Annons

Häromdagens kontor

Nej, ni kan vara lugna. Jag har inte börjat jobba redan. Men igår lät jag mig faktiskt fotograferas till en intervju. Och jag är så himla glad att vi fick till den här sessionen innan bebisen fyllt 10 dagar. Det är ju något alldeles magiskt med den första späda och sköra tiden med en ny familjemedlem, även om man själv oftast är så omtöcknad och känslomässigt uppochner att man kanske har svårt av njuta av det just i stunden. Men desto viktigare att bevara minnen till framtiden därav, tänker jag. Och även om man måste kliva ur bebisbubblan och skärpa till sig lite – vilken jobbförmån det är ändå. Att få möjlighet att göra sådana här saker under ordnade omständigheter. Jag hojtar när det finns mer att se och läsa. Tills dess, en sneak peek på vad jag sysslade med häromdagen.
Foto: AliceJ.se Styling: Paulina Pettersson / Epic Kungsbacka

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Men helleduuu va gullig. Magiskt!

 • Åh, så små de är! Jag stod precis och tittade på min sons fyrtiotreor i hallen :). Vacker bild – ett fint minne att spara på.

 • Men jösses, en sann mini-räka! Ofattbart att de är så små, tur att det finns bildbevis ❣️

 • Emma T skriver:

  Åh, vet liksom inte vart jag skall börja.
  När man ser något så fantastiskt, något så ljuvligt så hela kroppen bara skriker kärlek vill man säga det. Men så finns inga tillräckligt stora ord att skriva, för vad kan beskriva livets bästa? Livets mening? Livets största förälskelse?
  Tänk, denna lilla människa, så obegripligt att något så fantastiskt kan skapas.
  Det största lycka till till er <3

 • Men åh vilken fin bild på er, jag har ju inga barn men kan föreställa mig känslan är helt underbar.
  Stor Kram
  Anette

 • Marie skriver:

  Vilken underbar bild!

 • Carolina skriver:

  Jag blev sugen på en nr3 🙂

 • Hanna skriver:

  Magisk bild ❤️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.