Annons

Skrivbordsjobb

Det fanns en tid när jag tyckte det var lite trist att behöva sitta framför datorskärmen en hel arbetsdag, men i mitt pregnanta tillstånd känns det tvärtom som en obeskrivlig lyx. Att få jobba med huvudet, istället för kroppen. Att kunna slå sig ner på en stol och skapa med tangenterna, istället för tung kamerautrustning, blixtar och rekvisita. Sedan ett par veckor tillbaka arbetar jag med ett stort konsultuppdrag för Västsvenska Turistrådet där Trendenser ansvarar för att kartlägga intressanta formgivare, företag och besöksmål i regionen på temat design och arkitektur. Ett nypa-sig-i-armen-roligt projekt inom ramen för näringsdepartementet och regeringens exportstrategi. Och det kunde inte ha haft en bättre timing än just kvartal 2, 2017. Tack livet!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • EVELINA skriver:

  Låter som ett spännande uppdrag, vad roligt! Kör hårt!

 • Caroline Dalili skriver:

  Wow, vilket kul jobb! Det borde göras för hela Sverige. Lycka till!

 • Åh vilket roligt uppdrag Frida, grymt jobbat som med allting som du tar dig för!
  Kommer du även att tipsa om detta här i bloggen?
  Kram Anette

 • Vilket roligt uppdrag! På Gotland tycker jag att de är bra på detta. När man åker över med båten är det en bilaga med konsthantverkare och design till "båt-tidningen" som alla får. Lycka till!

 • Lena skriver:

  Vad roligt! Där är ju Tygriket en stor destination! "Hållplats Fritsla Tyglager"!

 • Johanna skriver:

  Hej! Roligt projekt! Isf vill jag tipsa om Monika Goras (www.gora.se/about-gora) häftiga ljusskulpturer "Kusinerna" som finns på Råda torg i Mölnlycke, vid Hökerums förskola. De byggs i detta nu även på nya platser – Vasaparken i Göteborg och i Norra Biskopsgården. Monika är konstnär, landskapsarkitekt och formgivare som gestaltar både miljöer och produkter (ex. Kungsan https://ghform.dk/portfolio-item/kungsan-krukken/, Falling star https://ghform.dk/portfolio-item/fallings-stars/, Sturup & Stensjökrukan https://nola.se/designers/monika-gora/) m.m. Ta gärna en titt – lycka till!

 • Estela skriver:

  Hej Frida, var är det för söt kopp du har där. Vart kan man köpa den?

 • Estela skriver:

  Tack så mycket för att du tog din tid att svara.

 • Christina skriver:

  Hej, är det eget tryck på A5 anteckningsbok eller omslag till egen kalender? Snyggt! C.

 • Trendenser skriver:

  Eget tryck på anteckningsbok 🙂

 • Trendenser skriver:

  Hej den är från danska Aida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.