Annons

Annons: Tävla och vinn Sioox Premium Träskydd

Den här veckan har ni som har en trätrall / altan eller planerar att bygga en nu i sommar chans att vinna Sioox revolutionerande Träskyddsom ger träet en naturligt silvergrå och slitstark len yta som håller oslagbart länge. Till skillnad från träolja bygger Sioo:x på en patenterad kiselteknologi som är helt miljövänlig och passar att använda i princip alla träslag (inkl. tryckimpregnerat). Perfekt att applicera på utemöbler, paneler, staket, altaner m.m för ett lyxigt perfekt resultat. Vinstvärde är träskyddsprodukter från Sioo:x till ett värde av 10 000 kr. Läs mer om Sioo:x och hur du gör för att få den perfekt silvergrå hållbara träytan på https://sioox.se/sa-har-gor-du/  För att delta i tävlingen svarar du på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg inom en vecka. Lycka till!

1) Hur länge håller Sioo:x premium träskydd
2) Varför vill just du vinna Sioox träskydd? Motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Mia som svarade 2017-05-02 @ 23:30:20 Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten till dig inom kort!

Tävlingen pågår tom 8/5 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Sioox. Dess beslut kan ej överklagas. Ett kit ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Arvid skriver:

  1. 12 år
  2. Vi kommer bygga ny altan i sommar som en av de sista stegen i en totalrenoving. Har dålig erfarenhet av olika behandlingar av altaner från tidigare hus, så det vore kul att låta Sioox vara kronan på verket den här gången.

 • Anna K skriver:

  1.12 år
  2. I sommar ska vi bygga en uteplats till vår stuga, eftersom stugan är en plats vi vill ha det lugnt och skönt på försöker vi välja material och produkter som ska göra det så underhållsfritt som möjligt men som samtidigt känns naturliga och gedigna. Sioox träskydd passar perfekt i vår filosofi för stugan.

 • Malin Norlander skriver:

  1) 12 år!!
  2) Vi har byggt en altan som delvis är inglasad av tryckat trä och nu några år efter bygget har den inglasade och oglasade delen helt olika färger. Vi har dragit oss för att göra något åt det, dels för att man kan läsa olika tips om man ska olja eller inte, dels för att vi är lite lata också 😉 Vi kände oss klara efter bygget och sen har kraften trutit, men att göra en insats som räcker i 12 år – magisk lösning.

 • Tove skriver:

  1. 12 år
  2. Vi har precis byggt vårt drömhus vid havet och en stor altan som kan behöva den bästa behandlingen som finns då den kommer att få utstå sol, vin och vatten.

 • Emil skriver:

  1. 12 år
  2. För att min fru säger att jag vill vinna. (Och för att det är en snygg samt praktisk behandling av vår stora fina altan).

 • Emelie G skriver:

  1. Sioox skyddar din altan upp till 12 år.
  2. Vi håller just nu på att avsluta bygget av vår altan och gör att ge den ett hållbart skydd som ger en väldigt vacker finish vill vi behandla den med Sioox. Sen hoppas vi även att denna behandling hjälper oss att hålla rent från fläckar från det plommonträd som hänger ut över altanen.

 • Sofia AB skriver:

  1) 12 år
  2) Vill överraska min man med denna produkt som han önskar sig mest av allt till vårt nya altandäck som ska stå färdigt till veckan. Han har pratat om detta nonstop i veckor så det skulle vara en finfin present att få ge honom. 🙂

 • Joanna skriver:

  1. Skyddar upp till 12 år.
  2. Jag älskar den gråa stilen och efter 10 års obehandlad altan runt hus samt pool skulle jag vilja behålla den grå stilen men få en silkeslen yta att gå på så jag slipper plocka ut stickor på våra fyra barn?

 • Magnus skriver:

  Äntligen slipper vi den gröna tryckinpregneringen! Och naturvänligt dessutom! Jag använder såklart vinsten för att få trallen att passa in i klipp- och tallnaturen vid sjöstugan. @Sioo:x, ni får komma och fota när det är klart;)

 • Magnus skriver:

  Och 12 år:)

 • Sara Lindgren skriver:

  1.12 år
  2. Då skulle jag kunna överraska hela gänget som jag delar sommarstuga med. Vi skulle slippa fundera på altanbehandling varje år och istället hänga, laga mat och kolla spännande saker i trädgården med barnen.

 • Maya Lundin skriver:

  1. Håller i upp till 12 år.
  2. Vi har precis flyttat från lägenehet till värt första hus. Känns skrämmande och spännande på samma gång! Vi ska lägga ny trall på baksidan av huset och vore toppen att få en bra behandling på träet.

 • Hanne skriver:

  A. 12 år
  B. För många år sedan köpte vi ett helt mögelskadat hus utan att veta om det. Vi har lagt ner vår själ i att renovera på ett miljövändigt och hållbart sätt i syfte att skapa ett hem som är friskt och som håller oss friska. Nu kraftsamlar vi för de sista steget och för att hämta kraft har vi själva byggt en altan för sommarens soliga dagar. Den skulle vi gärna behandla med Sioo:x eftersom det rinmar bra med såväl hållbarhet som miljövänlighet.

 • Petra skriver:

  1. Det håller i upp till 12 år.
  2. Med ett decennium av grått, vackert, silkeslent underlag under vår familjs bara fötter kan vi njuta av det ljuva sommarlovet istället för att krångla med årligt underhåll! Vore helt enkelt underbart!

 • Annika L. skriver:

  1. 12 år
  2. För att vi när som helst (beräknat förlossningsdatum idag faktiskt:-)) ska få vårt första barn och jag skullle så gärna vilja behandla vårt gamla trädäck för att undvika stickor i knubbiga små barnfötter! Att minska arbetstiden för altanen under de kommande småbarnsåren vore också härligt!

 • sara claesson skriver:

  1.12år
  2. Äntligen hus till hela familjen kompromiss för ointresse av trädgårdsskötsel. En stor härlig trall. Perfekt för både vuxna och snabba barn.

 • Anita skriver:

  1. 12 år
  2. Vi skulle vilja vinna Sioox träskydd till vårt alldeles unika och nybyggda trall-däck. Vårt tralldäck har blivit ett eget litet konstverk (och tagit oerhört många timmar i anspråk att bygga). Trall-däcket är lagd i ett fiskbensmönster (se bild genom att följa länken till vår blogg) och vi har nu ivrigt letat efter ett alternativ till att få den vackra grå patinan som vanligtvis kommer med åren. Därför blev vi så glada när vi läste om denna produkt. Men förutom den vackra grå färgen till vårt fiskbensmönster så undviker vi gärna flisor hos små barnfötter och stort plus för att det är en miljövänlig produkt.

 • Henrietta skriver:

  1. Jag hittar att premium träskydd för panel håller i upp till hela femton år!
  2. Jag vill så gärna prova när vi skall lägga nytt golv på vår helt uttjänta altan, den grå färgen verkar bli så härlig – och så mjuk för fötterna och miljövänlig dessutom! Fast vi känner inga som har provat – skall vi våga slå till ändå? Ribban sänks såklart om vi vinner produkten, och så kan vi tipsa vännerna sedan!

 • Sandra skriver:

  12 år.
  Varför jag skulle vinna? Enkelt. Mannen hotar med att olja trädäcket. Jag måste sätta stop för det!

