Annons

Sponsored post: Samsung Wireless Audio 360

I samarbete med Samsung har jag fått testa deras nya högtalare Wireless Audio 360 på Spinneriet och efter två månaders provkörning kan vi ärligt säga att vi är jättenöjda. Både vad gäller utseendet och ljudkvalité, men också med enkelheten i användandet. Jag tycker det är viktigt att man inkluderar alla sinnen när man inreder ett rum. Inte bara synen utan även känsel, doft och inte minst hörsel. Att ha en passande bakgrundsmusik kan göra otroligt mycket för känslan av en interiör, men då gäller det också att ljudet är bra och att högtalarna passar in i miljön. Man kanske tror att jag är teknikintresserad bara för att jag arbetar med datorer, men sanningen är att jag snarare drar mig från sådant eftersom jag har en tendens att bli irriterad när jag inte får teknik att fungera. Dessa högtalare kopplar man enkelt ihop med musikspelaren i exempelvis datorn, mobiltelefonen eller läsplattan via Wifi för att streama sin favoritmusik utan krångel. Touchplattan på ovansidan är lätt att styra och högtalarna smälter in i miljön på ett snyggt sätt. Perfekta både på ett kontor (vårt är 200 kvm öppen planlösning) eftersom ljudet kommer från alla håll (360 graders vinkel på högtalarna) liksom i en hemma-miljö. I ett hus kan man även välja om man vill lyssna på samma musik i alla rum, eller ha olika ljud i varje högtalare.
Min favorit är den ljusa modellen i färgen ”ivory”. Högtalarna kostar från 1990 kr och du kan köpa dem HÄR
Tap and swipe-tekniken gör det enkelt att justera ljudet på ovansidan av högtalaren som också kan kopplas ihop med TV’n. Visst är de fina?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

*Inlägget presenteras i ett reklamsamarbete med Samsung

Kommentarer

 • Catarina skriver:

  mmmh, ja. Faktiskt. Den där skulle jag kunna leva med att ha i blickfånget.

 • Linnea skriver:

  Tack för tipset Frida. De var riktigt snygga.

 • Åh vilka fina bilder Frida, applåder från mig både för inspirationen och för snygga högtalare!
  Kram
  Anette

 • Louise skriver:

  Haha de smälte in så bra i miljön, på den första bilden fick jag leta efter högtalaren.

 • Martina skriver:

  Var är de fina kannorna på översta bilder från?

 • Sara skriver:

  Martina: Kannorna är från Ikea. Tillhörde "Sinnerlig"-kollektionen. Väldigt fina men väldigt svåra att hälla ur 🙂

 • Sofia skriver:

  Det syns inga sladdar på bilderna men jag antar att de åtminstone kräver en elsladd?

 • Andreas skriver:

  De skulle nästan passa in i en "lika som bär"-post. 🙂
  Själv har jag Libratone som jag tycker är finare och har bättre ljud. Dessutom man man byta färg på dem, så på julen är de rödat, ibland blå, ofta vita, osv.

 • Anna-Maria skriver:

  Hej Frida, jättesnygg högtalare men jag som är inne i kakeltankar funderar över det kakel du valt. Vad är det för storlek och hur ska man tänka angående fog? Slät eller fasad kant på kaklet? Tips mottages tacksamt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.