Annons

Sponsrat inlägg: Tre badrumsstilar från Svedbergs

I samarbete med Svedbergs har jag satt ihop tre badrumsstilar med inspiration från deras koncept Svedbergs individual Design. Ett koncept som gör det möjligt att få individuella lösningar för att passa varje specifikt badrum. Du kan nämligen kombinera ihop moduler till den form du önskar och placera handfatet vart du vill för att passa dina behov. Vill du ha ett unikt och personligt uttryck eller lite mer basic så är valmöjligheterna många när du ska välja material, färg och detaljer. Du kan läsa mera HÄR

 

DARK DECO

 

Stilen Dark Deco får du genom att välja material i svart ek, en mattare bänkskiva och integrerade handtag för ett avskalat intryck. Ett skulpturalt handfat i vitt bryter de raka linjerna och står ut mot den mörka basen. För att intrycket inte ska bli för stramt och hårt kan du mjuka upp stilen ytterligare genom att ta in sköna textilier och mindre inredningsdetaljer i toner av brunt, vitt och grått.

Produktlänkar: Handtag svart / Handkräm Meraki / Pumptvål Meraki / Porla porslinstvättställ / Grå badrock våfflad / svart knopp /  galvaniserad tvättkorg Korbo / toalettrullehållare 250 kr Rum21.se 
 
MARMOR & MÄSSING
 
Som namnet antyder, satsa på tidlös marmor och mässing med en bas i vitt. Spegeln med sin runda form och guldiga kant blir en fin detalj som hjälper det vita att inte bli alltför platt. Kolla också in det ovanpåliggande handfatet och handtagen som blir rätt i stil. Fånga upp detaljerna från spegeln med knoppar i mässing och mjuka upp med fräscha handdukar i vitt. Inred med växter eller en kvist i en fin liten vas.
 
Produktlänkar: Spegel / Blandare / Handfat / handduk Marimekko vit /  Knopp mässing och krom / Handtag vit / vas ekollon Svenskt Tenn
 
GREY ECLECTIC
 
Det finns ett stort urval av bänkskivor som kan sätta karaktär på ditt badrum, med SiD kan du också få den skräddarsydd i valfri bredd upp till 3 meter bred. Till stilen Grey Eclectic har jag valt en grå kalkstensliknande som gör sig jättefin tillsammans med gråa luckor. En annan favorit är handfaten, kolla in det runda eller det räfflade i vitt! Plocka in detaljer i brunt och grått som läderhandtagen eller en fin tvål.
 

Produktlänkar: Spegel / Läderflärp krom / Handfat / Blandare / ekologiskt doftljus LA Bruket /  
 
* Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Svedbergs. 

Kommentarer

 • Ann skriver:

  Verkligen fint! En lyx att få tvätta sig i vacker inredning. Men är det bara jag som tycker att man "spiller" mer på sidorna när man har sådana skålformade handfat?

 • Linda B skriver:

  Vad kostar handfaten? Det äggformade?

 • Svedbergs skriver:

  Hej Linda B! Handfatet heter Porla och kostar 3000:- Mer information hittar du här https://www.svedbergs.se/products/tvattstall-handfat/porla-porslinstvattstall-102757/
  Mvh Svedbergs

 • Hanna skriver:

  Jag tycker det är svårt att jämföra priser när man ska köpa möbler till badrummet. För mig är det inte bara utseende som avgör utan kanske prislappen framför allt. Ett lyx – budget – mellan inlägg hade varit toppen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.