Annons

SPONSRAT INLÄGG: Del 3 Movehome Labs Trendrapport

I samarbete med Movehome skulle jag vilja tipsa om deras senaste trendrapport där de kartlagt ”Vad det är som gör ett hem till ett hem?”. Eller, med andra ord – När förvandlas en bostad till ett hem? Det är en fråga jag tycker att fler aktörer i bostadsbranschen borde ställa sig och fokusera på i sitt arbete. Ändå är just hemkänsla något det talas förvånansvärt lite om. Hustillverkaren Movehome driver utvecklingslabbet Movehome Lab, tilllsammans med kända arkitekter, forskare och kreatörer. Syftet är att utveckla och utforska framtidens boende. I deras tredje rapport har de intervjuat några experter / profiler inom inredning på temat Hemkänsla (jag är en av dem) och samlat sina egna funderingar om detta – både nu och i framtiden – till riktigt intressant läsning. 

Hela rapporten hittar du HÄR!

Foto: pressbild Movehome/Patrik Svedberg
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Movhehome, som ägs av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i skogskoncernen Södra.

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Oj vad spännande och jag ska klicka vidare på länken! 😀

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.