Annons

Mitt helgprojekt

Det känns inte som någon vidare bra idé att köpa hem en maffig fredagsbukett nu när vi står stand by och inte riktigt vet hur de närmsta dagarna kommer att se ut, så jag bjuder istället på en bild av mitt kommande helgprojekt (om inte bebisen behagar kika ut). Nämligen att frisera min ohemult övervuxna Dr Westerlund. Jag testade att peta ner några blomsternäringspinnar i krukan för en tid sedan och jisses vilken effekt det fått. Min favoritpelargon har växt så det knakar och nu är det hög tid att toppa och ta ner. En lagom ansträngande syssla att ta sig an denna halvmulna Valborg som väntar. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefin skriver:

  Bordet!!! Är det ek eller björk? Och vilken färg på brickorna?

 • Anna skriver:

  Jag toppade min DrW på måfå där det kändes bra och planterade de avklippta skotten direkt i ny jord. Skotten tog sig direkt! 🙂

 • Anna-Maria skriver:

  Lät som en behaglig sysselsättning! Ha en skön helg!

 • Matilda skriver:

  Vad är det för ljusstake? Kan ljuset brinna ända ner i den?

 • Linda skriver:

  Krukan! Var hittar jag den? Du har så många fina men jag tycker det är svårt att hitta det!

 • Ingrid skriver:

  Dr Westerlund är också min favoritpelargon och emellanåt växer den makalöst. De skott jag tar blir nya vackra skapelser. Tacksam blomma som vaknar till liv och sprider fröjd efter varje vinter ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.