Annons

Trendigaste snittblomman? Japansk ranunkel

I onsdags var jag i Uppsala och föreläste på ett stort event för Blomstergrossisten tillsammans med Fredrik Larsson från Bloem. Han lärde mig bland annat att vårens trendigaste snittblomma är ”Japanska Ranunkler”. Och av en händelse fann jag dessa överlevare tidigare idag, när jag skulle städa bort förra veckans bukett som vissnat på köksbordet. De fick genast flytta över till vardagsrummet i en lite mindre vas. Jag som inte brukar gilla gult är böjd att ändra mig. För visst blir man glad? Solsken på stjälk!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Så vårigt å fint! Gult är inte fult 🙂
  Va är de för vitrinskåp man skymtar?

 • Anna skriver:

  Varifrån kommer vasen?

 • Så fina, tror inte jag sett sådana där jag brukar köpa blommor, kul med tips om nya fina snittblommor.
  Ha en fin dag!
  Anette

 • Helen Wretman skriver:

  Tack för en fantastiskt proffsig och intressant föreläsning. Vi har så många nöjda kunder?
  Helen

 • Annsoh skriver:

  Så vacker och stilren bild! 🙂

 • Maria skriver:

  Vackert så man dånar. Vilken duktig fotograf du är. Håller du en fotokurs någon dag så vill jag gärna anmäla mig till den och få tips. Tack Frida för all inspiration genom åren.

 • A-mamman skriver:

  Jag älskar gula blommor så här års! Efter jul och nyår, när det i bästa fall är vitt utanför fönstret, annars ganska så gråbrunt. Det lyser upp.

 • Anna-Maria skriver:

  Oj vad man vill ha lite färg nu!?

 • Malin skriver:

  Gult är min bästa färg. Jag har färg-perioder men när det kommer till gult tappar den aldrig lockelsen.

 • Marielle skriver:

  Wow vad vackert fotograferat!! Verkligen fina bilder!

 • Ingeborg skriver:

  Gult är ingen favoritfärg, men med sånt foto, vem blir inte förförd.

 • Resfredag skriver:

  SÅ fint! Och du, vill också passa på att tacka för att du är en av mina superwomen: https://resfredag.se/superwoman/

 • Karin skriver:

  Jag har sett en himla massa folk som har magnoliakvistar i vas just nu. Läste någonstans att magnolia växer jättelångsamt och är väldigt känsligt för beskärning. Har du möjlighet att kolla om det stämmer och skriva något om det? Jag tycker det låter helt förkastligt att köpa magnoliakvistar om det som jag hört stämmer!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.