Annons

ANNONS: Tävla och vinn garderobslösning från Mirro, värde 10 000 kr

Den här veckan har ni chans att tävla om 10 000 kr i presentkort hos Mirro, som gör måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar som skräddarsys efter ditt behov och personliga stil. Mirro har drygt 20 års erfarenhet av detta men hs dem pågår ett ständigt arbete med nya färger, ytor och material. Mirro tillverkas i småländska Hillerstorp där även produktutveckling sker. Skandinavisk design kombinerat med smarta och funktionella lösningar ger dig en förvaring i ditt hem som är långt utöver det vanliga. För att delta ska du svara på följande två frågor inom en vecka. Lycka till!

1) Vad skulle du köpa för ditt presentkort om du vann?
2) Hur skulle du använda produkterna? Motivera kort. 

 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Malin som svarade kl 06.59 Hör av dig med din mailadress så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår tom 27/3 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Mirro. Dess beslut kan ej överklagas. Ett presentkort värt 10 000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  1. 2st Mirro skjutdörrar solid betong 915mm
  2. Vår hall har alltid varit synonym med ett kaos av jackor, skor, vantar och halsdukar som aldrig ryms där det var tänkt. Och numera kröns det hela med en barnvagn som blockerar framkomligheten totalt. Så i nya huset har vi planerat en stor klädkammare till vänster direkt innanför ytterdörren där vi ska sätta skjutdörrar för öppningen. Därmed får vi massa plats för alla ytterkläder OCH barnvagn, samtidigt som vi lätt kan dra igen dörrarna för att dölja kaoset och därmed ha ett städat uttryck i hallen. Kan bli det jag längtar mest till inför flytten i sommar, säger hon som sedan länge tröttnat på att snubbla över skor och hålla in magen för att komma förbi vagnen! 😀

 • Patrik skriver:

  1) jag skulle använda pengarna till vår nya garderob i sovrummet, för att efter år av oreda äntligen skapa ordning.
  2) gå från kaos till ordning och reda.

 • Caroline skriver:

  Wow kul tävling!
  1.Jag och min sambo ska i slutet av året flytta in i första egna lägenheten! Då sovrummet inte är så stort hade det vart såååå kul att få hjälp med garderobsinredningen! Någon smart lösning hade vart grymt!
  2. Drömmen är att få plats med mycket förvaring samtidigt som det blir snyggt

 • Leons mamma skriver:

  1. Sonen fick det största rummet när vi flyttade in i vår nya lägenhet och därav sovrummet med flest garderober. Eftersom han växer och därav kräver fler garderober ju äldre han blir hade jag önskat mer förvaring i mitt eget sovrum (som i dagsläget bara har en garderob och skriker efter förvaring).
  2. Jag hade velat ha en platsbyggd garderob runt sängen eftersom rummet inte är så stort. En kombination av walk-in-closet/sovrum hade varit drömmen!

 • Jenny skriver:

  1. Köksombyggnaden gav mersnamt, nu bygger vi till en hall och behöver då både öppen och dold förvaring i densamma, Miro skjutdörrarna i vi ek passar fint, måtten får vi ta när bygget är klart :)Inredeing från eklusivserien i vit ek!
  2. En välkomnande hall utan oreda där spontana och inbjudna gäster enkelt hänger av sig och känner sig välkomna är precis vad jag önskar mig.

 • Sandra Johansson skriver:

  1. Jag hade valt 5 skjutdörrar modell alu och profil diamant .2. Vi är en småbarnsfamilj som är i stort behov av bra förvaringsmöjligheter och garderobslösningar. Då vi bor ganska litet vore det på sin plats att bygga in en garderob i vår källare. Dessa fantastiska skjutdörrar skulle inte bara vara smidiga och ta lite plats utan piffar även upp den annars så tråkiga hallen där

 • 1. Jag skulle välja en diamant- eller titan-lösning för att få bästa möjliga kvalitet på skenor och hjul, samt mjukdämpande stängning.
  2. i Hallen där bra kvalitet blir viktigt för att klara smuts och grus och slitage, samtidigt som inredningen måste hålla för tunga vinterjackor och overaller.

 • Veronica skriver:

  1.jag skulle köpa en garderob till min halvsyster som hon ska ha hos vår mamma!
  2. Min syster är 11 år och bor med sin pappa i annan stad men hälsar på mamma regelbundet! Hon har dock ingen förvaring hos sin mamma vilket medför att hon inte har några egna saker hos sin mamma och kläderna ligger kvar i väskorna när hon besöker sin mamma! Om jag skulle vinna presentkortet så skulle garderoben fyllas upp med lite nya kläder o "leksaker/prylar" till henne! Hon skulle därmed kunna ha sina saker även hos mamma ❤

 • Margot Björck skriver:

  1. Jag skulle välja dörrarna Nordica i vit folie och med en spegel.
  2. Äntligen skulle jag kunna få ordning i hallen. Vi har ett gammalt hus och det är inte lätt att hitta garderobslösningar som passar in i den miljön men Mirros system ser ut att passa perfekt i stilen. Nyttan av den moderna prestandan och skönheten i designen blir perfekt!