 • Enma skriver:

  1. 12 år
  2. För ett år sedan flyttade vi in i en underbar villa men de tidigare ägarna har älskat sten av alla dess slag. Detta ska nu bytas ut mot trätrall och en pergola där vår 8 månaders son som nog inom kort kommer ta sina första steg kommer att tillbringa sin första sommar med picknick, smoothiekalas o andra mysstunder.

 • Cattis skriver:

  1. Upp till 12 år.
  2. Sioxx verkar så himla bra på många sätt
  lite underhåll, snygg färg och miljötänk ger den alla rätt
  Att slippa få stickor i fötter är ytterligare en bra grej
  Så hoppas nu att priset går till denna tjej

 • Maria Westin skriver:

  1. Upp till tolv år
  2. Hade varit perfekt eftersom vi nu i sommar ska behandla vårat insynskydd till altanen som vi byggde förra året.

 • Mirjam skriver:

  1) 12 år
  2) Vi har haft hållbarhet i åtanke när vi byggt vårt trädäck och med denna behandling blir det både vackert och miljösmart. Vi villi njuta av härliga sommarkvällar på altanen i många år utan att slita på natur och resurser.

 • Pernilla Malmer skriver:

  1. Upp till 12 år
  2. Vi har precis bytt ut trallen på vår stoora härliga altan. En Sioxx behandling hade verkligen gjort oss överlyckliga då vi gillar både att värna om miljön och den naturliga grå ytan. Tummen upp till er produkt!

 • Kristin skriver:

  1. 12 år
  2. Vore perfekt pris att vinna eftersom i år är året då vi äntligen skall bygga uteplats vid sommarstugan efter många års väntan!

 • Linda skriver:

  1. 12 år.
  2. Vi byggde för två år sedan en stor altan som i år ska behandlas. Sioo:x är det självklara valet då det är miljövänligt, hållbart och ger det rätta silvergrå utseendet!

 • Mikaela skriver:

  1. 8–12 år
  2. Vi har bytt ett nytt hus och ska flytta in till sommaren. Vi har ett skärmtak längst ena gaveln, vårt hus är vitt och till det vill vi ha en snygg silvergrå altan och precis som i resten av huset – ett miljövänligt val!

 • Lisa Gyllenqvist skriver:

  Upp till 12 år
  Vi har en fantastisk altan på vårt landställe. Altanen har vi vårdat med träolja och såpa genom åren. Nu skulle den bli ännu mer fantastisk med Sioxx.

 • Erika skriver:

  1. Marin 8 år, altan 12 år och panel 15 år.
  2. Vår vackra altan av lärk, skulle av Sioo:x behandling bli stark, men fortfarande vara snäll och len – för miljön, barnafötter och fräkniga sommarben.

 • Frida skriver:

  1. Hållbarheten är 12-15 år beroende på material
  2. Nya altanen längtar efter lite kärlek för att hålla länge! Vi har letat efter rätt behandling och nu har vi hittat rätt!

 • Maria skriver:

  1) Hållbarhet upp till 15 år beroende på vad du använder det på, båtar, altaner, träpanel mm
  2) Har länge drömt om ett eget litet torp, ett ställe att ladda energi men också ett ställe där jag kan få utlopp för kreativitet och lusten att bygga och skapa. Äntligen har det hänt och vad passsar inte bättre än med Sioo:x hjälp bygga både altan och utemöbler som blir vackrare med åren samtidigt som dom vänare om miljön.

 • Linn w skriver:

  1. Hållbarhet upp till 15 år beroende på material
  2. Jag och min man byggde vår allra första egna altan helt utan hjälp av andra för drygt ett år sedan. Den är så stor att vi nästan skulle kunna ha en liten dans på den. Tyvärr har vi endast oljat den och resultatet är ett ojämnt och ful färg med fläckar här och var. Eftersom huset ligger på Gotland och är i kalksten så skulle det vara så himla fint med ett grått och fint "åldrat" altangolv som matchade huset, inte det ojämna och fula golvet som är nu. Håller tummarna, för om vi vinner så vet jag vad vi ska göra i starten på vår semester 😀

 • Anna skriver:

  1. Upp till 15 år!
  2. Vi har en stor, relativt nybyggd altan, som verkligen skulle behöva lite omsorg! Har drömt om att prova Sioox, men än aldrig lyckats ta tag i saken…

 • Mathilda skriver:

  1. Upp till 12 år (panel upp till 15 år)
  2. Vi har en uteplats som får extremt mycket alger och när vi rengör trädäcket så slits träet väldig mycket. Vi saknar den lena sköna känslan som man vill känna under fötterna på sommaren. Därför skulle Sioo:x varit så snyggt och perfekt för vår uteplats. Dessutom passar den fina silvergråa färgen klockrent med vår fasad i skiffer. Vilken fullträff!

 • 1. Upp till 8 år för marin, 12 år för altan och 15 år för panel
  2. Jo för att jag och min man har båda precis fyllt 50 med bara dagar emellan, och gav varandra så fina teakmöbler i present, till vår altan som vi nyss byggt. Vi vill såklart hålla 62-årsfest på samma altan och med samma möbler 2029!

 • Sofia W skriver:

  1. Upp till 12 år
  2. Vi ska bygga ett plank med vedförråd och vill att materialet ska smälta in med övrig lärktrall och grus. Dessutom vill vi ha en så lång hållbarhet som möjligt men också minimera underhållet och påverkan på naturen.

 • Sofia W skriver:

  1. Upp till 12 år
  2. Vi ska bygga ett plank med vedförråd och vill att materialet ska smälta in med övrig lärktrall och grus. Dessutom vill vi ha en så lång hållbarhet som möjligt men också minimera underhållet och påverkan på naturen.

 • Maria skriver:

  Upp till 15 år beroende på produkt, upp till 12 år för altan som är det jag vill behandla.
  Vårt första barn kommer i sommar krypa runt på vår vackra grå altan eftersom resten av vår tomt är en stenig brant. Då vi inte har en stor grön gräsmatta att tulta runt på hoppas jag istället på att kunna erbjuda en len sioo:x behandlad altan till vår lilla prinsessa.

 • Malin Jönsson skriver:

  Premium Träskydd Panel håller upp till 15 år!
  Premium träskydd Altan håller upp till 12 år.
  Premium Träskydd Marin håller upp till 8 år.
  Vi satt just idag och bestämde att vi vill använda Sioo:x eftersom det ger ett sånt vackert resultat. Att det är hållbart och miljövänligt är ju ännu bättre!

 • MultiStickan skriver:

  1. 12år
  2. Jag har en altan på 140kvm. Ensam med två små killar. Tiden finns liksom inte till att underhålla och dona flera gånger per år. Altanen tynger mina axlar och jag hade blivit lite lättare med lite sioo:x på den ? Tänk vad massa andra saker jag skulle hinna med att prioritera!

 • Mirva skriver:

  1. Upp till 8 år
  2. Vi köpte vårt hus för ett år sedan och redan nu är det dags att rusta, skulle vi kunna använda Sioox träskydd så slapp vi mer än nödvändigt att pusta, den perfekta grå nyansen vi så gärna vill ha, oavsett vad alla andra tycker att man borde ta, Sioox träskydd måste vara det bästa som har hänt och nu har jag mitt svar till tävlingen sänt!

