Annons

Veckans Söndagssummering v 10 – 2017

Söndagkväll och ni vet vad det betyder. Dags för mig att summera nyhetsflödet från de gångna dagarna. Här kommer ett hopkok av veckans pressutskick, produktlanseringar och skvaller från både inrednings- och modevärlden! Veckan har nämligen bjudit på ovanligt många branschglidande crossovers till ”snackisar”. Enjoy!

Design- och konceptbutiken Austere har öppnat i Almahuset, i Stockholm. Austere är en spännande fusion av konceptbutik, showroom och ett livsstilsmagasin!
H&M-ägda konceptet COS har rönt mycket uppmärksamhet för sina senaste kampanjbilder. Både för plaggen och de trendriktiga panelväggarna som syns i bakgrunden. Årets hetaste väggprydnad?
Oftast är det väl populära parfymer som stöps om till rumsspray och doftljus – men ibland går varvet den andra vägen. Omskrivna Bibliothéque som tidigare bara funnits som ”interiör förhöjare” kan numera köpas som eau de parfum från Byredo!
Bemz har lanserat sin populära serie sofföverdrag ”loose cover” för IKEA’s sere Söderhamn. Tips om du gillar den oversizade linne-looken!

Library of Fashion är ett nytt samarbete mellan Bibliotekstan och auktionshuset Kaplans med ambitionen att skapa en samlingsplats för hållbar design och dem som vill konsumera ett plagg som bär på en historia. Så bra koncept. När kommer det till inredning tro? Med hjälp av ikoniska plagg från Rodebjer, Marimekko, Filippa K och Hope hålls sedan en stor modeauktion den 29e mars!


Fejkade mäklarannonser ska locka fler familjer att vilja ta hand om barn som far illa eller har det tufft hemma. Läs mer om den tänkvärda kampanjen HÄR.
Notiser
– Världens största bildbyrå öppnar galleri i Stockholm
– Sandberg tapet har fått mycket hurrarop för Mari Strenghielms styling av den nya tapetkollektionen Dalarö
– Hemtex rullar ut ett nytt butikskoncept
– Sajten The Socialite Family har släppt sin första bok. Förbeställ HÄR!
Danska Moebe lanserar en smart hängare som ska göra det enklare att få upp dina dina prints på väggen. Läs mer HÄR! Veckans mest ombloggade hem till salu? Ganska jämnt mellan denna sekelskiftespärla på Skeppargatan i Stockholm och stylisten Joakim Walles snygga hem, men det lutar åt att den senare av dem fått mest exponeringar senaste dagarrna. Njut av fler bilder HÄR och ha en skön söndagskväll!
Foto: Austere, COS, Byredo, Bemz, Habit, Jonas Berg, Moebe, Adam Helbaoui/Kronfoto

Kommentarer

 • Jag föll verkligen för Skeppargatan nu i veckan och funderar just nu på om jag ska göra en liknande lösning i vårt burspråk här hemma hos oss.
  Kram
  Anette

 • t-anna skriver:

  Panelväggarna är nog fina, men jag tänker direkt på hur opraktiska de måste vara att städa, haha.

 • Lovisualisera skriver:

  Hej Frida! Du som har stenkoll. Mobilen som
  Hänger i taket, vet du var den kommer ifrån? Har ett märke på tungspetsen men lyckas inte riktigt minnas… tack på förhand! Med vänlig hälsning, Lovisa

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.