Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort från Elfa

Den här veckan har en lycklig läsare chans att vinna ett presentkort värde upp till 17 250 kr på Elfas skjutdörrar Linear. Inspirationen till mönstren på Linear hämtade en av våra erkända svenska formgivare från linjerna i Elfas produktklassiker från 50- och 60-talet. Resultatet är fyra unika och tidlösa mönster som ger karaktär och harmoni i rummet. Linear tillverkas i en solid MDF-konstruktion som gör den hållbar och enkel att hålla ren. Skjutdörrarna tillverkas helt enligt dina mått för att passa för ditt hem. I vinsten ingår 2-dörrarslösning med valfritt mönster på fram och baksida med maximal öppningsbredd 2000 mm och höjd 2700 mm. Inkluderat är även mjukstägning och hemkörning. Mer smart förvaring från Elfa hittar du på deras hemsida och för att delta i veckan tävling ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet till detta inlägg inom en vecka. Lycka till!

 

1) Vem har designat mönster till skjutdörren Linear?

2) Beskriv kort varför Linear skulle passa i just ditt hem.

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Pontus Holmgren som svarade 2017-06-05 kl: 23:35:24 maila dina kontaktuppgifter (adress och telefonnummer) till [email protected] så kommer din vinst inom kort! 

Tävlingen pågår t.o.m. den 12/6 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av en jury på Elfa och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort ligger i potten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ella skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag har precis köpt ett radhus från 1975 och i entrén är det som om att tiden stått stilla. Ett av mina första projekt blir att skapa en inbjudande hall som sätter tonen för resten av hemmet. Och här skulle klassik, tidslös och dessutom praktisk förvaring vara ett enormt välkommet inslag.

 • Gustav skriver:

  1. Hanna Werning
  2. En fin inflyttningspresent till min fina syster som precis fått nyckeln i handen till sin nya lägenhet, där behov finns av en snygg och smart hallförvaring.

 • Lois skriver:

  Hanna Werning
  Jag gör om mitt badrum och försöker tänka miljösnällt – dvs återanvända de saker som inte behöver bytas ut. Tex tvättmaskin, torkskåp och värmepanna. Det som är tråkigt i den ekvationen är att det blir mindre snyggt…framförallt i jämförelse med det nya kaklet och klinkersen. Men det känns ändå viktigt att spara in på onödig konsumtion. I dagsläget kommer jag att lösa FULHETSPROBLEMET med ett draperi. Drömmen vore ju självfallet att istället vinna dessa dörrar och få världens snyggaste lösning – hoppas på god karma nu!
  Tack för min mest inspirerande blogg med ett helhetstänk som jag verkligen uppskattar??

 • 1. Hanna Werning
  2. Min dotter har nyligen flyttat in i ett radhus i Umeå, och behöver en bra och praktisk förvaring för kläder mm. Därför skulle snygga smarta skjutdörrar från Elfa bli ett lyft för sovrummet! Tänk om jag fick överraska henne med en sådan möjlighet!
  Trevlig blogg du bjuder på Frida!

 • Jenny W skriver:

  Duktiga Hanna Werning har designat mönstren till Linear.
  Vi bor i ett 70-tals hus som vi sakta men säkert håller på att renovera. Tror inte på att blåsa ut allt och sedan dra in vita väggar och grafiskt mönster, utan vi vill renovera varsamt och med respekt för huset och dess ursprung. Vi sätter gärna vår egen prägel på interiören men det ska vara genomtänkt och bra materialval. Det får gärna spegla både husets bakgrund likväl som den moderna tidsålder vi idag lever i. Inredning ifrån Elfa Linear tycker vi faller i den kategorin och det känns som ett val som vi kan använda under lång tid framöver, samt lyfter huset utifrån både skandinavisk design och hållbar konsumtion.

 • Jacqueline skriver:

  Designer är Hanna Werning.
  Vi flyttade in i nyproducerat radhus för en månad sen, födde barn samma vecka och skolade in vår 1.5-åring på ny förskola. Vårt nya boende har allt – utom förvaring. Vi viker fortfarande in tvätten i flyttkartonger. Det finns ingen smartare eller mer robust förvaring än Elfa, med nya fronter kommer den att passa perfekt in i vårt sovrum!

 • Linda Olsson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Lite cleana linjer hade varit välkomna i våra två mörka garderobsrum som sedan till synes forever är inredda med brandgula plastmattor och udda garderober forcerade ihop i motvilliga par.
  Jag önskar in tidlösa Elfa med rymd och tillgänglighet och ut det dystra och opraktiska!

 • Sofia AB skriver:

  1) Hanna Werning
  2) Vi har ett "hål" i vår hall uppe. Utrymmet är 180 cm brett och ca 65 cm djupt. Det skulle passa perfekt med lite lyx-Elfa där för förvaring av säsongskläder, leksaker och lakan etc. Har redan Elfa nere i hallen och är så nöjda.
  Med finess och stil kan Elfa stoltsera,
  sväljer skridskor, jackor, Lego med mera.
  Härligt med kombon av funktion och form,
  Elfa i varje rum är min norm.

 • Amanda skriver:

  1. Design: Hanna Werning
  2. Motivering: Min pappa gick hastigt bort för några månader sedan, efter det har mina föräldrars hus byggt på 30-talet behövts uppdaterats på flera sätt, först byte av all el, sedan renovering av badrum pga en vattenläcka och nu byte av hustaket. Något som jag vet att mamma behöver är en strukturerad garderobslösning och Elfa skulle passa perfekt!

 • Eva skriver:

  1. Designern heter Hanna Werning
  2. Har snedtak i sovrummet och hittills har vi bara haft en byrå med kläder. Med denna lösningen skulle vi få plats med både liggande och hängande klädförvaring samtidigt som vi får en ren och supersnygg design på förvaringslösningen.

 • Jennie K skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Mimic hade varit väldigt fin i vår hall. Hallen behöver förvaring och struktur. Det vore en dröm att kunna få ordning och dölja alla kläder, skor, hjälmar, fotbollsprylar m.m. bakom snygga dörrar och till och med lyckas få ordning på prylarna med Elfas smarta system.

 • Aiga skriver:

  1. Formgivaren Hanna Werning.
  2. Min bebis dotter är 9 år nu då hon vill ha en mer tonårings rum och byta alla rosa detaljer. Vi vill bygga en fin garderob till henne och Elfa dörrar skulle passa perfekt i hennes rummet.

 • monni skriver:

  1.) Hanna Werning
  2.) Jag skulle gärna vilja vinna därför att vi har en skjutdörrsgarderob hemma som är en katastrof. Den sattes in då vi byggde vårt hus men funkar inte alls…något är vajsing och den hänger sig allt som oftast. Dessutom går det inte att köpa inredning till den vilket gör att det är total anarki där inne och jag vill helst inte öppna den alls. Med en ny Elfa-lösning skulle jag kunna organisera allt bakom de fina dörrarna Zack till en garderobsdröm. Dessutom är det fina vita handtag. I like 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Våra garderober har stått utan dörrar sedan vi renoverade sovrummet gör 6 år sedan och när jag såg Elfas nya kollektion på Trendenser för något år sedan visste jag vad vi skulle ha i sovrummet. Med naturliga linjer och stilrena mönster får Hanna tillsammans med Elfa ihop design och funktionalitet på ett sätt som passar riktigt bra ihop och i vårt hem. Hannas mönster är fantastiska, vi har hennes Kvitter tapet i köket, och skulle mer än gärna vilka ha in hennes linjer i sovrummet.

 • Helena Ekengren skriver:

  1, Hanna Werning.
  2, I vårt lilla älskade radhus från 1958 kryllar det tyvärr inte av förvaring. Så det gäller att tänka till och försöka hitta smart och snygg förvaring som ändå bevarar husets charm. Här hittade jag en lösning!

 • Frida skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag har länge funderat över att byta ut mina standard elfaskjutdörrar till samtliga garderober i huset. Dessa supersnygga dörrar skulle vara perfekta!