 • Emma skriver:

  Upp till 12 år. Jag vill vinna för att jag vill ha en snygg trall på min bro och altan samt behandla en jättefin gammal träbänk. Är så trött på mörka kletiga altaner med spetor. Min pappa tjärar sin och min svärmor oljar in sin utan att göra rent den innan. Så vill inte jag ha det så därför skulle jag vilja vinna sioox.

 • Inger klomark skriver:

  Det har ett skydd på 8-12 år beroende på vilket område som ska behandlas.
  Premium Träskydd Panel håller upp till 15 år
  Premium Träskydd Altan håller upp till 12 å
  Premium Träskydd Marin håller upp till 8 år
  Vi har en träaltan som fungerar som ett extra rum året. Barnen använder den som bandyplan när möbler och dylikt är bortplockat. Under den ljusa och varma
  årstiden minskat nandyplanen och utemöbler får lite plats. Den släta ytan som premium träskydd altan skyddar både bara fötter från stickor och bandybollar att studsa fel väg. Därför är vi glada att få delta i denna tävling för att få möjlighet att maximera vår altan!

 • Marlene skriver:

  Upp till 15 år.
  Helt ny på området så har vi nu flyttat till hus och ska anordna uteplats. Sioox verkar kunna vara en produkt även en nybörjare kan få till snyggt.

 • Daniel skriver:

  1) 12 år för altan (8 respektive 15 år för övriga ytor marin och panel).
  2) Gillar miljö- och hållbarhetstänket kring produkten i kombination med estetiken i det grånade träet och funktionen där man slipper stickor etc. Sioox verkar vara en alltiett-lösning som jag och min familj gärna skulle prova på till vår nybyggda altan.

 • Helena skriver:

  Det håller upp till 12 år.
  Behandlade altanen till förra huset och flyttade nästan genast. Fick aldrig se resultatet 🙂 Nu är det dags att bygga altan vid nya bostaden.

 • Jenny Ekstrand skriver:

  1. Upp till 12 år.
  2. Vi planerar att bygga en altan, som så många andra, men det som gör att jag tvekar är tonen på tryckimpregnerat trä: jag tycker den skiftar i grönt och det är jag inte så sugen på. Därför skulle det vackra grå resultatet med Sioo:x passa oss och vårt hus perfekt!
  Hälsningar Jenny

 • Malin skriver:

  12 år.
  Vi har nyligen flyttat till ett hus med stora renoveringsbehov, vilket som tur är inte inkluderar den 30 kvadratmeter stora terassen på baksidan men som vi vill skydda från samma öde som resten av huset och tomten.

 • Katarina skriver:

  * Den håller i upp till 12 år på ett altandäck.
  * Älskar den vackra grå tonen och planerar för ny altan på vita mexi-tegelvillan där krävs mirakel för att få en snygg exteriör. Här får vi ett vackert, hållbart och miljövänligt altandäck.

 • Marcus skriver:

  Svar: Upp till 12 år
  Motivering:
  Med SIOOX träskydd med extravagans,
  får trät en naturligt snygg silvergrå nyans.
  Vi skyddar trät så det håller år efter år,
  så altanen fortsatt vackert framför huset står.
  Här kommer vi spendera många timmar i sträck,
  när vi njuter i solen av vårt nya altandäck.

 • 1) Upp till 12 år!
  2) För att få mer tid till att njuta på vår altan! Med Sioo:x behöver vi ju bara underhålla och rengöra – vore underbart.

 • Miriam W skriver:

  I upp till 12år.
  Vi håller precis på att bygga en ny balkong för att vår 9 månader gamla dotter ska få en säker och stickfri plats att leka på. En hållbar, giftfri och snygg ytbehandling hade verkligen blivit pricken över i’et. Så för hennes skull vi vi verkligen vinna.

 • Erik skriver:

  1. Upp till 12 år.
  För ett fint resultat som gör altanen fin med finesser från Sioo:X såklart

 • Malin Olsson skriver:

  1. Premium Träskydd Panel upp till 15 år!
  Premium träskydd Altan upp till 12 år.
  Premium Träskydd Marin upp till 8 år.
  2. Hållbart och miljövänligt sätt – Sioo:x tänker helt rätt!

 • Mirva skriver:

  1. Upp till hela 8 år!
  2. Kontaktannons: 85 kvm träaltan söker dig som skyddar mig upp till åtta långa år, du skall vara miljövänlig, fin att titta på och dessutom ge mig den rätta grånyansen i livet. Du kan sätta färg i mitt liv på ett annat sätt genom att stå ut med mig i både vått och torrt!

 • Sophie skriver:

  1. Upp till 12 år.
  2. Förutom att det ger ett fantastiskt fint resultat, så vore det skönt i hjärtat att få använda ett miljövänligt alternativ.
  (dessutom vore det topp topp – att få testa på trädäcket och sedan fortsätta med samma på staketet)

 • Mary skriver:

  1) Premium altan 12 år, Premium panel 15 år, Premium marin 8 år.
  2) För att ett miljövänligt val är det enda alternativet för oss! Vore kul att testa premium altan på den trätrall vi ska bygga nu i sommar, för att se om kiselteknologin håller måtten även i de nordligaste delar av Sverige. Om resultatet blir bra är vi nyfikna på sioo:X Premium panel till den kommande träkostym som ska snygga upp vårt luggslitna hus i norrland✨

 • Clas skriver:

  Wow, vilket pris!
  1.
  Om man följer instruktionen från SIOOX:
  Premium Träskydd Panel -upp till 15 år .
  Premium träskydd Altan -upp till 12 år.
  Premium Träskydd Marin -upp till 8 år.
  2.
  Skulle bli överlycklig om jag vann då vi ska bygga staket.
  Tryckinpregnerat säger svärföräldrarna men jag säger NJET!
  Vill att staketet ska passa husets naturliga fasad och charm,
  som håller i många år framöver i både i regn och när solen lyser varm.
  Håller tummarna att mitt hus på landet ska bli omringat av ett silvergrått hav,
  som är snyggt och uppfyller alla miljökrav.
  Jag älskar känslan av naturlighet och när en produkt är genuin,
  kvarterets snyggaste staket hittar ni hos familjen Thelin! 🙂

 • Caroline skriver:

  1. Upp till 12 år ca.
  2. Toppen för både individ som miljö, skulle även ge vår nya gulgröna altan ett helt annat intryck än idag!

 • Mirva skriver:

  1. Upp till hela 12 år!
  2. Kontaktannons: 85 kvm träaltan söker dig som skyddar mig upp till tolv långa år, du skall vara miljövänlig, fin att titta på och dessutom ge mig den rätta grånyansen i livet. Du kan sätta färg i mitt liv på ett annat sätt genom att stå ut med mig i både vått och torrt!

 • Cilla skriver:

  1. 12 år
  2. Present till mammas 60 års dag… Kan ja äntligen bli väck m den fula tryckimpregnerade altanen hon har byggt till stugan. Grått är flott!

 • Lena Lundgren skriver:

  1. 12 år
  2. Köpt oss en fantastisk fin möbelgrupp från Fri Form till vår nya altan, men den är i stort behov av kärlek och omvårdnad.

