Annons

Veckans söndagssummering v 17 – 2017

Sista söndagen i april och Valborgsmässoafton idag, det firar vi med en kort tillbakablick av veckans viktigaste snackisar och nyheter från inredningsbranschen. En ganska loj vecka, men med en del ljusglimtar i form av ny belysning och en spännande bok. 
Kolla in den här nya belysningsserien Kantarell designad av den norske formgivaren Falke Svatun. Tipstack till Anette.
DRY Studios har tagit fram dessa fina hängare för Plethora Magazine, men de funkar ju lika fint för större konsttryck och posters. Se fler fina bilder HÄR!
Blev glad när jag läste att Artilleriet tagit in Bissas keramik. Jag har ägt och älskat hennes spillkummar och vattenkanna sedan 2009 och kan verkligen rekommendera dem.
Danska VIPP som är mest kända för sina klassiska pedalhinkar utökar sitt sortiment med både möbler och husgeråd. Sist ut i raden är detta hyllsystem!
 
Notiser
– Formex nästa trendtema är klart: Nordic Space (nu...igen?)
– Himla lanserar en ny Nordisk e-handel
– Gallerix stänger fler butiker
LaRedoute lägger ner i Norden
Konsumentombudsmannen tar Trademax till domstol för sin prissättning på nätet
Bordbord har presenterat ett nytt soffbord som fått fin feedback på nätet. B-04 är inspirerad av en Japansk sängkonstruktion. Nästa grej marmorbord och glasbord månne? Veckans mest ombloggade objekt har jag nog redan visat i och med detta inlägg så jag passar på att tipsa om en ny och i dagarna väldigt ombloggad inredningsbokThe Scandinavian Home av Niki Brantmark. Fullmatad med inspiration, från pärm till pärm. Fylld med härliga hem från Skandinavien. Glad Valborg!

Foto: Falke Svantun / DRY Studios / Bissa / Vipp / Bordbord / James Gardiner

Kommentarer

 • Cassandra skriver:

  Så himla fina inredningsgrejer!

 • Cilla skriver:

  Så fint! Tack för en riktigt riktigt inspirerande och hållbar blogg!
  Vi är redan inne i 2017 och inte 2016 som i rubriken.. inte klokt. Själv sitter jag och gör affärsplaner för 2018 så skriver ofta fel på andra hållet just nu..hoppas du nu får fokusera på er nya familjemedlem! Så härliga tider som väntar! Njut av Valborg / Cilla

 • Malin skriver:

  Coola lampor.
  Vipps hyllsystem känns som att vi har sett förut stilmässigt. Smal hylla i svart järnrör… rätt så gjort.

 • Elin skriver:

  Är det bara jag som tycker att VIPPs nya hylla liknar VITTSJÖ och FJÄLLBO från IKEA?

 • Jessica skriver:

  Kommer din blogg att fungera bättre på mobilen någon gång? Den går fortfarande inte att zooma upp.

  • Trendenser skriver:

   Hej, det ska funka på alla devices nu har jag hört utom om man surfar in direkt från instagram för då är det någon bugg i instagrams system som inte synkar med blogg.se Men vilken mobil har du (modell och webbläsare) så ska jag dubbelkolla för säkerhets skul!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.