 • Frida Skoog skriver:

  Hanna Werning är den duktiga skaparen
  I vårt nyköpta hus från förr
  Skulle det passa fint med en skjutdörr
  I ett mönster av Hanna
  skulle skjutdörren länge få stanna

 • Frida Skoog skriver:

  Hanna Werning är den duktiga skaparen
  I vårt nyköpta hus från förr
  Skulle det passa fint med en skjutdörr
  I ett mönster av Hanna
  skulle skjutdörren länge få stanna

 • Jennie Wall skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag är en sån där hopplöst rörig person som alltid tappar bort saker och aldrig hittar det jag behöver. Nu när familjen har utökats med två härliga barn med mängder av mössor och vantar så kan ni ju bara tänka er hur det ser ut när jag rotar runt efter rätt saker i vår hall. Efter ständiga försök av min ordningsamma man att organisera så ligger sakerna ändå inte där de ska. Elfas produkter är ju rena drömmen för en slarver som mig! ? tror att Elfa är det enda som kan få ordning på mig och vår hall!dessutom hade denna fantastisk vinsten bidragit till att man man slipper fler gråa hår.

 • Sandra skriver:

  1. Mönstret har Hanna Werning gjort.
  2. Det skulle passa fint in i mitt kvadratsmarta hem från 1969 då "praktiskt" var ledordet. Idag ryms allt från en till fyra personer på 57 härliga kvadratmeter som behöver ännu mer smart förvaring och fin form.

 • Nina Anundsson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Min hall är trång och möblerad med en standardiserad hatthylla som svämmar över gång på gång med hjälmar, vantar, hopprep och småpryttlar som skulle behöva sorteras och gömmas undan bakom snygga skjutdörrar. Drömmer om en Elalösning som hjälper mig att strukturera upp och snygga till i hallen.

 • Marie skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Älskar ordning & reda och med detta snygga, praktiska förvarningssystem hade vårt hem fått lite mer struktur bland alla barnskor, jackor m.m.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Hanna Werning
  2) jag och min man bytte nyligen rum med vår dotter, hon fick det större rummet få hon har mer behov av det än vi, utmaningen nu är dock en smart och optimerad garderobslösning i vårt lilla sovrum som är tidlöst, hållbart och snyggt, här hade en lösning från Elfa kunnat bli perfekt!

 • Anna K skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Från en tom yta försöker vi skapa ett lugnt och harmoniskt sovrum med naturen nära. För att få en fin förvaring under snedtaket är behovet stort av skjutdörrar. Elfas kvalité som kommer hålla i många år är det perfekta valet.

 • Patrik skriver:

  1) Hanna Werning
  2) Vi är bara 3 veckor ifrån att flytta in i vårt nybyggda hus. Bra Förvaring har varit en prioriterad egenskap i det nya huset, där Elfa är en självklarhet för att lösa detta. Huset är inspekterade av skandinavisk design och har en stark närhet till naturen runt om kring huset. Dessa dörrar skulle passa perfekt i sovrummet och gömma undan vårt garderobutrymme

 • Ellen skriver:

  1) Hanna Werning
  2) Min dotter har en hel vägg av garderober i sitt rum med gamla dörrar som då och då ramlar av och inte heller går att stänga helt då de slagit sig. Skjutdörrar skulle lyfta hela rummet och dessutom frigöra lite mer golvyta.

 • Mirva skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har redan Elfas skjutgarderober med stora helspegel. Jag avskyr superstora speglar från golv till rum. Och särskilt i vårt sovrum. Jag har suktat efter Linear tidigare och tänkt att en vacker dag. Nu hoppas jag på tur och att jag hädan efter slipper att se mitt morgonrufs det första jag gör när jsg slår upp mina blå. Hela vårt sovrum går i skandinavidk stil och Linear är ett givet val!

 • 1, Hanna Werning
  2, Efter inflytt i ett nybygge, där allt är sterilt och tråkigt i garderobsväg och med lite förvarings möjligheter, och dessutom med ett annat märke. Så vore det en dröm att få det mer personligt, vi gör precis om ett rum som enbart är till för förvaring. ? Hoppas på tur..

 • Maria Andersson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I mitt hus är alla husets garderober placerade i mitt sovrum, de har gamla dörrar och gammal inredning med en idealisk placering. En lösning med skjutdörrar och inredning från Elfa skulle verkligen uppdatera vår förvaring till nutid och höja skönheten och harmonin i rummet.
  Tack för en fin blogg!
  /Maria

 • Emma skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag och min kille skrev på kontrakt till vårt drömradhus i förra veckan och ska äntligen bli sambos:) I det stora sovrummet finns redan en Elfagarderob, som både känns daterad med gamla slitna dörrar och har alldeles för lite förvaring inuti. Nya dörrar från serien Linear skulle lyfta hela rummet och göra det än mer tillfredsställande att inreda garderoben inuti med Elfas smarta lösningar för att få den perfekta garderoben!
  Tack för en inspirerande och stilspäckad blogg!
  // Emma

 • Beata skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har precis köpt ett underbart hus! Det är nästan bara att flytta in, men saknar väldigt mycket för förvaringslösningar! Detta hade varit perfekt för att sätta pricken över "i"!

 • 1) Hanna Werning
  2)Har ett radhus byggt -69,ska renovera ett stort förråd till min kreativa hörna.plats för vävstol och symaskin och det vore toppen att dölja hyllplanen som fylls med garner,tyger,mattrasor etc. med fina dörrar från golv till tak.Lättare att hålla det dammfritt och snyggt

 • Kristina Ögren skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Som ägare till ett hus från 1970 så är behovet av att uppdatera förvaringslöningarna minst sagt stora. Ny garderob i sovrummet vore en dröm!

 • Susanne Brenner skriver:

  1.hanna werning 2. Resten av familjen kanske tycker att det blir roligare att transportera kläder och prylar från golven och fram till garderoben, om den är lite finare än den vi har idag?.

 • 1. Hanna Werning
  2. Det är inte alltid lätt att hålla ordning bland kläderna! Med skjutdörrarna skulle det vara snyggt… alltid!

 • Sofie skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi renoverade vår lägenhet och byggde en inbyggdgqrderob med elfasystem i februari. Vi är jättenöjda och det ser kanonfint ut – bara det att vi inte har några garderobsdörrar ? Orken tog totalt slut och nu har vi levt utan garderobsdörrar i över 4 mån. Vi behöver en push på vägen om man säger så ?

 • Anette Nilsson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Blev så glad över att ni skulle samarbeta med Hanna, jag älskar hennes färgglada tapeter med lekfulla motiv.
  1 augusti flyttar jag och min familj från hus till lägenhet och ska då ägna semestern åt lite renovering. Från masa plats till genomtänk förvaring så därför vore det jätte kul att få möjlighet att välja Hannas nya dörrar till hallen.

 • Anna skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Det var 15 år sedan vi flyttade in i vårt hus och vi så direkt att det var akut att byta ut de fula garderoberna i vardagsrummet. Det är fortfarande det. Akut alltså.

 • Linnea skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har precis köpt vår första lägenhet och den "platsbyggda" garderoben i ena sovrummet är ren katastrof. Hemmagjord med flisiga plankor som böjer sig, stora kättingar som håller upp dessa, fastlimmad ful filtmatta på parketten och kronan på verket, skjutdörrar med speglar precis framför sängen, som om två trötta småbarnsföräldrar är sugen på det….

 • Charlotte Bladh skriver:

  1.Hanna Werning
  2. Vårsn. nuvarande lösning med sladdriga otvättade gardiner över garderoberna i sovrummet lämnar övrigt att önska. Funkar inte alls och lämnar ett drömlöst intryck av utförsäljning eller loppis på näthinnan prrcis innan man somnar. Ighhh! Drömmen är i stället en enhetlig garderobslösning för både sovrum, hall och bad ??

 • magnabus skriver:

  1. Hanna Werning.
  2. I vårt fritidshus har vi ett rum vi just renoverar som kommer att fungera som både allrum och gästrum och där vill vi också satsa på mycket förvaring, men tycker att "vanliga" garderober inte ger bra chi utan skulle mycket hellre skapa en både smart, hållbar och enhetlig platsbyggd förvaring för både kläder och pryttlar!

 • Hanna skriver:

  Hanna werning
  Åh!
  Efter en jobbig tid med separation har mina barn och jag äntligen hittat vår lya. Där behövs det smarta hyllor!!

 • Anna skriver:

  1.Hanna Werning
  2. Vi har just köpt ett litet kedjehus från 1963, med ineffektiva förvaringsmöjligheter idag. Just nu planerar vi varlig uppfräschning, utan att gå all in retro.
  Hannas design erbjuder precis det.
  Skandinavisk mjukhet, kvalitet och enkelhet i samma produkt, tidlös i modern tappning. En blivande klassiker!