 • 1. 8-15 år beroende på vad som behandlas, 12 år för en altan.
  2. Då jag jobbar med hållbarhetsfrågor och har en liten dotter samt ett barn på väg känns det som en självklarhet att använda bra produkter, för allas skull. Det är verkligen dags att ta hand om vår altan, då vill man ju göra det på bästa sätt, därför håller jag tummarna för att vi vinner.

 • mia skriver:

  1. 12 år
  2. För att min man ska slippa ligga på knä en hel helg varje vår och skrubba trädäcket med en rotborste. Så himla tråkigt när han gör det och så himla gott det vore med mer tid tillsammans med familjen.

 • Katarina skriver:

  1. 8 – 12 år ( i vissa fall 15 år)
  2. För snart 5 år sedan köpte vi vårt hus och totalrenoveringen började. Vi byggde också en stor altan, trappa, vindskydd och tanken var att allt skulle behandlas med sioox. Pengarna tycks dock alltid hitta andra hål att fylla, så det har fortfarande inte blivit vackert grått som vi tänkt till vårt rödbrun teglade hus. Vi hade varit så tacksamma om vi äntligen fick prova Sioox.

 • A) Upp till 15 år
  B) Bygger sommarhus I Norra Roslagen som blir klart I juli.. Fasaden är tjärvitriol som med tiden bli grå. Vore fint att komplettera med en altan som blir grå och smälter ihop med både huset och klipporna

 • Annika eriksson skriver:

  1. Premium träskydd panel: upp till 15 år
  Premium träskydd altan: upp till 12 år
  Premium träskydd marin: upp till 8 år
  2. Vår nya altan är precis klar och vi vill naturligtvis att den håller sig fin så länge som möjligt samtidigt som vår miljö mår bra.

 • Johanna skriver:

  1. Det håller i upp emot 12 år för altan, 15 år för panel och 8 år för marin.
  2. Jag har läst så mycket om att trallen blir som sammet när den behandlas med Sioox och skulle själv vilja få uppleva den känslan. Tänk att få kliva ut på den nya altanen och känna det solvarma, lena träet under mina bara fötter, krypa upp i en fåtölj och dricka min kopp te. Utan att behöva vänta en halv livstid på att väder och vind ska göra det jobbet åt oss.

 • Mia skriver:

  1.Sioox träskydd Altan håller i upp till 12 år, träskydd Panel håller i upp till 15 år och träskydd Marin i upp till 8 år.
  2. Jag vill så gärna vinna för att kunna ge vårt fina 30-talshus och gamla trädgård en värdig altan. När vi köpte huset för 2 år hade huset ingen altan alls. I vår bygger vi en träaltan och jag vill så snabbt det går få en vacker och hållbar yta. Jag bävar lite inför nybygget och den gröna tryckimpregnerade färgen.

 • Lena Schnell skriver:

  1. Altan-12 år, Panel-15 år och Marin-8år
  2. Det känns här som om "ödets nyck" har öppnats upp och gett oss möjlighet att vinna SIOO:X helt perfekta miljövänliga träskyddsprodukter till vår gamla altan och fina nya brygga. Inköpslistan är redan klar men vi har inte hitta någon återförsäljare i Växjö. Vi hoppas på vinst! I annat fall köper vi via nätet ändå. Alla silvergråa smålänningar är inte snåla!

 • Solbritt skriver:

  .Sioox träskydd Altan håller i upp till 12 år, träskydd Panel håller i upp till 15 år och träskydd Marin i upp till 8 år.
  Vi har en altan som verkligen behöver nytt träskydd för att hålla i många år till.

 • Maria B skriver:

  1. 12 år för Altan, 15 år för Panel och 8 år för Marin.
  2. Vilken drömvinst! Produkten känns nästan osannolikt bra – ett hållbart och vackert resultat, giftfritt dessutom. Det skulle göra under för vårt stora 10-åriga obehandlade trädäck, och förvandla det till det smycke som huset förtjänar.

 • Christina Almen skriver:

  1.Sioox träskydd Altan håller i upp till 12 år, träskydd Panel håller i upp till 15 år och träskydd Marin i upp till 8 år.
  2. När man väljer att spendera mer tid med familjen, odla och ha djur för självhushåll så behöver man ofta vända på kronorna. Jag kom över ett litet parti trallvirke som har några år på nacken, och håller just nu på att skruva trall för fullt. Hade varit så kul att kunna njuta av den sammetslena ytan som SIOOX ger- att det är miljövänligt är extra viktigt för oss som odlar vår mat bara några meter ifrån.

 • Ida skriver:

  1) Upp till 12 år!
  2) Svärfar har behandlat sin trall med Sioox och är stolt som tuppen! Nu har han vår trall ständigt under luppen… Vore fantastiskt att i sommar kunna visa , att gamla gôbbar kan tipsa om inredning och styling som ger oss en altan utan en flisa (ps. det var också han som gärna ville rimma) // svärdotter med många pluspoäng+

 • Anne skriver:

  Jag bor ensam i ett hus med en stor veranda och det känns som att det är svårt att hinna med och ta hand om allt som behövs. Därför vill jag så gärna vinna, för ett trädäck som är underhållsfritt skulle underlätta väldigt mycket för mig. Då kanske jag skulle hunna njuta av min veranda. 🙂

 • Anne skriver:

  Jag glömde skriva att det har en hållbarhet på 12 år.

 • Frida V skriver:

  1. 8-12 år.
  2. Att få behandla baksidans altan lagom till sommaren när barnen ska busa o bada i pool där känns som en ultimat motivering!

 • Camilla Molin skriver:

  1. Träskydd altan 12år
  panel 15år
  marin 8år
  2. Älskar min nya altan och vill därför ge den det bästa träskydd den kan få. Det är den värd.?

 • Helena skriver:

  1. Altan upp till 12 år, Panel upp till 15 år och Marin upp till 8 år
  2. Åh, jag önskar jag var sådär bra på rim,
  för altanen behöver desperat lite pim….p,
  En silvergrå färg att matcha mitt grånande hår,
  en vacker yta under mina krokiga tår,
  Att slippa underhållet vore en dröm,
  istället leka med barnens bilar "bröm, bröm"
  Sådär ja, nu har jag väl ändå en chans?
  Vinner jag – ja, då blir det på altanen en dans!

 • Anette Blomgren skriver:

  Tträskyddet varar upp till 12 år Altan.
  Panel upp till 15 år.
  Marin upp till 8 år.
  Vi behöver ett medel som gör att vårt golv i uteköket får en en liknande färg som den övriga panelen som redan finns och då skulle jag verkligen behöva detta dundermedel. Det kommer smälta in perfekt och det allra bästa är hållbarheten! Superbra!

 • Lina skriver:

  1. 12år 2. Bygger ny härlig altan i vår, den ska vara skön att vara på, det ska kännas gott i hjärtat då inget vi behandlat den med gör nån skada för naturen och så klart.. den ska vara fantastiskt vacker (länge). Alltså är Sioo bästa alternativet som vi ser det!!

 • Max skriver:

  1: Upp till 8 år för marin, 12 år för altan och 15 år för panel
  2: Vid stenstranden har det alltid varit svårt att lägga till men en vacker stenkista där nu står. Men väder och vind tar ut sin rätt, och efter några år står man sig slätt. Men med en behandling som är rätt, en silvergrå yta består.

