Annons

Trevlig helg!

En av de allra första sakerna vi gjorde i trädgården när vi hade fått tillträde till vårt hus för fyra år sedan var att plantera en syrenbuske. Den har behövt lite tid på sig för att växa till sig men häromdagen stoltserade den med sin allra första blomning. Jag har själv så många härliga barndomsminnen förknippade med försommarens söta syrendoft och nu får jag föra det doftminnet vidare till mina barn. Blev så euforisk av denna upptäckt att jag var tvungen att ta in en symbolisk fredagsbukett. Lycka i det lilla. Fin helg till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Underbar! Funderar också på syren, vilken sort har ni? Vore kul med lite trädgårdsbilder.

 • Emma T skriver:

  Förstår ert val! Gjorde samma här, men en uppstammad vit syren.
  På väg till morgonträningen var jag tvungen att stanna en lång stund och bara lukta på ett buskage med både lilla och vita syrener. Inte mycket slår det 🙂
  Fin helg till dig!

 • Vad fin! Ser framemot att våra ska slå ut ngn gång här också..
  Trevlig helg!

 • Maria skriver:

  Ja, håller med! Glöm bara inte att koka vattnet som du sätter syrenerna i (de kan inte suga upp vattnet annars). Du kanske vet detta men tänkte bara tipsa för vattnet såg inte gult ut, som det brukar göra när man kokat det

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.