 • C skriver:

  Hanna Werning
  Väskor, tröjor, strumpor och skor-detta och lite till hos mig bor. Allt i en enda salig röra, hoppas ni mitt nödrop kan höra. Min sovrumsgarderob är ett enda virrvarr av allt man behöver ha, åh vad denna vinst vore bra!

 • Johanna skriver:

  1. Hanna werning
  2. Vi har totalrenoverat ett hus från 1930-talet. Vi har levt i kaos under 1 års tid men nu är det nästan klart. Det vi har kvar är skjutdörrar till barnen platsbyggda garderober. Snygga, praktiska kvalitetsdörrar som diskret döljer barnens leksaker vore drömmen.

 • Johanna skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I vår lilla hall. Har en vanlig garderob där nu och det blir väldigt trångt när man öppnar dörrarna. Tror att en skjutdörrslösning skulle passa utmärkt där.

 • Anonym skriver:

  Hanna Werning står för designen.
  Skulle passa utmärkt hos min käre lillebror som inredde en hel garderob med Elfasystem för 2 år sedan när han köpte sin lägenhet.Den är dock fortfarande dörrlös då han väntat på att hitta "DÖRRARNA"! Jag tror att de är funna.

 • 1.Hanna Werning
  2. I slott precis som i koja
  Det ska finnas plats för jacka, hatt och doja.
  Med Elfa vi problemen kan lösa
  Så vi med vår tid kan slösa
  på helt annat än att leta och spana
  -Ett ljus i tunneln vi nu kan ana

 • Kristin skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Dessa skjutdörrar vore fantastiska i våra ganska små sovrum. Och även med tanke på våra stökiga garderober – vore underbart att snabbt kunna dra igen och slippa se röran!

 • 1. Hanna Werning
  2. I slott precis som i koja
  Det ska finnas plats för jacka, hatt och doja.
  Med Elfa vi problemen kan lösa
  Så vi med vår tid kan slösa
  på helt annat än att leta och spana
  -Ett ljus i tunneln vi nu kan ana

 • Annica Bergqvist skriver:

  Hanna Werning
  Jag bor i mitt drömhus, nära till salta hav och till naturen.. Efter att ha renoverat i stort sett hela huset är det nu dags för master bedroom. Jag vill att sovrummet ska vara stilrent och elegant, men samtidigt ha en känsla av hotell. I dagsläget har vi sju tråkiga tråkiga garderober, som verkligen behöver ett lyft! Med linear ser jag hur rummet kan bli precis så härligt som jag vill ha det. En stor vägg att låta linear ta över, en vägg som blir rummets mittpunkt. Linear kommer klara den utmaningen galant

 • Malin Hanell skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Dessa fantastiska skjutdörrar skulle passa perfekt in hos mig då vi just nu renoverar det nyköpta huset i en klassisk tidlös, ljus stil. Dessa skulle bli helt makalösa i min walk in closet och pricken över i:et i hela renoveringen!

 • Pontus Holmgren skriver:

  Jag har skissat på en bra garderobslösning till vårt sovrum och fått med mig min flickvän halvvägs. Man kan väl säga att hon inte tycker elfa är sådär supersexigt. Men nu ska barn nummer ett göra entré i vårat liv om bara ett par veckor och HON har faktiskt tipsat mig om den här tävlingen. Det här är kanske vår enda lucka och möjlighet på mycket länge att för en gångs skull bevisa att praktisk perfektion och sex appeal går hand i hand!

 • Sara F skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi är fyra i familjen på 69kvm, förvaring är så viktigt på liten yta. Elfas Linear hade varit så snyggt och praktisk för vår familj.

 • Pontus Holmgren skriver:

  Jag missade svara på fråga 1 i kommentaren ovan. Jag gör en kvalificerad gissning utifrån tidigare kommentarer att det är Hanna Werning.

 • Emmelie skriver:

  1) Hanna Werning
  2) Efter att ha gjort om i sovrummet och gjort egna skjutdörrslösningar (för att spara lite pengar) så är vårt nästa projekt att göra om båda små sovrummen/extrarummen. Vi vill även här ha skjutdörrslösningar, där drömmen alltid varit just Elfas Linear. Dock har det varit lite ouppnåeligt i och med prislappen – men att vinna det här presentkortet vore bästa lösningen EVER!

 • Monnah skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vårt gamla hus med tragisk historia håller på att älskas fram i bättre skick än någonsin. Elfa Linear Flow i sextonåringens rum med snedtak hade säkert framkallat glädjetjut!

 • Johanna skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har snart snart ha tagit oss igenom det sista stora projektet i huset, mastodontprojektet att förvandla "Källaren som Gud glömde" till en trevlig, fräsch och modern plats. Och med plats för den så värdefulla och nödvändiga förvaringen! 😀 Elfas system vore toppen för att få till en bra och praktisk lösning anpassad för utrymmet, och med Linear dörrarna ett stilfullt tillägg. Och vilken belöning sen, efter allt detta slit!!

 • Tove Lundholm skriver:

  Hanna werning är designern.
  Vi skall byta rum med barnet som behöver mer plats för kompisar. Vi blir av med klädkammare och behöver garderobsförvaring som går att få som vi vill ha den utifrån våra mått! Vi behöver något som går lätt att anpassa utifrån olika behov men som också är snyggt och ser platsbyggt ut. Vi vill tänka långsiktigt och väljer just nu bara möbler som vi kan återanvända om vi ändrar oss. Det kan man med elfa. Linear är snygg och det är enkelt och tar inte plats på egen hand. Det smälter in och ser "cleant" ut.

 • Helene skriver:

  Hanna Werning
  Åh vad fantastiskt roligt och vilken överraskning det skulle vara att kunna uppfylla min dotters och familjens dröm om så fina dörrar i det sovrum de nu renoverar.

 • Caroline skriver:

  1. Hanna Werning
  2. De tidlösa stilrena dörrarna skulle skapa ett perfekt lugn i vår numera kaotiska hall där barnvagnar samsas med väskor, ytterkläder och skor i alla storlekar.

 • Ulrika skriver:

  Hanna Werning.
  Vi ska renovera ett helt hus. Alltså verkligen från grunden, riva ut allt utom ytterväggarna typ, så jag tänker mig att någonstans kommer dessa att passa bra, kanske i något av barnens rum, för att gömma både kläder och leksaker kanske.

 • Linda laine skriver:

  1.Hanna Werninh
  2.
  Vi har en liten klurig hall och behöver hotta en lösning som är både snygg och praktisk. Innanför dörrarna behöver vi gömma ett vattenfilter och en värmepanna, samtidigt som vi vill ha bra förvaring till ytterkläder och skor. Låter som en utmaning bars Elfa skulle klara. Designen på dörrarna är perfekt i en hall där de kommer beskådas av alla som kommer in!!

 • Outi skriver:

  Hanna Werning har designat Linear.
  Jag skulle verkligen vilja (och behöva) vinsten då vi precis, efter 12 år i huset med den minsta möjliga hallen, tagit tag i förvaringen och investerat i Elfa-förvaring längs en hel vägg. Förhoppningen är att vi så småningom ska slippa snubbla över 13 par skor, ryggsäckar och en överfylld hatthylla när vi kommer hem och istället mötas av stilrena skjutdörrar. Nu har projektet avstannat pga ekonomin…och vi försöker vänta in någon extrem-kampanj för att kunna finansiera de dörrarna vi vill ha istället för att ta "näst-bäst".

 • Stina stark skriver:

  1. Det är Hanna Werning.
  2. De skulle sätta sista touchen på mitt hus ute i Stockholms skärgård eller i en eventuellt lägenhet om då jag troligen tvingas att flytta och sälja huset på brist av jobb på ön. Hanna Wernings stilsäkra mönster passar in riktigt fint i samtliga miljöer och är en klockren förhöjning oavsett hus, lägenhet eller läge.

 • Helena skriver:

  1. Hanna Werning har designat dessa mönster
  2. Vi har en hall i vårt hus från 50-talet där det är riktigt häftiga virrvarr-tapeter. Däremot har vi ingen förvaring. Alls. Tänk vad snyggt att få matcha vår 50-talahall med dessa snygga förvaringssytem, det hade varit drömmen!

 • Annica skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Denna skulle vara perfekt i min hall. Bättre förvaring och skjutdörrar är mycket snyggare än med vanliga dörrar.

 • Helena skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag har kommit till en punkt i livet där generationsboende står för dörren. Just dörren är problemet, då det behövs någon form av delning som är smidig utifrån de förutsättningar som finns. Med system från Elfa skulle både förvaringen och avgränsning i boendet kunna lösas på ett smart sätt.