 • Jerker skriver:

  1. 12 år
  2. Vår altan behöver verkligen en rejäl omgång för att klara sig när vi bor så nära skogen! Det vore en perfekt vinst!

 • Anneli skriver:

  1. Premium Träskydd Altan håller upp till 12 år
  2. Vi har precis lagt ett nytt trädäck och jag skulle väldigt gärna vilja ha den silvergrå ytan som är så snygg och slippa att de små barnfötterna får stickor! Att den dessutom är miljövänlig är ett stort plus!

 • Sandra skriver:

  1. Altan upp till 12 år, panel upp till 15 år och upp till 8 år för marin.
  2. För att vi flyttade in i vårt första hus i Janurari och har renoverat sedan dess. Byggde nyss en solig altan i trädgården som vi precis har börjat få ordning på. Att behandla altanen i en fantastisk silvergrå färg skulle verkligen vara pricket över i:et 🙂

 • Catrine Månsson skriver:

  Håller upp till 15 år
  Men jag älskar grånat trä både möbler virke altaner trädäck whatever. En fantastisk patina som ger en speciell känsla för naturens färger runtomkring. Det ger mig energi till tusen och tänk att slippa vänta på naturens egen grånadsprocess och få fram den lite snabbare med detta så blir ju energin påfylld snabbare. Idealiskt

 • Jessica S skriver:

  1. Premium Träskydd Altan håller upp till 12 år, Premium Träskydd Panel upp till 15 år och Premium Träskydd Marin upp till 8 år.
  2. Jag har inte mindre än fyra altaner på landet som alla törstar efter behandling, och i helgen slutförde vi arbetet med en femte altan (det är flera hus :-)). Dessutom har vi en flytbrygga i trä som behöver en hel del kärlek, för den vill vi kunna fortsätta att njuta på i många år framöver.

 • Jessica Eliason skriver:

  1) Hållbarheten beror på vilken produkt man använder och vilken yta som bestryks. Premium Träskydd Panel håller upp till 15 år, Premium träskydd Altan upp till 12 år och Premium Träskydd Marin upp till 8 år.
  2) Med en familj på 7 personer, där 5 är barn mellan 4-10 år (2 egna och 3 bonus) hade det varit skönt att kunna fokusera på att umgås och kanske hinna njuta en smula, istället för att behöva lägga tid på underhåll!

 • Jennie Wallgren skriver:

  1. Upp till 12 år
  2. Vi har en stooor altan som jag kämpar med varje år att få så grå som möjligt. Jag tycker inte om den vanliga brun/gul/gröna färgen som nästan alla plankor har 🙂

 • Mats skriver:

  1. Upp till 12 år.
  2. Förra året behandling av trädäcket visar nu vilken fin patina det fått.
  Årets utbyggnad kräver en likadan behandling.
  Att använda ett av jordens mest vanliga miljövänliga mineral kisel gör
  SiOO:x till en helt unik produkt.

 • Malin skriver:

  1. I 12 år
  2. 3 barn senare och 6 år i huset hoppas jag att vi ska bli färdiga med trallbyggget, en vinst av detta hade gett oss båda eld i baken mellan amning och roande av de äldre för att få sista biten färdig till vårt altandäck! ?

 • Maria skriver:

  1. Upp till 15 år
  2. Vi har flyttat till ett nybyggt område med en massa nya villor med vår ettåring. Dels vill jag att hon ska få tassa runt på en så len och så stickfri trall som möjligt och dels vill jag klå grannarna med att vara först med Sioo:x och den snyggaste trallen. Hepp!

 • Line skriver:

  1. 12 år
  2. Vi skall bygga nytt trädäck och jag vill så gärna ha et silvergrått resultat, men min make vill ha betsat i svart… Om jag vinner får jag min vilja genom! Kalas!

 • Malin skriver:

  1. Marin 8 år. Altan 12 år. Panel 15 år.
  2. Vårt nuvarande trädäck har redan krävt ett besök på akuten pga tjocka stickor i dotterns fot. Därför önskar vi oss nu ett mer barnvänligt alternativ.

 • Hilde Heggdal skriver:

  1) 12 år!!
  2) fordi jeg har en ny ubehandlet veranda på 50m2 og kunne tenkt meg den vedlikeholdsfri og få den fantastiske naturlig grå fargen. I tillegg til god promo i Norge og Trondheim ?

 • Malin björling skriver:

  Hej!
  1, 12 år
  2, vår altan är så torr och eländig så det behövs verkligen en behandling av plankorna. Med barn och husdjur så känns det som att giftfritt och naturlighet ligger högst upp på priolistan och då är det Sioox som gäller.

 • Caroline Noord skriver:

  1. 8, 12 och 15 år beroende på vilken av de tre produkterna man använder.
  2. Vi har precis använt Siio:x på vår fasad och är så nöjda. Det hade ju varit helt perfekt att vinna till den altan som ska byggas i sommar 🙂
  /Caroline

 • Sara skriver:

  1. 12 år för Altan, 15 år för Panel och 8 år för Marin.
  2. Vi har köpt ett litet radhus med stor tillhörande altan, den behöver tas om hand om. Nu flyttar vi från en liten lägenhet och vår lilla tjej kan snart springa in och ut som hon vill ❤ Min motivering är att jag jobbar hårt för vår miljö och för att vår tjej ska leva och vara i en så sund miljö som möjligt, och det kostar tyvärr med allt som kommer med ett 70:tals hus. Denna vinst hade varit otroligt välkommen ?

 • Jill holmgren skriver:

  1. Upp till 15, 12 eller 8 år.
  2. Vi tänkte dra i gång projekt rengöring och inoljning av trädäck snart. Vi bestämde för över 1 år sedan att vi skulle använda oss av Sioo:x produkter. Dels för att vara miljösmarta, dels för den vackra grå tonen men även för att hållbarheten är så bra. Längtar efter en silvgrå ton på vårt 120 kvm stora däck med tillhörande staket och pergola ?

 • Anna skriver:

  Den håller 8-12 år. Jag har sioox på vårt trädäckligt och är mycket nöjd. Nu villa jag även behandla vårt ännu obyggda trädäck i sommarstugan på samma sätt.

 • Anonym skriver:

  1. Den håller 8-12 år.
  2. Jag har sioox på vårt trädäck vid vårt radhus och är mycket nöjd. Nu vill jag även behandla vårt ännu obyggda trädäck i sommarstugan på samma sätt.

 • Josefin skriver:

  1. 12 år
  2. Vi väntar tillökning i familjen o mitt krav för att föda barnet som kommer strax är en ny altan då vår förra var full av stickor o slitningar och inte barnvänlig alls. Nu är altanen snart på plats, bebisen snart här och vad vore bättre än att kunna överraska min sambo med ytbehandlingen!? Sioo har han pratat om länge nu och vi hade blivit överlycklig! Så härligt att det finns ett hållbart, miljömedvetet, långsiktigt o snyggt val.

 • Terese skriver:

  Hej!
  Tack för en härligt inspirerande blogg!
  1. 12 år
  2. Vår härliga altan skulle bli så mysig med den fina nyansen!
  Gillar miljötänket. Snart sommar 🙂

 • Maria skriver:

  1, Upp till 15 års hållbarhet (gäller Premium Träskydd Panel). Upp till 12 års hållbarhet (gäller Premium Träskydd Altan) och upp till 8 års hållbarhet (gäller Premium Träskydd Marin)
  2,För att få en fin & hållbar yta på vårt 100kvm stora altandäck samtidigt som vi är miljösmarta!

