Annons

Trevlig helg!

Idag firar jag inte bara att det är fredag utan också att det är sista mars och att jag därmed har tagit mig över den största arbetspuckeln i mitt bolags historia. För att jag ska kunna vara föräldraledig framöver har tempot under kvartal 1 varit näst intill omänskligt högt och jag har omsatt lika mycket under årets första månader som jag tidigare gjort under ett helt verksamhetsår… Puh. Svettigt, minst sagt – men sett i efterhand är jag väldigt stolt över mig själv och inte minst tacksam eftersom det gör att jag nu har råd att rycka på axlarna åt sådant som tidigare hade kommit åt mig. Bästa känslan. 

Min fredagsmix består av en stickling från gårdagens Växtbytardag, en nytryckt avhanding från Lunds universitet som jag fått äran att vara en del av liksom några nyinköpta och ärvda plagg för bebisen i magen. Plus en tidig babypresent. Har ni kollat in Studio Mutant? Om inte gör det. Ekologiska, svensktillverkade barnleksaker. Nu väntar min fredagsrutin med poddlyssning och middagsmatlagning. Eftersom många frågat lovar jag att lista några av mina poddfavoriter i helgen. Fin fredag till dig!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jonas B skriver:

  Grattis & bra jobbat!

 • Alice skriver:

  Grymt jobbat!! ☺️

 • Men åh vilka söta saker, härliga tiden väntar runt hörnet Frida!
  Kram & trevlig helg!
  Anette

 • Sofie L skriver:

  Heja dig och trevlig helg!!!

 • Johanna skriver:

  Hej, vad spännande med avhandlingen, vet du om och i så fall var man skulle kunna få tag i en kopia om man inte studerar/arbetar vid Lunds Universitet?

 • Resfredag skriver:

  Du är så bra!!

 • Sandra skriver:

  @johanna, nu jobbar jag visserligen vid Uppsala univ och vet inte vad som gäller i Lund, men prova att maila direkt till institutionen och fråga om du får köpa ett ex. Det brukar gå bra hos oss iaf 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.