 • Pernilla S skriver:

  1. Hanna Werning!
  2. Vi har bott i vår nuv lght i 16 år, och har Elfa-garderober med skjutdörrar i alla sovrum samt hallen. Dessa har fungerat klockrent under alla år.
  Till hösten flyttar vi till en ny lght och självklart kommer vi att köpa Elfa-garderober dit också.
  I vardagsrummet (?!) finns det ett utrymme idag som stängs med fula skjutdörrar, detta skulle istället pryda hela rummet om det fick Linear-dörrar!

 • Martina skriver:

  1) Hanna Werning
  2) vi är en liten familj på 3 personer som bor i ett litet hus som vi älskar. Det är dock inte ett stort hus och förvaringspusslet är ständigt närvarande. Ett så fint förvaringsystem från elfa skulle lösa många av våra problem 🙂

 • 1. Hanna Werning
  2. Vi behöver justera tonårsgrabbarna garderober. De börjar bli mogna män och klädintresset ökar. En liten 90 garderob räcker inte om man ska ligga på topp. Då skulle en garderobsvägg vara perfekt.

 • Anonym skriver:

  1 Hanna Werning
  2 Imitt sovrum står det rangliga garderober med hemmamålade dörrar som inte längre går att stänga och med lådor som rasar ner, varje dag. Tålmodigt rättar jag till och funderar på hur jag kan fixa en lite mer hållbar lösning tills just garderoberna ligger högst på min "att-göra-lista".
  Med en vinst hade garderobsaktiviteten snabbt åkt upp på första plats och skjutdörrar och hängskenor hade kommit på plats. Sedan kunde jag ligga i min stora säng och njuta av att mina behov kom först. 🙂

 • Malin Tall skriver:

  Ups, fick inte med mitt namn när jag postade följande alldeles nyss:
  1 Hanna Werning
  2. I mitt sovrum står det rangliga garderober med hemmamålade dörrar som inte längre går att stänga och med lådor som rasar ner, varje dag. Tålmodigt rättar jag till och funderar på hur jag kan fixa en lite mer hållbar lösning tills just garderoberna ligger högst på min "att-göra-lista".
  Med en vinst från Elfa hade garderobsaktiviteten snabbt åkt upp på första plats och skjutdörrar och hänskenor kommit upp. Sedan kunde jag ligga i min stora säng och njuta av att mina behov kom först. 🙂

 • PiaL skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Precis vad vi skulle behöva för att få till en bra förvaringslösning i vår hall som i dag är allt annat än praktisk!

 • Mia skriver:

  1.Svar: Hanna Werning
  2.Vi har planer på att flytta våran pytte lilla gå-in-garderob (där hela familjen samsas) till ett utav våra större rum som vi har. Rummet finns men inte garderoberna. Vi hade behövt just en skjutdörrslösning för att maximera rummets kapacitet. Jag har alltid velat ha ett Elfa-system då jag tycker att dem både är supersnygga men också fantastiskt praktiska då man kan ändra inredningen efter smak och tycke samt behov. Alla dem sakerna får du med Elfa. Så för att vi ska kunna förverkliga vår dröm till en lyxig och större gå -in-garderob behöver vi mycket hjälp på vägen. Så nu hoppas vi på väldigt väldigt mycket tur.

 • Anna skriver:

  1:Hanna Werning
  2: Sjunger som alla förvaringslösningarnas lov,
  Liten yta där hela familjen sov
  Ett stycke Tetris och en hel massa "mess"
  Men med högt i tak som passar min smak,
  Elfa det skulle passa perfa!

 • Camilla Bröyn skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Efter en dyr köksrenovering i år så har planerna på hallen fått vänta lite. Vi har bott i vårt 60tals radhus i 7 år och äntligen börjar det sakta men säkert ta form. Men hallen har just nu ingen garderob alls och denna serie skulle passa perfekt till huset med sina vackra retrolinjer. Som keramiker så tycker jag att serien flörtar med Stig Lindbergs fajanser, något som tilltalar mig oerhört mycket!

 • Maje skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Våra hallskåpar sjunger på sista versen,
  att öppna dem är rena pärsen…
  Hakar fast här och där,
  är slitna, nötta och bara till besvär
  Så Elfas fina förvaring vore mycket välkommet här!

 • Emelie skriver:

  1Hanna Werning
  2 I vår nybyggda skandinaviska dröm i Limhamn kommer vi behöva skapa en massa härlig förvaring. Elfa Linear är hållbar, både kvalitet- och designmässigt och skulle få hänga med oss i vårt sjöstadsliv i många år framöver.

 • Aida Svensson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Min bror bygger ett fint litet hus på 127m2 vid havet. Huset är genomtänkt med smarta lösningar till hela familjen. Denna lösningen för förvaring passar perfekt till deras hus då de ännu inte hittat snart förvaring när man är många och bor litet. Heja kompakt Living! Vilken fantastisk present det skulle bli från mig.??

 • Erika skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi vill dem ha, hur svårt ska det va. Kunna gömma all vår skit, bakom läckert mönstrad skjutdörr som är vit

 • Titti skarp skriver:

  1. Hanna Werning
  2. har ett jättestort sovrum och detta set skulle underlätta för oss att ha kläder för just nu är det kaos
  har köpt några elfa racket system men lär dröja innan man får råd till ordning och reda så hoppas på detta ,skulle bli alla tiders att slippa leta bland alla högarna efter plagg man ska ha på sig

 • Gunilla skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har Lumi spegeldörrar från 1993 i hall och sovrum, Elfa Linear skulle verkligen bli ett lyft och ge ett mer fräscht, modernt och stilrent uttryck.

 • 1. Linear´s designer heter Hanna Werning
  2. På ovanvåningen ska sambon och jag en garderob platsbygga, och letar därför efter skjutdörrar som både är lättmonterade och snygga. När estetik och funktion i allra bästa kombination får råda, är det ju Linear från Elfa vi i hemmet helst vill skåda!

 • Helena skriver:

  1, Hanna Werning
  2, Elfas lösning skulle göra under i vår hall. Designen skulle lyfta känslan av att komma in i vårt hus till en annan dimension med sina fina linjer. Min man skulle älska ordningen vi skulle få genom dessa och Vi har två små troll som dessutom ger allt möblemang vad de tål och då känns Elfas kvalitet precis det vi söker. Vi skulle bli otroligt tacksamma allihop i familjen- av flera olika skäl.

 • Mikaela fransskn skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Ett av höstens projekt är att bygga garderob i vår lilla extra hall. Det här hade kommit så väl till pass så ni förstår inte. Elfa är för mig funktion och hållbarhet, och Linesr blir grädden på moset i vår 60-talsvilla.

 • U Persson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I ett rum av kaos klarar Elfas produktklassiker från 50- och 60-talet att skapa ordning. Barnens mellanrum i vårt 50-tals hus, väntar fortfarande, efter tio, på en helhetslösning där vi kan ordna upp deras kaotiska situation med deras kläder. Vi önskar att vinna så att vi kan få struktur, att få något som är så tidsenligt med vårt hus, så snyggt, det hade verkligen hjälpt vår vardag. Med fyra unika och tidlösa
  mönster finns det ett som passar mig så är Elfas Linear svaret, vår lösning!

 • Jerker skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har så jäkla mycket saker uppställda här och var, så vi behöver verkligen en snygg lösning där det finns dörrar som går att stänga!

 • Starry Ringh skriver:

  1. Hanna Werning.
  2. Jag och min nyblivna man har precis gift oss och köpte för några månader sen ett nytt hem. Vi skulle verkligen uppskatta snygga och smarta lösningar till vårt hem.

 • Carolina skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi moderniserar vår 70-talsvilla steg för steg och försöker tänka långsiktigt och hållbart. Vi behöver dörrar till vår garderobsvägg där kläderna för närvarande bara samlar damm utan dörrar. Vi vill att det ska kännas tidlöst och stilrent och här uppfyller Elfa Linear alla våra krav.

 • Sandra skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Linears skandinaviska estetik och rena linjer skulle vara den perfekta kontrasten i vårt hem. Som kan beskrivas som "industriell wabi sabi" med skandinaviska inslag.
  ?

 • Lina skriver:

  Hanna Werning
  2. Vi renoverar ett 60-talshus. Försöker göra det mesta tidsenligt och så praktisktsom möjligt, men med designad könsla. Garderober i det stora sovrummet står näst på tur. Elfa har varit ett självklart val hittills. Denna serie hade flera alternativ jag gärnaskulle se i vårt hem!