 • Svar 1.
  8 (marin), 12 (altan) respektive 15 (panel) år
  Svar 2.
  Från det öppna fönstret solen lyser,
  ligger kvar en stund och bara myser.
  Som så många gånger förr,
  går jag direkt till vår altandörr.
  Ut på trallen tar jag ett kliv,
  fåglarnas kvittrande avslöjar sprudlande liv.
  Jag ut över trädgården blicka,
  när jag plötsligt får en sticka,
  Påminns återigen om trädgårdens brist,
  att vår altan har blivit så himla trist.
  Måste vi börja om och allt byta?
  För att skapa en vacker & hållbar yta.
  Nej – med SiOO:x träskydd blir det perfekt,
  när hela altan med det är täckt.
  En yta som håller år efter år,
  fötter, regn och rusk det enkelt klår.
  Ja tänk om jag detta skulle vinna,
  utanför fönstret dröm-altanen finna.

 • Annika Andersson skriver:

  12 år
  Vår altan behöver alla hjälp den kan få för att bli snygg och fin igen. 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Det håller i 8-15 år beroende på om det är marin (8år), altan (12 år) eller panel (15 år).
  2. Vi ska äntligen ta tag i vår altan nu och bygga ut och bygga om den. Vi har sneglat endel på SiOO:x behandlingar och är väldigt sugna på det därför vore det drömmen att få vinna!

 • Åsa skriver:

  1. Upp till 12 år (altan)
  2. Jag vill gärna behandla min altan med Sioox, då det ger en hållbar, silvergrå och vacker grund för att kunna skapa sommarens viktigaste (ute)rum.

 • Mellan 12-15 år beroende på träslag mm
  Vi har i flera års tid byggt ut vår altan och det bror en dröm att få en enhetlig färg och grått som är så vackert. Miljötänket är ju oxå fantastiskt.

 • 0727-375795 skriver:

  1 . Svar 12 år.
  2. Min svärfar håller på att bygga om och de ska göra en ny altan. Perfekt och ge bort i present när svärmoe fyller år. 🙂

 • Victoria Hultdin skriver:

  1. Upp till 15 år beroende på vad du behandlar, men ca 12 år för altan!
  2. Lantlig idyll i all ära men alger och annat trivs också på landet och vår altan är verkligen i behov av en miljövänlig omvårdnad.

 • Jag hittar tre olika produkter som heter Sioo:x premium träskydd (Altan, Panel och Marin) och de har olika lång hållbarhet. Sioo:x premium träskydd Altan håller upp till 12 år, Sioo:x premium träskydd Panel håller upp till 15 år och Sioo:x premium träskydd Marin håller upp till 8 år.
  2)
  I höstas blev Drömhuset vårt
  och sedan dess har vi slitit hårt.
  Renoverat både ute och inne,
  altanen med ruttna träplankor är nu blott ett minne.
  Stor, härlig och vacker är nu uteplatsen vi har,
  jag är så stolt över att vi innan sommaren lyckades få den klar.
  Men en vackrare nyans önskar jag den kunde få,
  så där som Sioo:x premium träskydd gör den läckert grå!
  Och dessutom skyddad i upp till tolv härliga år,
  det vore helt magiskt om vi denna supervinst får!

 • Anna J skriver:

  1. Sioo:x altan håller upp till 12 år, panel upp till 15 år och marin 8 år.
  2. Jag har hört så mycket positivt om Sioo:x så det vill jag använda på vår nybyggda altan. Det är hållbart, miljövänligt, lätt att använda och resultatet blir snyggt. Dessutom är jag så trött på oljade altaner som bara blir mörkare m åren.

 • Hanna skriver:

  12 år! (Än så länge)
  Min man och jag har ritat och byggt vår altan själva och hade så gärna önskat att få ansluta projektet med den bästa behandlingen! Klart finaste ytskikt och snällast för barnen fötter❤

 • Emma skriver:

  1. Marin 8 år, altan 12 år och panel 15 år
  2. Vi har bott i vårt hus i drygt ett år och denna sommaren måste vi göra något åt vår altan då vår son fick en så pass stor flis i foten i fjol så vi fick uppsöka läkare. Och är det något man vill på sommaren så är det ju att kunna öppna upp och springa ut barfota, man vill inte behöva ta på sig strumpor & skor. Håller mina tummar?
  Kram Emma

 • Tove Hellqvist skriver:

  1. 8-12 år
  2. Jag och min sambo köpte ett litet hus förra våren. Vi har en altan med stor potential, men som idag inte har fått den omvårdnad den förtjänar. Jag skulle vilja ta vara på det vi har och ge altanen nytt liv med Sioo:x träskydd.

 • Vilken dröm att få vinna detta pris från SIOO:X!
  1. Altan håller i upp till 12 år, Marin i 8 år och Panel upp till 15 år!
  2. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda drömhus där vi just färdigställt vårt underbara trädäck på ca 100kvm som följer husets form och inkluderar en pergola samt ett nedsänkt spabad. Våra vänner tipsade oss senast i helgen om just SIOO:X produkter och lovordade dem. Då trädäcket är vårt nya vardagsrum när bara vädret tillåter spenderar vi, våra två små barn och våra vänner otroligt mycket tid där. Att behandla altanen med SIOO:X produkter och känna sig trygg med att man gjort det bästa för altanen och sin familj och vänners skull hade varit en dröm som gick i uppfyllelse! Ser fram emot år av lek och häng på ett SIOOX-behandlat trädäck!

 • Raili Pikkusaari skriver:

  Alt
  an upp till 12 år Marin i 8 år och Panrl upp till 15 år .
  Vi ska renovera våra verand a och golvet när att behöver just såna altan skydd att hoppas hoppas nu vinner vi
  Marin i 8åf och

 • Peter skriver:

  1. Upp till 12 år
  2. Vi laserade vår altan ljusgrå för 3 år sedan och det ser inte bra ut idag. Vill därför prova SIOO:X har hört väldigt mycket positivt om dem.

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. 12 år
  2.
  Silvergrå altan passar huset som ett smycke,
  ja, helt perfekt i mitt tycke.
  Faktiskt som klippt och skuren,
  nu hoppas jag bara på turen!

 • Elin skriver:

  1. 12 år!
  2. Nu när vi bygger hus och en av oss är föräldraledig hur vi inte råd med allt, och eftersom vi har hört sååååå mycket gott om Sio hade vi mer än gärna skyddat vår altan med just det =)

 • Monika Lindh skriver:

  1. 12 år
  2. Vårt trädäck i stark södersol, i höststormar och snö. Vi hade hoppats att det skulle "silvra" sig naturligt… Tyvärr blir det alltmer smutsgrått, uttorkat och svårt att rengöra och underhålla. Sioo:X skydd ger hopp.

 • Anne skriver:

  12 år.
  Vi har två jättestora altaner som är rätt hårt utsatta – den ena för stark sol nästan hela dagen och den andra för vindar från vattnet. De skulle nog behöva mer än den årliga såpningen.

