Annons

Budgettips: Dekoration

Jag vill börja med att poängtera att det här inlägget INTE är sponsrat, trots att Jotex råkar ligga med en annons på bloggen just nu. Däremot har jag alltid ett öga öppet för udda ”statement pieces” till mina stylingjobb och stilleben men de där riktigt fina sakerna som ögat fastnar vid kan ju gärna kosta en slant. I våras bläddrade jag förbi det här pjäsen, skålen Yava från Jotex i en tidningsannons – hann dock aldrig beställa någon innan den sålt slut. Kanske för att Starwomen bloggade om den? Nu upptäckte jag precis att Yava kommit in i sortimentet igen så gissa vem som just slagit till. Finns i två modeller som är rejält stora (den minsta är 18 cm hög med ø 17,5 cm i diameter), pris från 199 kr. Ett kap!
Foto: Jotex

Kategorier:

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  Fast denns skulle väl lika gärna kunna platsa i kategorin Lika som bär, som en kopia på Anna Wadles fina skålar?

 • Maria skriver:

  Frågan är vilken som är snyggast, den lilla eller stora?

 • Josefine skriver:

  Älskar också lite udda "statement pieces", tycker det gör så mycket för ett rum!

 • Anna skriver:

  Lika som bär tyvärr, se Ask Durian hos Posh Living. Finns i två storlekar. De är riktigt fina. Väldigt glad för den jag köpte för 2 år sen, men alltid trist när det kommer kopior.

 • Emma skriver:

  Lika som bär tycker jag med, tyvärr…
  Ibland förstår jag inte när du tipsar om ett budget kap som denna eftersom den lika gärna kunnat hamna i "lika som bär".
  Tycker om din blogg väldigt mycket men kunde inte låta bli att lämna min åsikt.

 • tina skriver:

  Såg den också i en tidningsannons och lyckades norpa en när de kom….är udda och fin!
  /tina

 • Emma skriver:

  Det var Anna Wadles skål jag menade och den syns ju en hel del. Även om det inte är samma storlek så påminner dom en hel del om varandra.
  Självklart kan du inte känna till varenda produkt och det var inte så jag menade. Tycker det är synd med budgettips där man så uppenbart kan se var inspirationen kommer från. Och för mig personligen blir det likt kategorin lika som bär. Inget illa ment alls och jag hoppas du förstår mitt tänk.
  Ha en fin helg 🙂

 • Helena skriver:

  Riktigt fin och jag beställde en – tack för tipset!
  Och ang. lika som bär så är det väl inte direkt nytt att göra "taggiga" skålar och liknande?

 • Anna skriver:

  Menade inte mitt inlägg som kritik mot dig, utan som info då jag, och därmed säkert fler med mig, upplever Jotex skålar som plagiat. Du driver en fantastisk blogg och är väldigt generös med info om inredningsvärlden. Jag uppskattar dig verkligen och såg bara en möjlighet att erbjuda en bit omvärldsinfo tillbaka till dig.

 • Helena skriver:

  Nu har min kommit – och den åker raka vägen tillbaka till Jotex. Skitsnygg – javisst, men fullkomligt stinker av kemikalier!!! Kände det redan när jag öppnade påsen där den ihoptejpade kartongen med skålen låg. Jag läste inte så noga när jag handlade, trodde det var keramik, men tydligen någon plast – polyresin (vad nu det är?) Fy fasiken – aldrig att jag har denna inomhus! Ont i huvudet med en gång 🙁
  Så en varning är på plats.

 • Trendenser skriver:

  Jag känner ju givetvis inte till varenda produkt som finns på marknaden, jag är inget uppslagsverk – så det är klart att jag kan göra fel ibland också. Kände inte till Posh Livings ask – hade inte ens sett den. Men visst kan jag väl tipsa om bra budgetfynd (som inte är kopior) utan att det förtar min rätt att visa exempel på företag som renommésnyltar på kända designklassiker.

 • Trendenser skriver:

  Hej, denna är 18-20 cm och Annas skålar är för ringar så de är inte alls särskit lika. Klicka på länken till Starwoman så ser du hur stor denna är.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.