 • Ellen skriver:

  1. Hanna Werning
  2. 7/7 får vi äntligen tillgång till vårt nyproducerade radhus som vi har väntat på i snart två år. Där skulle Elfa skjutdörrar passa perfekt och utgöra en personlig touch i det annars massproducerade radhuset!

 • Carina R skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Linear skulle passa helt fantastiskt bra i vårt sovrum där garderoberna är sen huset byggdes (-60) med spegellister på. Linear skulle ge sovrummet ett renare intryck och en bra mycket bättre harmoni!

 • Sofia skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Det verkar som ett personligt hem med standardmått är en myt och anpassad snygg förvaring är lika svår att få till. Jag tror och hoppas att Elfa är lösningen.

 • 1. Hanna Werning
  2. I slott precis som i koja,
  det ska finnas plats för jacka, hatt och doja.
  Med Elfa vi problemen kan lösa,
  så vi med vår tid kan slösa,
  på helt annat än att leta och spana
  -Ett ljus i tunneln vi nu kan ana

 • Isak skriver:

  1.Hanna Werning
  2. Köpt min första bostad som är i behov av total renovering.Garderober och förvaringsutrymmen lyser med sin frånvaro. Tycker att just det är väldigt viktigt då lägenheten är ganska liten.

 • A. Hanna Werning
  B. Linear skulle passa perfekt i vår hall och ge en lyxig känsla och genomtänkt intryck. Skulle vara som balsam för en småbarnsfamilj att slippa se alla kläder, skor, hjälmar, nycklar, filtar, paraplyer etc

 • Therese Nyroos skriver:

  A: Hanna Werning
  B: Vi köpte vårt hus för några år sedan och huset är i ett bedrövligt skick och behov av renovering . En ny garderob till vårt sovrum skulle underlätta för oss, då den befintliga är opraktisk, trång och allmänt deprimerande att se

 • Therese Nyroos skriver:

  A: Hanna Werning
  B: Vi köpte vårt hus för några år sedan och huset är i ett bedrövligt skick och behov av renovering . En ny garderob till vårt sovrum skulle underlätta för oss, då den befintliga är opraktisk, trång och allmänt deprimerande att se

 • Annica L skriver:

  A. Hanna Werning
  B.Dessa skjutdörrar skulle passa perfekt i vår hall, precis vad vi letat efter. Skulle få bort en energitjuv och irritationsproblem med kläder och skor över hela hallen efter fyra barn och kompisar. Lite ordning och reda skulle det bli.

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= Hanna Werning
  2= Sonen med sambo har köpt ett hus som dom renoverar , i källaren har det inte blivit klart än – och där skulle dessa garderober passa – familjen har utökats av 2 småttingar så ekonomin är ansträngd ändå så det räcker ! Vore toppen om dom fick lite hjälp med resten av "inredningen" – med dessa garderober ! Skulle hjälpa till att få ordning "på torpet" så att säga !

 • Hanna skriver:

  1. Hanna werning
  2. Vi har just fyllt en vägg i vår hall med elfas system, men vi saknar skjutdörrarna. De här skulle vara perfekta eftersom de blir ett konstverk i sig till skillnad från de släta vita vi har tittat på.

 • Johanna Sjöwall skriver:

  Hanna Werning har designat den moderna och stilfulla Linear kollektionen, som enligt mitt tycke verkligen lyft Elfas design.
  Vi håller precis på att renovera vårt sovrum, där gamla garderobssystemet totalt havererat och där planering av nytt försvårats av knepiga vinklar och mått som är allt annat än standard. Med Elfas smarta lösningar skulle vi kunna platsbygga bra förvaring och samtidigt få en stilren och elegant design.

 • 1. Hanna Werning
  2. Sovrummet målades om med kalkfärg, golvet byttes, sängkläderna uppdaterades, taklampan monterades, garderobsdörrarna slängdes och sen tog det stopp. Nu startar vi varje ny dag med att stirra rakt in i alla kläder som hänger öppet. En start på dagen långt ifrån optimal. Skjutdörrar skulle göra min morgon, VARJE morgon.

 • Anna Olsson skriver:

  Hej! Vilken trevlig tävling!
  Svar på frågorna är;
  1) Hanna Werning
  2) Vi har nyss köpt hus (nyproducerat) där det inte fanns en enda garderob eller låda, vilket gjorde att vi fick börja med allt sånt, men ett rum har vi fortfarande inte fått till då det kräver platsbyggd garderob då vi vill maxa ytan (170 cm), samt höga golvlister och då finns inte färdiga garderobslösningar, därav har vi behövt vänta för att spara då en sån lösning kostar en del, så att få vinna denna tävling hade varit en dröm!
  Tackar för rolig tävling!
  Mvh
  Anna

 • Johanna E skriver:

  1. Linear är Elfas nya tillskott,
  som redan stora hurra-rop fått.
  Hanna Werning har skapat denna modell,
  känslan av att bo på ett lyxigt hotell.
  Följer deras genomgående stil,
  rena linjer och skandinaviskt gracil.
  Former och mönster ända från 60-talet,
  blev det självklara valet.
  2. Ni vet när man genomgått en flytt?
  Så spännande – vill skaffa nytt!
  En stor garderob blir prio ett,
  hållbar & klassisk med alla rätt.
  Dagar blir månader som blir år,
  och plötsligt man där i sovrumsdörren står.
  Ingenting har egentligen hänt,
  vad hände med det som vi känt?
  Samma gamla möbler & samma textil,
  i fem år har man haft samma stil.
  Nä, nu måste vi ta tag i detta,
  ser ut som när vi bodde i vår etta.
  Men vart vänder vi oss då?
  Till Elfa såklart – hallå?

 • Pernilla skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Den där känslan med gamla garderober. Ja, ni vet när man drar ut en gallerback. Den hakar ur sig ur sitt fäste och trillar ner i lådan under. Helst av allt vill man bara stänga igen garderobsdörren och gå där ifrån. Men att gå utan kläder till jobbet skapar en lite märklig känsla bland kollegorna. Nu bygger vi ut huset, ett nytt sovrum med ny förvaring. Varje morgon när jag öppnar min nya ELFA garderob så ska känslan av fågelkvitter möta mig, ta på mig en sommarklänning och alla kollegorna på jobbet kommer att bli glada!

 • Anonym skriver:

  Hej! Vilken trevlig tävling!
  Svar på frågorna är;
  1) Hanna Werning
  2) Vi har nyss köpt hus (nyproducerat) där det inte fanns en enda garderob eller låda, vilket gjorde att vi fick börja med allt sånt, men ett rum har vi fortfarande inte fått till då det kräver platsbyggd garderob då vi vill maxa ytan (170 cm), samt höga golvlister och då finns inte färdiga garderobslösningar, därav har vi behövt vänta för att spara då en sån lösning kostar en del, så att få vinna denna tävling hade varit en dröm! Samt att de vackra dörrarna hade livat upp det i annars helt vita rummet!
  Tackar för rolig tävling!
  Mvh
  Anna

 • Anna Olsson skriver:

  Hej! Vilken trevlig tävling!
  Svar på frågorna är;
  1) Hanna Werning
  2) Vi har nyss köpt hus (nyproducerat) där det inte fanns en enda garderob eller låda, vilket gjorde att vi fick börja med allt sånt, men ett rum har vi fortfarande inte fått till då det kräver platsbyggd garderob då vi vill maxa ytan (170 cm), samt höga golvlister och då finns inte färdiga garderobslösningar, därav har vi behövt vänta för att spara då en sån lösning kostar en del, så att få vinna denna tävling hade varit en dröm! Samt att de vackra dörrarna hade livat upp det i annars helt vita rummet!
  Tackar för rolig tävling!
  Mvh
  Anna

 • Lynn Jensen skriver:

  Hej! 🙂
  1. Hanna Werning
  2. Den gamla ikeagarderoben som jag fick med i flytten har definitivt gjort sitt i hallen – och hela lägenheten skriker efter smidig och lätthanterlig förvaring, framförallt på 27 annars lite svårinredda kvadrat.

 • Anna B skriver:

  1. Hanna Werning
  2.Barnens saker i skåp och lådor håller på att svämma över, men här finns inte mycket över av klöver, alltså är presentkortet något vi verkligen behöver!!!

