Annons

Bästa badrumsblomman

Mina föräldrar har varit på besök från Umeå över helgen och jag vinkade nyss hejdå. Jag blir alltid lika vemodig precis när de har åkt. I ett försök att skingra tankarna litet tog jag en runda med blomkannan för att vattna alla krukväxter som står utplacerade i huset. Jag fastnade en stund vid min Linspeperomia som ofta glöms bort (eftersom den står i badrummet på övervåningen). Det slog mig hur tålig den är. Och hur bra den verkar trivas trots att den inte står i direkt solsken. En bra badrumsblomma helt enkelt! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Förstår din känsla när nära och kära åker hem, jobbigt med avsked, får alltid en tår i ögat.. Norrland borde ligga lite närmare. Kul att de kom i alla fall❤️Kram från kusinvitamin?

 • Pia skriver:

  Den blomman kan jag verkligen rekommendera har haft mina i ca 7 år ! man får alltså satsa på växter med "feta" blad. kan också rekommendera porslinsblommor i olika former, finns också utan blomning.

 • Hej Frida och tack för inspirerande blogg, as always 🙂
  Ett önskemål från mig som ofta läser din mobil i mobilen.
  Jag vet inte om detta gäller för alla men när man klickar in sig på din blogg från instagram så går det inte att zooma in utan det man ser på skärmen är liksom statiskt. Förstår du hur jag menar?
  Texten blir så liten att det är svårt att se utan förstoringsglas.
  Ett tekniskt förbättringsförslag som du kanske kan ta vidare till de som utvecklar din sida. För tror många liksom jag klickar sig vidare från din instagram till din blogg.
  Önskar dig en kanonfin dag KRAM // fredrik

 • Tack för svar 🙂
  Ja sätt lite press på dem ha ha!
  Ha d fint

 • Trendenser skriver:

  Hej Fredrik, visst är det störande – har samma problem själv men tydligen en bugg hos instagram som mina tekniker inte kunnat lösa. Vi jobbar på’t!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.