Annons

Bilder från Trendensers #växtbytardag2017

I torsdags arrangerade jag ju en växtbytardag för er bloggläsare i min studio på Spinneriet. Blomsterlandet var huvudsponsor för eventet och fanns på plats för att svara på frågor kring sådd och sticklingar, liksom den lokala odlaren Maria från Arvidssons i Fjärås och WetPot-systems som visade sina smarta krukor. Här är några bilder från dagen om du är nyfiken på hur vi hade det. Stort tack till alla som kom ut och delade med sig av spännande skott, växtberättelser, lärdomar och bloggpepp. Så kul att träffa varenda en av er. Jag ska samla ihop några av alla tips jag fick i ett eget inlägg. Men först, bildregn! Fler foton hittar du på instagram under #växtbytardag2017
Min praktikant Sofia hade ordnat en fin logotyp. 
En gigantisk moderplanta och blivande tvåbarnsmamma… Gissa om jag var sugen på att ta med mig Jennies enorma Dr Westerlund hem.  
Vildartspelargonerna gick åt snabbare än man hann blinka. 
Deltagarna kom inte bara med skott som bytte ägare, utan också många spännande historier. Bland annat fick vi in en stickling från en gammal Hibiskus som hade plockats på en bröllopsresa på Lanzarote för 12 (!) år sedan, såddplantor av vit paprika och en enorm ampellilja som förökade sig genom delning. Stort tack till våra samarbetspartners och till Blomsterlandet som gjorde den här dagen möjlig!
Foto: AliceJ.se och Frida Ramstedt för Trendenser.se
 
* Eventet arrangerades tillsammans med Blomsterlandet 

Kommentarer

 • Vad härligt det ser ut! Förstår att det var ett lyckat event 🙂 Hoppas det blir återkommande så ska jag försöka komma förbi vid nästa tillfälle 🙂 Fin helg till dig nu

 • Amanda skriver:

  Älskar dina event! Så inspirerande att se, idé till resultat!

 • Anonym skriver:

  Jag blir så glad av att Blomsterlandet är med och uppmuntrar folk att ta skott även om de säkert skulle tjäna mest på att folk köpte nya stora plantor från dem. Hatten av för det! Fler företag borde tänka så.

 • Sarah skriver:

  Tummen upp för bra initiativ. Synd att jag hade annat bokat den dagen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.