 • Charlotte A skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Nu när bebis nummer tre är här utan att radhuset har växt skulle en vacker och praktisk uppdatering av sovrummets förvaringslösning vara ett välkommet trolleritrick.

 • KarinM skriver:

  1. Hanna Werning
  2.Nu har vi blivit fem
  och vårat lilla hem,
  det svämmar nu över
  av allt man behöver.
  Skola, jobb och träningskläder,
  väskor och skor för alla väder…
  Jag hoppas stå som segrarinna,
  för att skingra denna kläddimma!

 • Monika Lindh skriver:

  1.Hanna Werning
  2. Hos oss behöver få till en rumsavdelningslösning som är smidig, flexibel och snygg. Har tittat på Linear och inser att de skulle kunna bli riktigt bra!

 • Åsa Widén skriver:

  Åh, vi har precis flyttat in i nytt hus från Intressanta hus. Har fixat hallen med "dots" och en hylla. Det är jättesnyggt men sååå opraktiskt… vi behöver en Elfagarderob till våra hall så det ser ännu snyggare ut 😉

 • Jessica S skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi är på jakt efter en snygg garderobslösning till vårt nya sovrum på landet, så den här vinsten skulle passa HELT perfekt! ??

 • Josefin skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag och min sambo har precis köpt vårt första boende! Efter att ha bott i hyresrätt i fem år har vi längtat att få sätta tänderna i något! Samma par har bort i huset sen det byggdes -76 så nu är det dags att det fina radhuset får sig en rejäl modernisering 🙂 vi hoppas att vi kommer trivas lika bra som det tidigare ägarna gjorde och då renoveringar innebär både kostander och massa val hade dessa garderober varit helt perfekt tillskott till vårt nya mysiga sovrum!! Underbart fina med massa smart förvaring!

 • Johanna L skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi ska flytta ut vår minsta tjej från spjälsängen i vårt sovrum till eget rum. Jag är så sugen på att göra om sovrummet till ett vuxensovrum med praktiska och snygga möbler. Nu är det mina behov som ska tilllgodoses och barnen får sitt i sina rum. Därför skulle det vara perfekt med en bra och praktisk garderob i sovrummet.

 • LE skriver:

  1) Hanna Werning
  2) Precis som Elfas signum från 60-talet, flyttade jag och min familj nyligen in i 60-tals lägenhet som vars inbyggda garderob i ena sovrummet är i behov uppdatering och Linears mönster och linjer som hedrar 60-talet skulle passa perfekt. Något som skulle tilltala ögat och hedra 60-talet!;-)

 • Annika Andersson skriver:

  1. Hanna Wering
  2. Vi har ett väldigt litet sovrum så det vore perfekt att slänga ut dörrarna och sätta in skjutdörrar istället. Det skull också ge väggen en mer helhet än det är nu.

 • Susanne skriver:

  Hanna Werning
  Efter 7 år i vårt 60-tals hus, 3 barn, och en mängd yttre renoveringar som varit nödvändiga pga läckande tak, dragiga fönster, söndrigt dagvattenrör under utomhustrappen har vi äntligen påbörjat den första invändiga renoveringen. Elfas snygga och praktiska lösning skulle vara som pricken över i:et. Håller tummarna!

 • Petra skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vårt fina timmerhus är inte som andra. Förvaringsutmaningar ett faktum. Måttbeställt ett måste. I klädvårdsrummet/tvättstugan förvarar vi även sänglinne, handdukar, dukar. Kuddar och täcken. Julpynt och påskpyssel. Säsongsplagg som inte används just nu. Träningskläder. Hundattiraljer. Linear skulle bidra med lugn och stil på utsidan, komplettera vår naturnära estetik och framförallt – möjliggöra den struktur och ordning hela familjen längtar efter.

 • Sara E skriver:

  1. Det är Hanna Werning som designat Linear.
  2. Nyligen flyttade vår familj in i ett radhus byggt 1960. Eftersom tiden stått stilla och huset varit orört i över femtio år har vi helrenoverat det rum för rum. Vi vill förnya och förbättra utan att tappa den härliga 60-tals kännslan. Skjutdörrarna Linear med mönstret Zack skulle passa fint som garderobsdörrar i vårt master bedroom. Stilrent, praktiskt och tidlöst med en twist. Jag tycker att Linear smälter ihop dåtid och nutid på ett bra och tydligt sätt. Modernt men ändå utan att göra intrång på husets ursprungliga karaktär.

 • Christina skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Åh, Linears smäckra, rena och eleganta look skulle göra sig utomordentligt bra i familjens föräldrasovrum som ska renoveras under hösten. Husets tidigare ägare satte upp IKEA-köksskåp med ekluckor och rostfria handtag ovanför dubbelsängen – smart förvaring men varken tryggt eller rofyllt att försöka sova under köksskåp som vilken sekund som helst kan braka ned, särskilt inte när en list redan lossnat och landat precis bredvid sängen… Nu tänker vi ”mindre kök och mer sovrum” i sovrummet, och kommer att satsa på en rymlig och smart planerad klädförvaring bakom skjutdörrar (förhoppningsvis ett par vackra Lineardörrar), tapet i gråskala, t.ex. Wernings Stjärnflor i grå/beige, mjuka bäddtextilier med struktur i vitt eller grått och eleganta, svarta sänglampor från Bestlite. Håller nu tummarna och hoppas på en mer robust förvaring och en godare sömn!

 • Eva Löfstrand skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi flyttar från 200 m3 till 86 m3 och behöver varje millimeter av smart förvaring I vårt nya hem. Förvaringen ska rymma mina och makens kläder, skor och accessoarer. Det stilrena mönstret passer dessutom perfekt vår lite minimalistiska smak I 60-talslägenheten.

 • Emma F skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Bor i ett litet hus med två barn. Barnen har varsitt rum, men alldeles för små rum för att få plats med garderob i. Vi har en stor klädkammare som va tanken att den skulle rymma alla våra kläder. Idag står det byråar, hyllor och lite krokar här och där i den. Vore den bästa 30-års presenten att få i ordning där. Ordning och reda med kläder och skor på sin plats. Vore dessutom en fröjd för ögat att ha Elfas eleganta, tidlösa & stilrena system!

 • Peter skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har gamla fastmonterade garderober i vårt sovrum som luktar illa och lukten sprider sig till kläderna. Riva ut dessa och ersätta dem med dessa snygga skjutdörrars garderober hade lyft vårt sovrum rejält!!!! Min fru hade blivit överlycklig !!!!!!

 • Carolina Daun skriver:

  Hanna Werning
  I vår hall satte vi billiga skjutdörrar när barnen var små. Dessa låter som ett lokomotiv när vi drar för dem. Bakom dem finns 2 gamla gulnade garderober samt hemmabyggda hyllor. Skulle vara underbart att få uppdatera detta!

 • Hanna werning
  Jag skulle ge dem till min syster som letat garderobslösning till sitt sovrum under längre tid men ej kommit till skott pga flera anledningar, begränsad budget och tid tex. Detta skulle vara den optimala lösningen!

 • Ulrika armano skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Min sambo är väldigt olika. Han är absolut nitisk och även om jag jag har en mer avslappnad approach till oreda så är våra barn små stormvindar som skapar ständig och total kaos. Och ju mer kaos- desto mer bråk! Elfa hade fyllt sitt syfte och organiserat vårt hem. Dessutom hade Elfa fungerat bättre än vilken äktenskapsrådgivare som helst- ty ett ordnat sinne ger ett harmoniskt sinnestillstånd- och det behöver vi:)
  En vinst hade använts till barnens "Jordbävningsdrabbade flickrum" som behöver genomgå en mirakelbehandling för att åter igen påminna om ett faktiskt rum! 😉 men vi ställer allt vårt hopp till Elfa!

 • 1. Hanna Werning
  2. För att Linear är en tidlös, stilren och elegant design som strukturerar upp min oreda när jag har tid och som gömmer under min oreda när jag inte har tid?

 • *gömmer undan ska det stå, inte under?

 • Hanna Werning.
  Skulle passa bra i vår hall då det skulle bli lättare att passera när man tar ut något från garderoben hälsar min man.

 • Sanna skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi bor i ett "upp modernat" klassiskt hus som folk brukar säga. Ingen klasssisk trävilla men inte heller ett funkis hus. Stilen inne följer väl ihop med det, därför hade linear passat så bra hos oss! De är moderna, tidslösa, klassiska men det händer ändå något till skillnad från en slät variant. Precis som vårt hus! Hade ju passat kanon i ett sovrum. Håller så tummarna!

