Annons

SPONSRAT INLÄGG: #farhmansxellos

Igår släppte Ellos äntligen sin omtalade mor och dotter-kollektion i samarbete med Sofi och Frida Fahrman. De driftiga systrarna har tillsammans med Ellos tagit fram en kollektion som gör det möjligt för mor och dotter att matcha varandra, utan att behöva kompromissa på varken modegrad eller lekfullhet. Inspirationen är hämtad från den italienska Amalfikusten och staden Positano där även kampanjbilderna har fotats. Plaggen blir den perfekta semestergarderoben för stor och liten, för den som vill mini-me-matcha i sommar. Långa och korta klänningar i olika silhuetter, blåvitrandiga toppar, vita blusar med broderier och matchande bikini och baddräkt med gula citroner är några av nyckelplaggen. Kollektionen hittar ni på Ellos och barnplaggen finns i storlek 86/92-134/140 och damprodukterna finns i storlek 34-52.  

*Inlägget innehåller reklam för och presenteras i samarbete med Ellos.se 

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Länkarna fungerar inte?

 • Anonym skriver:

  Jag såg kollektionen och den är jättefin! 😀

 • Ann skriver:

  Jättefina kläder, men vem vill gå klädd som sitt barn?

 • Marie skriver:

  Så synd att även deras "barn"-kläder slutar vid 134/140. En "normal" nioåring är inte barn längre =(

 • Pojkmamma skriver:

  Varför inget till pojkar? Eller kommer det? Mor och son vore också fint. Forza Nils! ?

 • Maria skriver:

  Fina kläder men som mamma till en son så tycker jag det är synd att det bara är mamma dotter och inte mamma barn i stället. Varför inte göra en kollektion som vänder sig till alla barn och inte bara är uppdelad på flickor.

 • Helena skriver:

  Så tråkig att mor och son eller far, son, dotter inte kan vara lika. Denna idé från ellos är lite väl mossig tycker jag. Spräng lite gränser och utmana våra idéer lite…killar som vill ha klänning och tjejer som har lite tuffare look…tycker att ellos kan gå i bräschen lite och sudda ut gränserna och ge möjligheter att visa vem man är innerst inne och ta bort stereotyperna…

 • Anneli skriver:

  Jag fattar ingenting av det här.

 • Anonym skriver:

  Snyggt men så synd att det sålde slut första dagen. Beställ hem mer ellos – snälla!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.