Annons

Hemnetgodis på Eldaregatan 2 A i Masthugget

Jag fastnade för den här smart planerade 1:an på 42 kvadratmeter i ett Landshövingehus från 30-talet. Inte bara för den ljusa och luftiga inredningen som känns behaglig för ögat, utan för det lilla sängbordet. Möjligt att jag ser i syne men jag tror banne mig det är en pall jag haft på min rekvisitautförsäljning. Om inte samma så en exakt identisk. Jag gillar verkligen de gröngrå tonerna som möter ek och krispigt vitt. 
Foto: Jonas Berg via Stadshem

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh så fint inredd den är!

 • Eva skriver:

  Superfint! Älskar väggfärgen i sovrummet, någon som har koll på ncs/kulören?

 • Magda skriver:

  Otroligt fint och behagligt!
  Vet du vad det är för lampa över köksbordet tro?
  Med vänlig hälsning, Magda

 • Åh så vackert! NCS-koden … någon som vet?!

 • Gabriella skriver:

  Vilket öga du har! Det stämmer, jag köpte den pallen från din utförsäljning 🙂 är en stor favorit hos mig:)
  Färgkoden är S 1502-Y
  Lampan i köket är bara en vanlig lampsladd 🙂

 • Maria skriver:

  Gabriella – Tack för svar. Så fint hem alltså! Färgen ser ut att ha en dragning åt grönt (i alla fal på min skärm) men när man googlar koden står det att den mer är beigegul. Hur upplever du? Lycka till med försäljning!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.