 • Sanna skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har under tio års tid renoverat vårt drömhem och är sånär på färdiga, sist ut är köket. Vi har valt ljusa, svala färger eftersom vi trivs bäst i dessa och vet att vi kommer kunna leva länge med våra val. I dagens slit och släng-samhälle vi vi verka som motpol. Väljer material noga, var och hur produkterna tillverkas. Linear-serien skulle med sin spännande klassiska design, vara pricken över i:et hemma hos oss och förvaring är något vi verkligen är i behov av! Håller tummarna!

 • Pernilla skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I dagsläget har vi tre skjutdörrar med speglar + 10.000 fingeravtryck på dessa. Helt hopplöst. Ska framöver bli mindre för vi behöver fixa ny toalett och då skulle denna vinst passa perfekt. Hej då fingeravtryck. Hej smidighet.

 • 1. Hanna Werning
  2. Flyttade efter en separation in i nytt dansk radhus, helt utan förvaring!! -för några månader sedan. Måste få till något snyggt och praktiskt som passar mig, mina barn och mitt lilla hus. Har sneglat på dessa dörrar ett tag men min plånbok har inte haft råd. Kartonger i rader, kläder i högar.. har gjort att trivselfaktorn ännu inte infunnits sig helt. Nu håller jag mina tummarhårt!

 • Jeanette skriver:

  Svar: Hanna Werning
  Jag har lyxen att ha ett eget arbetsrum i vårt hem och där har jag även några gamla, gamla garderober. Jag har önskat i flera år nu att vi skulle göra iordning dem för de drar ner hela rummet (det saknas även en dörr på ena garderoben) men det har ständigt varit andra projekt som har fått vara prio. Det hade därför varit underbart att vinna detta så jag äntligen kan få så fint i mitt rum som jag så länge har drömt om.

 • Malin Gustavsson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag bor i ett av de högst belägna fastigheterna på berget i Johanneberg i Göteborg. Det vetter mot Liseberg och de östra delarna av staden med en fantastisk utsikt. Huset är byggt under mitten av 40-talet och präglas av funktionalismens enkelhet med vit fasad och rena former. Tidigare renoveringar har i allt högre grad frångått det idealet och jag strävar efter att återställa lägenheten till den tidsanda den ursprungligen hade. Dörrarna till sovrummets garderob är om jag skulle gissa från sent 80-/ tidigt 90-tal och är i stort behov av att uppdateras. Elfas skjutdörrar Linear skulle helt följa min strävan och mitt mål att ge lägenheten den ursprungliga utformning den en gång hade.

 • Jonathan skriver:

  Hanna Werning
  Helt enkelt, kort och gott: för att Linear är tidlös, funktionell – och vansinnigt flott! För att drömmen är en riktig garderobslösning, en önskan sedan många år. Jag skulle bli så glad – men frugan gladast – om vi denna välkomna gåva får!

 • Ida skriver:

  Hanna Werning
  Jag har ett fint vitt sovrum. Noga utvalda tavlor och annan inredning. Men så står min garderob där i nån plastig ful ljus träimitaton. Förstör hela rummet. Men som ensamstående mamma är det knappast det man prioriterar. Skulle så gärna vilja vinna och äntligen få känna känslan att mitt sovrum är min viloplats i livet.

 • Charlotta skriver:

  Hanna Werning
  Förra ägarna till huset vi köpt satte in spegelskjutdörrar i sovrummet. Jag upplever det väldigt 90-tal och en gnutta "tacky". Hjälp oss tillbaks till 2000-talet!!

 • Tatyana skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I vårt sovrum ligger det konstant en jättehög med kläder, då min man säger att han inte har någonstans att göra av kläderna. Med ett par skjutdörrar skulle vi få en snygg garderob där vi kan ha våra kläder, och jag skulle slippa bli galen varje dag när jag ser hans klädhög.

 • Lina skriver:

  1. Hanna Werning
  Vi är just i planeringsfas för att få ut 80-talets spegeldörrar både i sovrum och hall. Anledningen till att de överhuvudtaget fått vara kvar i 5 år är att vi gillar skjutdörrarna. Men nu ska speglarna väck och det vore ju toppen att kunna byta ut till Elfa och speciellt den här fina designen. Passar in så mycket bättre i vårt moderna hem!

 • IdaMaria skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi köper nu en nyproducerad villa, då vi vill ha tid till att njuta istället för år av renovering. När vi väljer inredning tänker vi snyggt, tidlöst och praktiskt, för att det ska stå sig länge. Elfa förvaring skulle därför passa perfekt in på våra önskemål.

 • Alex skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Jag har länge sökt med ljus och lykta efter den ultimata förvaringen.
  Vi fick lite panik på allt gammalt i vårt hus när vi flyttade in, heltäckningsmattor, vävtapet och en tapetserad platsbyggd garderob. Allt åkte ut, ibland kanske man borde tänka lite innan.
  Nu har vi istället ett stort "hål" i väggen där förvaringen stod. Där hamnar all möjlig bråte. Leksaker, kläder, överkast, you name it.
  Vi behöver något som kan få ordning på vår röra.
  Jag har tittat igenom elfas lösningar och det är ju det perfekta valet!! Dessutom snygg design vilken verkligen är ett stort plus.
  Jag håller alla mina tummar och tår för att det blir vi som får ett sovrum värt att ha dörren öppen till och som inte bara är en förvaring av diverse prylar.

 • Maria skriver:

  1. Hanna Werning
  2. När jag köpte min nyproducerade lgh för snart två år sedan blev jag snål och tog standardgarderoberna i sovrummet. De står bra i en alkov så de skulle passa fint med skjutdörrar. Men framförallt skulle jag slippa den ansamling av damm som alltid uppstår ovanpå garderoberna samt själva mellanrummet mellan garderob och tak som jag inte tycker om.

 • Helena Brandt skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Vi har just flyttat till en nybyggd lägenhet. För att få lite karaktär till en annars ganska vanlig nyproducerad lägenhet har vi satsat på funkisinspirerade detaljer där det varit möjligt. Dock fanns inga lämpliga dörrar till våra Elfa-garderober när vi gjorde tillvalen utan vi fick nöja oss med vanliga vita dörrar. Därför blir jag så glad när jag ser dessa supersnygga, retrodoftande skjutdörrar! De hade passar som hand i handsken i vår hall!

 • Annika skriver:

  1) Hanna Werning
  2) I "biblioteket" i vår trea har vi idag en fristående garderob med vita glasdörrar, men det är inte så snyggt. Vi har diskuterat draperi, men då vi båda är otroligt kräsna med att saker ska vara i "rätt" stil är det inte helt lätt att hitta rätt.
  Vi har redan bestämt oss för ett Elfa-system (det är ju bäst!), men Gravity och Mimic gillar vi båda! Grafiskt, enkelt, klassiskt. Perfekt!

 • Johanna Eriksson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Skulle vara underbart med skjutdörrar för att ge intryck av att vår smala hall ser större ut. Vill även göra det svårare för barnet att öppna alla dessa dörrar ?

 • 1. Hanna Werning
  2. Vårt sovrum har inga garderober och inte skulle det se bra ut med såna heller.
  Men dessa dörrar skulle passa perfekt och när det är skjutdörrar tar ju det mindre plats och är så smidigt!
  Skulle även vara snyggt och bara göra rummet snyggare istället för att förfula det som vanliga garderober lätt gör.
  Vore underbart att få ordning på kaoset här hemma!

 • Emilia skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Mottot "ordning och reda pengar på fredag" är inte lätt att följa när man saknar förutsättningar för det. Kläder är ett stort intresse för både mig och min sambo men våra kläder har inget fint att förvaras i. Jag vet dessutom en jag kan locka med att faktiskt hänga in sina kläder i garderoben istället för att slänga det på golvet… Ooooooom vi bara hade haft något att hänga det i…??

 • Linda Schelin skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Garderoben som skapar plats för allt och alla, som har plats för saker som värmer min kropp med filtar, tröja och bralla. I mönster med tidslös lekfullhet, skulle göra mina sovrumsdrömmar till verklighet.

 • Jim skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Bifogar en bild. Det är ett hus vi precis har skrivit kontrakt på och vi vill ha en skjutdörr i öppningen till vänster. Det är ett par trappsteg där ner till nästa rum och känns inte så säkert om vår 8 månaders son skulle få för sig att gå ner där 🙂 Så där skulle vi vilja ha en skjutdörr!

