Annons

Happy Friday!

Här flyter tiden framåt i sakta mak (amma, vyssja, amma, vyssja… ja ni vet ju hur det är) men för att inte dagarna ska blandas ihop totalt firar jag traditionsenligt helg genom att visa några fredagsfavoriter. Vi börjar med den egenodlade chilliplantan som vi fått av Martinreda. Han bor ju ett stenkast ifrån oss och överraskade hela familjen när vi kommit hem från BB med presenter och en hemleverans av middag: tryffelburgare på svensk högrev, bacon, ostcreme, tryffelmajo och karamelliserad lök… Jamen, hur gulligt? Nu i veckan fick jag också paket från en läsare i Norge som skickat de sötaste små stickade tofflorna i merinoull och en fantastisk pläd (som inte rymdes i bild). Tack snälla Marianne! Och vet ni vad? I samma stund som värkarbetet drog igång höll jag på att beställa hem en Kungalampett (adlink) och se, den levererades nästan samtidigt som Oscar. Säger kanske en del om hur länge jag fick kämpa med latensfasen… Sist men inte minst två presenter jag köpt till mig själv i veckan på temat ”self pampering”. En ny duscholja av sojabönor från H&M och boken Food Pharmacy (adlink) som jag verkligen kan rekommendera. Jag är så sjukt taggad på att äta bättre nu, för att hjälpa kroppen läka snabbare. Trevlig helg! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
*inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar men inköpen har varit privata 

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  På äta bättre temat är du välkommen till lerum:
  https://vaxtrumilerum.se/evenemanget/vaxtrum-2017/

 • Lina skriver:

  Hej Frida. Detta har inget men inlägget att göra men jag undrar om du har koll på bostadsområdet i Göteborg med omnejd? Du bor ju i Kungsbacka och jag funderar på om det finns områden som du tänkt på som trevliga ur en arkitektonisk synvinkel. Men som ändå inte är Örgryte-dyra. Finns det några sådana områden. Eller gäller det helt enkelt att hålla ögonen öppna efter guldkornen?

 • Hannah skriver:

  Så fint av Martin!

 • Angelica skriver:

  Om du skulle köpa ett par barstolar till ditt hem, vilka hade det isf blivit? (Bortsett dom från ellos i spinneriet)
  Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.