Annons

120 000 följare på instagram!

Det var under våren 2012, när jag befann mig i Amsterdam för att föreläsa (på engelska!) vid det årliga Europeiska konventet Meet the blogger, som Melissa Hegge och Nina från Norska Stylizimo uppmuntrade mig att börja använda ”den nya appen Instagram”. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på eller vad tjänsten skulle utvecklas till, men idag (fem år senare) slog min räknare precis om till 120 000 följare. Helt otroligt. Det är ju fler än befolkningen i min gamla hemstad Umeå. Vill du följa mig på Instagram och Insta Stories så finns jag under användaren @trendenser 

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Grattis kära du!!
  Du är grym,
  Kram C

 • Jan Sjöberg skriver:

  Men Caroline då!? Inte är väl Frida grym. Jag tycket hon är en fantastisk tjej. Jag är full av beundran för Frida och det Frida har skapat. Fnizzz..

 • Jenny Martinsson skriver:

  Härligt!
  Grymt jobbat Frida och hoppas du mår bra nu inför nedräkningen..
  Kramar

 • Anonym skriver:

  Why (på engelska)??I mean seriously…professional blogger.!
  Så bra och grattis med 120K!

 • Anonym skriver:

  Vad roligt och stort grattis fina du! <3

 • Anonym skriver:

  Åh grattis! Vilken inspiration du är! Jag ska ta tag i min instagram nu och se till att den växer mycket så att även bloggen blir stor. Du är grym, fortsätt med det du gör 🙂 jag följer dig med glädje.

 • Amina skriver:

  Hoppsan! Blev visst anonym. Det är det sista jag är hihi. Kram Amina!

 • Nina Holst skriver:

  Gratulerer med 120 000 følgere på Instagram! Gøy at det var oss som fikk deg i gang. Jeg begynte faktisk selv å instagramme den helgen – tenk at det har gått 5 år allerede 🙂
  Klem Nina

 • Nina Holst skriver:

  Gratulerer med 120 000 følgere på Instagram! Gøy at det var oss som fikk deg i gang. Jeg begynte faktisk selv å instagramme den helgen – tenk at det har gått 5 år allerede 🙂
  Klem Nina

 • Nina Holst skriver:

  Ops! "Skicka kommentar" var litt treg, så jeg trykte på den flere ganger… Plutselig ble det en haug av kommentarer.. Du får slette de andre 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.