 • Carin skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Bor alldeles för smått – en Linear är perfekt för minimala mått –
  En elegant garderob som slukar allt vore flott!

 • Ulrika skriver:

  Hanna Werning
  Vi är en familj som bor i ett gammalt radhus från tidigt -60 tal! Vi trivs toppen men vi har stora förvaringsproblem! Barnen är "vuxna" 20 & 23 men bor hemma då bostadsmarknaden i Göteborg är som den är de har precis avslutat sina studier, börjat jobba o börjat spara till eget. Problemet är att nu är dom stora o likväl deras kläder!!! Garderober o lådor bågnar o sväller o smäller ja tom går sönder titt som tätt. Elfa o Trendenser -snälla hjälp oss…

 • Madeleine Säll skriver:

  1. Designer är Hanna Werning
  2. Vi har precis köpt en ny lägenhet som såldes som nyproduktion för bara något år sedan. Förvaringen i hallen är dock inte den bästa. Klumpiga garderober med drag-dörrar står på båda sidor i hallen och gör att man får gå i slalom för att komma förbi. En Elfa-garderob med Linear-dörrar på ena långsidan skulle dock passa oss perfekt och bidra med förvaring på en helt ny nivå, samtidigt som det skulle kännas naturligt att röra sig i hallen!

 • Fanny skriver:

  1. Elfa linear är designade av Hanna Werning
  2. Jag behöver verkligen skaffa någon vettig förvaring hemma, älskar de fantastiska linjer, mönstren och former som både dörrarna och inredningen erbjuder. Det skulle vara enkelt att få linear dörrarna att passa in i min gamla lägenhet, stilen skulle vara fantastisk tillsammans med både orginaldetaljer och det nya. Jag älskar av mönster när jag tänker på hemmet och vill skapa en mjuk och lugn känsla som ändå låter en inspireras till nya tankar och känslor, drömmer mig ofta bort med hjälp av skuggorna som skapas av dagens olika ljus och vill låta ännu fler människor får chansen att se det.

 • 1. Elfa linear är designade av Hanna Werning
  2. I vårt sovrum som vätter mot härlig skog kommer Linear dörrar med mönster Gravity låta skogens grenverk vackert spela på vår vägg och känslan av att allt harmonierar tillsammans i en stilfull harmonisk njutning.

 • Johanna Lexell skriver:

  1. Hanna Werning
  2. De skulle passa perfekt i vårt sovrum i vårt nya hus (byggt 1924) som vi flyttade in i för en vecka sedan. Då skjutdörrarna till garderoben där endast går att öppnas med våld samt att det är en spricka rakt över spegelglaset på ena dörren vore Elfa’s linear skjutdörrar den perfekta inflyttningspresent för oss!

 • Marcus Davidsson skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Både min sambo och jag har ett stort intresse för mode och kläder men också inredning. I allt vi köper tänker vi hållbarhet och långsiktighet. Kvalité framför impuls. Vi alla måste bidra till jordens fortgång och tänka på vår miljö. Vi har sedan vi köpte vår våning i ett funkishus önskat oss just Elfas Linear Gravity då de kombinerar elegans med högsta grad av funktionalitet genom elfas smarta lösningar. Det skulle med andra ord vara för bra för att vara sant att få möjlighet att vinna dessa snygga dörrar som skulle kunna vakta (Gare de Robe) vår konfektion över en lång tid framöver och pryda vår lägenhet i all sin enkelhet.

 • Anneli skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Min son har idag en garderob utan dörr eller något framför. Det passade honom/oss för ett antal år sedan och sedan swishar tiden till. Nu står där en snart 15-årig grabb som säkert inte vill visa hela innehållet i garderoben för sin "gäster". Hans födelsedag kommer nu i sommar och en garderobsrenovering i present skulle säkert göra honom mycket glad.

 • Anne-Louise skriver:

  1- Hanna Werning
  2- Bor i ett hus från 1982 med tråkiga garderober i sovrummet. Dörrarna är i behov av att bytas ut. Har länge funderat på en ny garderobslösniing. Kanske det äntligen kan ske!!

 • Stina skriver:

  1. Hanna Werning
  2. För att stoppa kaoset i hallen. Åtminstone dölja det… 🙂

 • Rikard skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I juli fyller svärmor 50 år,
  självklart vi på stort slår.
  Vill ge henne en fantastisk gåva,
  skjutdörrar skulle älskas vill jag lova.
  Renoverat en lägenhet i 50-tals stil,
  med stor omsorg har den blivit så gracil.
  Hallen saknar dock helt förvaring,
  kanske på grund av besparing.
  Dessa dörrar känns helt rätt,
  passar in i lägenheten på att sätt.
  Tidslöst, stilrent och hållbart,
  allt med dessa känns så smart!
  Hennes hjärta skulle slå ett extra slag,
  om hon fick dessa på sin stora dag.

 • Johan Olofsson skriver:

  1…Hanna Werning
  2…Vi har precis köpt ett hus som är fult, det blev dyrt. Vi behöver något fint, som är gratis, det kanske skulle hjälpa lite mot ångesten.

 • Michael skriver:

  Hanna Werning
  Kläder är inte direkt mitt stora intresse men däremot min familjs, dessvärre saknas utrymme o jag vet att detta skulle glädja familjen nästintill till tårar! Ordning o reda, var sak på sin plats ja jag vet att elfa är mästare på detta!
  Hoppas!

 • Elaisa skriver:

  1. Hanna Werning.
  2. Vi köpte vårt drömhus för 15 år sedan, mitt älskade barndomshem. Det var inte renoverat på många år, så vi hade mycket renovering framför oss, en totalrenovering av hela huset, inomhus och utomhus skulle behövas, men vi var ju friska och arbetsföra!
  Vi lade upp hur vi skulle börja, vad som var mest viktigt och gjorde en planering både ekonomiskt och hur vi önskade planera huset. Det skulle ta oss några år för att få huset i ett bra och fint skick, definitivt ingen lyxrenovering utan normal standard.
  Vi började vårt arbete och första åren gick bra. Dock hände det som inte fick hända, jag råkade ut för en svår olycka med många operationer och långa sjukhusvistelser. Väldigt lång och jobbig rehabilitering på alla sätt. Dessvärre visade det sig att jag ej längre kunde forsätta att arbeta. En stor sorg. Allt arbete med huset stoppades upp. Kläderna ligger i kartonger och resväskor.
  Att få vinna Elias skjutdörrar Linear skulle betyda oerhört mycket för oss. Vi skulle få den fantastiska möjligheten att skapa en välbehövlig, organiserad förvaring. Kläder, skor, sänglinne, ja allt skulle få en egen plats, lätta att hitta, överkomligt och välorganiserat. Vackra och stilrena skjutdörrar som både döljer förvaringen och är en fröjd för ögat!

 • Malin D skriver:

  1. Hanna Werning
  2. I vår lägenhet som ligger vid Årstaberg,
  Där sovrummet har ganska mycket färg,
  Garderoben längs väggen är lite trist,
  Det är den vi har sparat till sist,
  Skjutdörrar från Elfa skulle vara perfekta,
  De som sitter där idag är lite defekta.

 • Mia Boström skriver:

  Om skjutdörrslösning kan man drömma
  Med rumsentré man helst vill glömma
  Mitt lilla valv är någonstans
  Så fasligt långt från elegans
  Med Elfa skapas något nytt
  Tidlöst snyggt och skräddarsytt

 • Mia Boström skriver:

  Hanna Werning är designern.

 • Anna Bergman skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Den 29/6 går flyttlasset till drömhuset. Ett vitt putsat hus byggt 1968. Mkt fokus på barnens rum så klart efter att ha trängt ihop oss i en trea i stan alldeles för länge. Jag drömmer dock i smyg om en garderobsvägg med en fantastisk överblick över våra kläder och inte den saliga röra i garderoben som vi levt med de senaste åren.

 • Elga Holm skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Efter att ha stirrat in i en grå garderobsdörrrad mitt emot våra sängar i drygt 30 år känns det lagom för en uppdatering. Tänk att få fästa ögonen på Elfas snygga garderobslösning istället när vi vaknar varje morgon! Vilket lyft för både sovrum och varje morgon.

 • Barbro skriver:

  1. Hanna Werning
  2. Mitt hus från 1850-talet får nu en varsam invändig renovering där dessa dörrar skulle hjälpa till att fixa sovrummet perfekt utan att ta stor plats. Elfa har en lysande idé, som skulle göra succé hos oss!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.