Annons

Bloglove: @robinberkhuizen

Jag har följt Robin Berkhuizen på Instagram under drygt ett år men inte haft tillräckligt stora bilder för att kunna tipsa om honom. Förrän nu. Hans magiska hus ligger nämligen ute till salu i Landskrona, och bilderna som finns att beskåda via Fastigetsbyrån (tipstack till Emma) bjuder på mer inspiration än ett matigt tidningsreportage. Vilket hem. Vilken innergård. Vilken kille han är! Jag ser verkligen fram emot att följa hans nästa projekt. Kolla in hans instagramkonto här: @robinberkhuizen 

Kategorier:

Kommentarer

  • Robert skriver:

    Vackert hus! Man kan återigen konstatera att de finaste husen i Sverige hittar man i Skåne! Har en känsla av att det är Danmark, med dess närhet, som historiskt sett är inspirationen till att så många fina hus finns i södra Sverige.

  • Anonym skriver:

    Åh wow vad läckert och tack för tipset om att följa honom! 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.