Annons

Veckans Söndagssummering v 11 – 2017

Då var det söndag igen och dags att snabbspola sig igenom veckans största nyheter och snackisar. Det har varit mässa i Frankfurt vilken märks inte minst på antalet nyheter för badrum och kök. Hoppas ni hittar något ni gillar!
Danska designern Cecilie Manz har formgivit nyheten LUV från Duravit. Fint både som badkar och handfat.
Stylisten Pella Hedeby har testat Nordsjös nyhet Easy2Clean (en tålig och avtorkningsbar färg med matt yta) i sin tvättstuga. Inspirerande och magiskt fint resultat!
Kajsa Cramer och Emma Von Brömssen lanserar kollektion ihop. Serien Bliss kommer att bestå av muggar och fat i porslinslera samt textilier i 100% lin som är tryckta i Sverige. Mer info kommer på deras sajter nästa vecka. Spännande!
HAY har släppt foton på sina vårnyheter. Min favorit? Vattenkaraffen av Jochen Holz.
Hypade Odem Atelier är också aktuella med nya pressbilder på sina underlägg i petrified wood. Trend Alert eller ”löp och köp” som det hade hetat i bloggandets begynnelse.
Uno Form har lanserat ett nytt kökskoncept. New Nordic Shaker Kitchen. Magiskt fint.

Notiser:
– IKEA lanserar en ny teknik för möbelmontering, utan skruvar och muttrar!
– Åhléns visar förlustsiffror (e-handelssatsningen har varit kostsam)
– AfroArt har fyllt 50 år. Grattis!
– Årets mäklarstudent har korats. Läs mer här!
Alessi har i samarbete med Patricia Urquiola, Ronan and Erwan Bouroullec, Humberto och Fernando Campana har tagit fram en specialservis till flygbolaget Delta. Och veckans mest ombloggade hem? Troligen den här lägenheten som legat ute till salu på Hjärnegatan 1 via Alexander White. Nu såld och borttagen men du hittar foton HÄR. Trevlig söndag!
Foto: Duravit, Pella Hedeby, Bliss, HAY,  Odem Atelier, Uno Form, Alessi, AW

Kommentarer

 • Jag blev helt förälskad i Cecilie Manz LUV på mässan i Frankfurt, kul dessutom att vara först med att blogge en så finnyhet för en gångs skull!
  Kram
  Anette

 • Emelie skriver:

  Du är så himla bra, älskar bloggen som ger en novis lite koll och mycket inspiration ?

 • Pella skriver:

  Hej! Tack! 🙂 Jag vill bara förtydliga att det är Easy2Clean jag målat i tvättstugan. Den ultramatta Ambiance X-tramatt är målad i sovrummet. https://stilinspiration.elledecoration.se/ratt-farg-pa-ratt-plats/ Fin måndag! 🙂

 • Frida skriver:

  Tack Pella, har genast justerat texten!

 • Emelie skriver:

  Älskar dina söndagssummeringar, tack för bästa bloggen!

 • Pella skriver:

  Toppen! Tack! 🙂

 • Barbro Karlsson skriver:

  Hej
  Jotun har kommit med en fantastisk våtrumsfärg som är matt. Testa gärna även den1 Jotuns hela inomhusserie Lady är värd att uppmärksammas! Trevlig kväll!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.