Annons

Veckans söndagssummering v 12 – 2017

Ännu en vecka har svischat förbi och här kommer en summering av de inredningsnyheter som passerat på bloggar och instagramkonton de senaste dagarna. Allt från nya produkter till designhotell. Hoppas du hittar något du gillar!
Perspective studios nya soffa HEM har fått uppmärksamhet i veckan. Men inte bara positiv dito. Knappt hade hyllningarna tystnat förrän en plagiatdebatt blossade upp…
Petter Stordalens nya designhotell At Six öppnade i det gamla bankkontoret på Brunkebergstorg 6 i Stockholm den 23 mars. Ser fram emot att testa någon gång!
Oregon-baserade designern Erdem Selek har gjort de snyggaste skruvmejslarna i mannaminne? Verktyg / ”desktop ornament” PlusMinus. Vill ha.
Det blir ingen konstrunda på Österlen för mig i påsk (av förklarliga skäl) men om jag hade kunnat resa så hade TypeO definitivt stått med på min besökslista. De öppnar sitt hem och allt du ser är till salu. B la Alexandra Nilasdotters keramik. 
Notiser: 
– Bukowskis och Norrgavel har gjort 10 limiterade Länstolar som auktioneras ut HÄR.
– IKEA och 10-gruppens kollektion släpps 5 maj
– Normann Copenhagen inreder dansk filmfestival
– Gallerix förra VD blir ny VD på Krauta
– Förbjudna ämnen funna i hemtextilier
– Kinnarps satsar på hållbarhetsprojekt med ungdomar!
Other Stories har släppt en kollektion kontorsprylar eller stationary som det kallas på anglofierad svenska. Allt från pennställ till anteckningsblock.
Daniela Witte har fotat nya pressbilder på Anna Elzer Oscarssons Bubble vase.
Artilleriet har släppt en limiterad Ton-stol med sits av Tärnsjöläder… Och veckans mest ombloggade hemnet-objekt till salu? Helt omöjligt att avgöra. Jag har ju redan visat detta och detta och fler finns därtill. Jag tar tillfället i akt att tipsa om att lägenheten och hemma-hos-reportaget från Jordens Arkitekters ägare som jag repostade nyligen nu finns till beskådan på Hemnet. Fler bilder HÄR! Alltid kul att se mer och fler vinklar när man fastnat för något extra fint. Skön söndag till dig!
Foto: Perspective Studios, At Six, Erdem Selek, Type O, Other Stories, Daniella Witte, Artilleriet, Alexander White

Kommentarer

  • Linn skriver:

    Så fina prylar från Other Stories 🙂 heter dock stationery och inte stationary (förlåt, yrkesskadad korrekturläsare här). Tack för ett fint inlägg som vanligt!

  • Hej vart kommer bord och stolar från?
    Tack

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.