Annons

Trevlig helg!

Veckans fredagsbukett är av den handplockade sorten. Finns det något härligare än snödroppar såhär års? Alldeles gratis är de dessutom. Idag fanns det heller ingen tid att åka och handla. Jag har nämligen suttit och jobbat med fingrarna dansandes över tangentbordet i en rasande takt. Jag kämpar på som tusan för att hinna med allt som ska göras innan bebisen kommer och har betat av två fullklottrade A4-sidor med to-do-listor idag. Nu strök jag precis det sista och ska ta helg genom att traditionsenligt laga fish tacos till familjen medan jag lyssnar igenom de senaste avsnitten av mina poddfavoriter. Kan vara min bästa stund på veckan. Önskar dig en fin fredagskväll!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Nina skriver:

    Har just kommit på det trevliga med poddar! ? Typ 100 år efter alla andra! Vill du dela med dig av vilka favoritpoddar du har? ❤
    Tack för bästa bloggen ❤❤

  • Emma T skriver:

    Tar gärna podd-tips 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.