 • Annelie skriver:

  1-12 år
  2- Varje år, vi inför stickor står….framförallt i sonens tår! Sio skulle vara bra, att på terassen ha!

 • Gunilla.M.B skriver:

  1=12 år
  2= Den altan vi byggt – ligger på södersidan – direkt exponerad för södersolen ! Trädäck och möbler behöver alla skyddas för den starka solen ! Vill inte att träet ska bli torrt och fnasigt , fult och trasigt !

 • agneta kåhl skriver:

  12 år. Hoppas vinna för att fixa min dotters altan. Vore himla kul att överraska lilla familjen.?

 • Erica Nyqvist skriver:

  1. Altan; 12 år, marin: 8 år och panel:15 år
  2. Vi bygger just nu ett nytt trädäck som skulle bli väldigt fint med SIOO:X behandling ?

 • Marielle skriver:

  1:
  Marin-8år
  Altan-12år
  Panel-15år
  2:
  Jag skulle gärna vilja testa detta lovordade medel, då vårt trädäck redan är utbytt en gång pga av sprickor och flisor. Med två par barnfötter springandes runt vore det tacksamt med ett vackert och lent trä.

 • Anna Henriksson skriver:

  Upp till 12 år.
  Våran altan är snygg å grå, men inte speciellt skön å mjuk att gå på. Den måste behandlas innan stickorna sitter i barnfötter små. Vi vill ha nått så naturligt det går, så nu håller vi alla tummar och tår, å hoppas att våran altan en Sioo-behandling i år får.

 • John skriver:

  Marin: 8 år
  Altan: 12 år
  Panel: 15 år
  En helt kort motivering: vårt nuvarande altangolv har inte behandlats sedan 2009 och sommarens projekt är utbyggnad med soldäck.

 • Lisa skriver:

  1. 12 år
  2. Ända sedan jag första gången jag såg den sidenmatta grå ytan och hur vattendropparna lade sig som pärlor ovanpå har jag visualiserat vårt stora däck runt poolen med en SIOO:X behandling.

 • Marie Å skriver:

  Upp till 15 år för panel. Altan 12 år och marin 8 år.
  Jag och min man har byggt ett trädäck av svensk furu (från Moelven ?) och är verkligen nyfiken på SIOO:X. Tycker det skulle vara spännande att behandla det med ett miljövänligt medel som dessutom ger en vacker yta och som kommer passa till vår panel med järnvitriol. Kul med nya smarta produkter!

 • Louise skriver:

  1.
  Premium träskydd panel: upp till 15 år
  Premium träskydd altan: upp till 12 år
  Premium träskydd marin: upp till 8 år
  2.
  Bygger just nu ett härligt bastu- och gästhus nere vid sjön med trädäck runt om hela huset. Däcket ska smälta in fint i miljön och samtidigt klara av bland annat fiskenät och kanoter. När jag läser om silo:x blir jag sugen på att måla hela huset med sioo:x så en vinst skulle sitta perfekt!

 • Åsa skriver:

  1. Det finns Premium Träskydd för olika användningsområden och de håller i upp till:
  Marin: 8 år
  Altan: 12 år
  Panel: 15 år
  2. För ett år sedan fick jag min andra dotter, och då förra våren och sommaren för min del endast handlade om att amma och trösta kolikbebis lade jag i år fram förslaget att vi behövde jobba på jämställdheten och de invanda könsrollerna. Varför skulle inte jag kunna rensa avlopp, byta till sommardäck och – bygga altan?!. Det känns ju viktigt att visa tjejerna att mamma också kan ta i. Bra idé tyckte min man och han har sedan dess med glädje flätat hår och shoppat matchande (?) barnkläder.
  Men vet ni? Det var INTE en bra idé. Satan i gatan vad jag har slitit! Det är det värsta jag har gjort. Hur kan någon tycka att detta är kul och avslappnande? Jag är ännu inte färdig och sammanbrottet är nära. Detta har jag självklart inte erkänt, även om jag tror att det går att ana sig till mina känslor angående altanprojektet. De blodiga händerna, skrapmärkena på vaderna och tårarna i ögonvråna skulle kunna vara små ledtrådar.
  Jag tycker faktiskt att det blir rätt bra, men jag gör ALDRIG om detta. ALDRIG. Därför behöver jag världens bästa skydd. Jag måste försäkra mig om att detta trädäck kommer att överleva mig.
  Allt gott!
  Åsa

 • Sara Hansson skriver:

  1. 8-15 år beroende på om man använder Marin, Altan eller Panel och då sistnämnda håller längst.
  Jag vill hjälpa till att uppgradera mitt barndomshem. Altanen som min pappa snickrade för 20 år sedan är väl underhållen men på grund av hans hjärtsjukdom har underhållet halkat efter senaste åren. Nu är han frisk igen och vi ska ta tag i altanen i sommar. Den behöver det bästa för att liksom få liv igen. Virket är bra och det enda som behöver bytas ut är räcken. Om jag vann skulle det vara en sån lycka! Tack för möjligheten att tävla!

 • S. Stordal skriver:

  1.
  Premium Träskydd Panel -upp till 15 år .
  Premium träskydd Altan -upp till 12 år.
  Premium Träskydd Marin -upp till 8 år.
  2 Varför skulle jag vilja vinna? Det skulle vara UNDERBART att vara först med något "händigt" på vår gata. Min mann och jag är världens mest ohändiga, vi försöker hänga med; klippa häck när grannen börjar, gödsla gräsmattan – men våra altaner (fula och tryckimpregnerade) – har vi aldrig riktigt tagit tag i. Skulle vara fabulous att vinna och få gatans snyggaste altan! 😉

 • 1: 12 år.
  2: "Det som göms i snö kommer upp i tö" och det som tinade fram nu var en altan i en gulaktig nyans! Jag vill så otroligt gärna vinna detta paket och få kvarterets snyggaste altan!

 • Johan Å skriver:

  1 : 15 år panel, 12 år altan, 8 år marin
  2 : När jag och min hustru byggt 220 m2 trall framför vårt sommarhus kommer svärfar med den "goa" frågan –
  Hur tänker DU med efterarbetet av trallen?
  I min syn på hans frågeställning så tror han att jag som han skall ägna dagar åt att skrubba och olja in varje år såsom han gör med sin lilla 35 m2 trall .
  Nej, du behandlar med SIOO:X och ägna tiden till annat vilket är och känns mycket bättre .
  Vi valde även att lägga trallen utifrån huset och inte längs med. Uuuuuh vad det satte griller i huvudet på svärfar!
  ? SIOO:X och Moelven

 • Emma F skriver:

  1. På altan håller det upp till underbara 12 år.
  2. Förra våren slet sambon och jag med en ny terass/ veranda. Samtidigt som vi jagade två småttingar! Så nu är det dags för olja, vill inte få den mörkare o mörkare med "vanlig" olja. Drömmen att få en silvergrå sliten look på den. Vore en trevlig present till min sambo, som fyller år om en vecka. Han tycker ofta jag har dålig fantasi, men detta hade gjort honom lycklig & mig till den bästa! ?✊
  Ska tilläggas att svärfar använt Sioox på sitt däck & detta beskådar och avundas av min bättre hälft vid varje besök.
  Trevlig söndag från ett soligt Växjö.
  // Emma F

 • Barbro skriver:

  Svar:
  Premium Träskydd Panel -upp till 15 år
  Premium träskydd Altan -upp till 12 år
  Premium Träskydd Marin -upp till 8 år
  2. jag har en äldre 17 meter lång altan som skulle behöva lite omtanke dessutom träutemöbler och bland annat en gammal hammock i trä allt i lika tråkigt skick så självklart håller jag tummarna så jag kan få hjälp med en underbar uteplats för vi ska ha kusinträff hos mig i sommar!

