Annons

Majbrasa

Visst är det slitsamt att inte få sova hela nätter med en nybakad bebis i huset, men jag måste säga att det är lite lättare att uthärda sömnlösheten och de okristligt tidiga morgnarna när man kan tända en sprakande brasa och tillåter sig att stanna i trötthetsdimman/timman med en kopp kaffe och en snusande bebis vid fötterna. Ja, jag må vara den enda i hela Sverige som omfamnar det ruggiga vädret vi bjudits på i helgen – men jag tog tillfället i akt och beställde hem en jätteladdning ved igår och tackar nu ödmjukast för att begreppet Majbrasa fått en ny mening. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Fint, ser så harmoniskt ut. Sitter och väntar på min bebis som tittar ut i juni och blir nyfiken på filten lille ha.. var är den ifrån? Är fullkomligt allergisk mot alla färglagda och supermönstrade bebisprylar. 🙂

 • Caroline skriver:

  Såå mysigt och Underbar bild!
  Fin matta också! Vart är den ifrån? 🙂

 • Ljuvligt! Ha det så bra.

 • Eva skriver:

  Älskar Codekorgen som du har veden i! Vilken strl är det på den?
  MVH Eva

 • Anna-Maria skriver:

  Mysigt! Bara att passa på.

 • Annika L skriver:

  Vilken fin bild! Jag sitter här kl 05 på morgonen med en 6-dgr-pojke och undrar vad det är för fint babynest du har hittat? Ser ut att ha rejäla kanter.

 • Anna skriver:

  Hej Frida, vilken fantastiskt fin fin mjuklift din fina baby ligger och gosar i. Var kommer den ifrån? Jag ska få barn om en månad och är på jakt efter just en sånn liknande.
  //Anna

  • Trendenser skriver:

   Hej, den kommer från Kam Care design men är 4 år gammal och jag tror inte de säljer den här modellen längre men kontakta dem och fråga. Om inte annat tycker jag de borde ta upp den i produktion igen för den är fantastisk! Ull/lin och ekologisk ´bomull dessutom.

 • Trendenser skriver:

  Hej Annika, det är en bed-in-bed från Kam Care Design som är lika gammal som Max (dvs över 4 år nu..) jag tror inte de säljer den här modellen längre men kontakta dem och fråga för säkerhets skull. Kanske har de någon kvar på lager?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.