Annons

Min önskelista till mors dag

Eftersom jag har så små barn ännu tänker jag att den här ömma modern nog får handla sina egna presenter i år, och det finns ju en fördel med det. Man kan kosta på sig att önska sig lite vad som utan att tänka på de små livens plånböcker eller besvär att få tag på grejorna i fråga. Här är några saker på min drömskelista, som jag inte kommit mig för att investera i ännu. Kanske läge att göra slag i saken på någon av dem? 
1) Jag behöver uppdatera min radhuskostym nu när magen börjar bli mindre. Sneglar på detta snygga set från Nike. 2) Emma Olbers nya samarbete med anrika Palmgrens har resulterat i en ny väska på min önskelista. Tänker att denna kommer bli så fin med åren. Precis som min egen mammas väskor. 3) Under sömnlösa nätter roar jag mig just nu med att leta efter en vintage syskonring på nätauktionerna. Tänker att det vore en vacker symbol att ha på högerhanden. 4) Ett par klassiska små pärlörhängen passar till allt. 5) Och som mamma har man ju inte jättemycket tid för piff. Funderar på att slå till på Cloud Nines värmespolar som jag testat vid olika plåtningar tidigare i år. De gör jobbet medan man själv kan göra annat. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Josefin skriver:

    Nike dressen såg då väldans fin å skön ut. Har du nån länk till de?

  • Maria skriver:

    Åh, den där väskan är makalöst fin!

  • Anonym skriver:

    vart kan man hitta priset på väskan?

  • Maria skriver:

    Hej, undrar samma radhusuniformen, underbar men hittar den inte på Nike?
    Tack på förhand!

  • Josefin skriver:

    Maria: Hittade den på ASOS 🙂

  • Mona skriver:

    Blir också nyfiken på Nike dressen. Skulle passa perfekt som "hemmauniform". Kollade asos men hittade inget där som verkade vara likadan!?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.