 • Elaisa skriver:

  1. Premium Träskydd Panel, upp till 15 år
  Premium Träskydd Altan, upp till 12 år.
  Premium Träskydd Marin, upp till 8 år.
  2. Köpte en sommarstuga för ett par år sedan, efter många, många års längtan blev till slut drömmen sann! Det är liten, enkel sommarstuga, men den är vår! Till stugan finns flera altaner i olika storlekar och tyvärr har de inte behandlats och skötts om av de tidigare ägarna. Man blir inte precis glad av att se altanerna, ett riktigt stort bekymmer!
  Att få vinna den här fantastiska vinsten av Sioox revolutionerande Träskydd skulle komma som en gåva från skyn och alla våra grubblerier och funderingar om hur vi på bästa sätt "räddar upp" våra altaner skulle vara lösta! Perfekt att den också passar till tryckimpregnerat virke, en del av altanerna har nämligen det. Även att vi kan använda till staket och utemöbler är ett stort plus!
  Maken jobbar mycket, har ett krävande arbete och under semestern vill han koppla av, vara ledig och njuta av den underbara härliga svenska sommaren. Jag är ryggskadad med kroniska svåra nervsmärtor och orkar tyvärr inte med så mycket arbete och ansträngning av ryggen.
  Att nu i vår/sommar kunna behandla med det här oerhört praktiska och fenomenala träskyddet och kunna ge altanerna och staket en vacker och naturlig silvergrå färg, vore rena önskedrömmen! Altaner, staket och utemöblerna kommer att åldras med sann värdighet och skönhet som håller länge och bara blir vackrare och vackrare för varje år!
  Dessutom får maken och jag njuta av allt och slippa oron och stressen att inför varje sommarsäsong ska altaner och möbler behandlas, Sioox suveräna Träskydd gör att vi kommer att få sitta ute på altanerna och bara njuta av sol, sommar, fågelsång och välbehövlig ledighet!

 • Ewa skriver:

  1. Upp till 8 år för marin, 12 år för altan och 15 år för panel
  2. Här sitter jag. Helt nyinflyttad i ett litet, rätt skabbigt och slitet hus. Och som jag älskar det! Det är mitt och bara mitt! Min exman (tack och lov) ville inte ha en öppen altan. "Det är för bönder". Allt skulle vara inglasat, annars kunde det vara.
  Altanbygge blir mitt första projekt i huset. Där hoppas jag få sitta och njuta i många år av att bara få vara jag. Precis som jag är. Min exman tyckte att utseende var av största vikt och att mitt hår skulle färgas blont. Nu struntar jag i det. Mitt gråa hår ska lysa ikapp med de vackert gråa plankorna.
  Trevlig sommar
  Ewa

 • Emma och Isaac skriver:

  1.
  Premium träskydd panel: upp till 15 år
  Premium träskydd altan: upp till 12 år
  Premium träskydd marin: upp till 8 år
  2.
  Jag och min son skulle verkligen vilja vinna denna toppenvinst. Sioox har vi använt hemma på altanen med toppenresultat, dock vore drömmen att få behandla altanen på stödboendet. Eftersom min son har Asbergers syndrom, gör det att han är känslig för förändringar och innebär att jag ofta tänker efter tre-fyra varv när jag både ska inreda nytt och renovera. Jag får knyta näven av inredningslust i fickan ofta, men brukar involvera honom när han är i rätt mode. Ofta köper jag dubbla uppsättningar till stödboendet så att min son känner igen sig både hemma och på stödboendet. Ett kostsamt tankesätt måhända ❤️ Därför skulle det vara en dröm om vi lyckades knipa vinsten då min kille skulle känna sig mer hemma där. Älskar att Sioox är en naturlig produkt som är snäll mot både små och stora tår, men även miljön! Grey is the new black! ❤️

 • Annika Arvidsson skriver:

  1. 12 år
  2. Då vi valde ett för känsligt träslag vid första altanbygget, som gav både spetor och dåliga plank, vill vi nu satsa på ett mer hållbart material – tryckimpregnerat trä – och samtidigt få fram den underbara silvergrå tonen med hjälp av sioox.

 • Amanda skriver:

  Svar:
  Marin: Upp till 8 år
  Altan: upp till 12 år
  Panel upp till 15 år
  Perfekt present till min pappa som är helt galen i sin altan och köter om den bra varje sommar! Tror detta är den perfekta presenten till han!

 • 1) 12 år
  2) På min semester vill jag vara lat,bara ligga och sola,läsa böcker och ha det bra.Om jag behandlar min altan iår med sioox,så kan jag ha det bra flera år framåt

 • Jonas R skriver:

  1.
  Premium Träskydd Panel – upp till 15 år
  Premium träskydd Altan – upp till 12 år
  Premium Träskydd Marin – upp till 8 år
  2.
  Är dags för Altanbygge i sommar så en vinst skulle verkligen komma lägligt! Om resultatet dessutom blir lika snyggt som på bilderna blir jag mer än nöjd!

 • Johan skriver:

  1) SIOO:X PREMIUM TRÄSKYDD varar upp till
  12år- Altan, 15år- Panel och 8år-Marin
  2) Äntligen efter 40 års kamp med tryckimpregnerat!
  TRENDENSER visar vägen till de optimala helt miljövänliga träskyddsprodukterna:
  Med hjälp av SIOO:X unika hållbara kiselbehandling kan jag nu lekande lätt, till min frus stora glädje, skapa den ideala silvergrå nyansen på vår altan.

 • Eva Säfström skriver:

  1. Altan – upp till 12 år. Panel upp till 15 år, Marin upp till 8 år.
  2. Förra sommaren knäskurade jag vår altan med Trallrent. I år vill jag satsa på det bästa – SIOOX Premium Träskydd!

 • Zandra Ericsson skriver:

  1. 12 år
  2. Trädäck och staket är äntligen på plats. Men den gröna tonen av tryckimpregnerat tar bort en stor del av det fina. Med SIOO:X skulle vi få en fin grå ton och helhetsintrycket skulle kort och gott bli FANTASTISKKT!

 • Karin skriver:

  1. Upp till 8 år för marin, 12 år för altan och 15 år för panel
  2. Till ett vackert grånat trädäck vid växthuset så jag kan njuta av sköna barfota-dagar i sommar. Vore lovely!

 • Jessica skriver:

  1. Altan – upp till 12 år. Panel upp till 15 år, Marin upp till 8 år.
  Med nåt alldeles extra vill jag överraska maken,
  med lösningen på problemet som håller honom vaken,
  hur han snabbt & snyggt inoljningen av altan ska hinna,
  blir en present i hemlighet utförd av hans händiga kvinna,
  den snygga gråa tonen som SIOOX träskydd lägger an,
  är precis densamma som jag attraheras av hos min man.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.