
  Anette

 • Linda skriver:

  vilket bra tips, och som arkitekt gillar jag den ständigt närvarande knappen "kontakt arkitekten" även om andra kanske kan uppleva den ngt störande

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.