 • Jessica Nilsson skriver:

  1) Jag skulle köpa en komplett garderobsinredning med skjutdörrar, hyllor, lådor och korgar till vårt sovrum. Vilken dröm!
  2) Produkterna skulle göra så att jag ÄNTLIGEN skulle få någon ordning på mina kläder som idag är intrycka i dåliga förvaringslösningar. Skjutdörrarna skulle passa perfekt eftersom sovrummet är trångt.

 • Jenny skriver:

  Min hall är ett SKÄMT när det kommer till förvaring, så jag skulle välja en stilren garderob med plats för det som nu ligger huller om buller! Vilken dröm att få mötas av ordning och reda när man kommer hem! ❤️

 • Sandra skriver:

  1, Åh, jag skulle vilja hitta och köpa en fin garderobsslösning i vit ek till vår hall. Vi bor en familj (nybliven kvartett) på 74 kvadrat och jag älskar lägenheten FÖRUTOM att det är så dåligt med förvaring. Det känns som vi har prylar precis överallt och just hallen är kaos. Jag skulle helt enkelt vilja ha mer harmoni i det rum som faktiskt är det första som möter oss (och våra besök) när vi kommer in och hem.
  2, Jag skulle sortera barnens grejer i egna lådor, hänga upp våra mest använda jackor, rada upp våra favoritskor osv. Jag skulle vilja att det blev ordning och reda + ha plats för gästernas ytterkläder och paraplyn 🙂

 • Maria H skriver:

  Jag hade köpt en garderob med skjutdörrar till vår hall där vi nu bara har satt upp gardiner och där det bakom dem är en salig röra. Det ser så mkt mer trivsamt ut med en riktig garderob och eftersom jag är en vän av ordning så hade det gick mig ett bra lugn av att äntligen få styra upp hallen.

 • Malin skriver:

  1) Vi bygger nytt hus och har en stor klädkammare intill sovrummet som behöver inredas. Vi har haft span på Mirros exklusiva garderobslösning i vit ek som skulle passa in perfekt.
  2) Under ett års byggtid har vi levt utan en stor del av våra tillhörigheter. Med Mirros garderobslösning tror vi att vi kommer få en tydlig överblick och fin inramning till våra saknade ägodelar!

 • Angelica skriver:

  Jag hade köpt en skjutdörrslösning till vårt sovrum där de djupa garderoberna med opraktiska hyllor och vanliga dörrar nu står på rad och påminner mig om hur mycket bättre förvaring vi faktiskt skulle kunna få om det måttanpassades.

 • KarinM skriver:

  1.) Vi renoverar i farmor och farfars sommarstuga från 40-talet. Om jag vinner kommer det bli till garderobslösning där.
  2.) Den kommer användas till allt som två vuxna och tre barn kan behöva! Allt från kläder, sandaler, stövlar till flytvästar. Ett magiskt skåp helt enkelt.

 • Charlotte skriver:

  1) Jag hade direkt köpt nya dörrar av hög kvalitet till garderoben i sovrummet eftersom de skjutdörrar vi har skramlar något förskräckligt och glider isär.
  2) Jag skulle njuta av ett lugnt, vackert och harmoniskt sovrum som inte avslöjar eventuell oordning i garderoben och som inte skramlar och väcker barnen.

 • Sofia Westin skriver:

  1. Jag hade valt Nordica dörrar, en med spegelglas och resten i vitt träfanėr. Garderobsinredning med byxhållare och mängder av trådkorgar vore vad jag skulle lägga pengarna på.
  2. Drömmer om att organisera familjens alla kläder med en rymlig garderob i vårt sovrum.

 • Linn skriver:

  1. Jag hade utgått från en av de smidiga färdiga garderobslösningarna, troligtvis Smart med hyllor, klädstång, trådkorgar och skoförvaring. Och så enkla skjutdörrar.
  2. Allt hade hamnat i det stora sovrummet i min och mammas sommarstuga i Skåne som vi köpte tillsammans för fyra år sedan och har renoverat och fixat med sedan dess! Vi gör allt själva för att spara pengar, och där det skulle behöva finnas förvaring står det sedan fyra år en skev klädstång… Detta skulle förgylla och förenkla livet i sommarstugan som är samlingspunkten för vår familj!

 • Alexandra skriver:

  1. Jag skulle definitivt välja skjutdörrar ALU i rå betong med klädstång och lådor.
  2. Vi flyttade in i vårt hus för sex år sedan och rev ut en platsbyggd garderob. Vi har i flera år letat efter en lösning på hålet i väggen men ingen har lyckats komma med ett lyckat förslag. Där har stått byråer i olika storlekar och hängt gardinskenor, allt med varierande resultat, inget i toppklass direkt. Vi behöver få förvaringen anpassad till våra mått. Mirros lösning är precis vad vi söker med en design som löper i linje med det vi har sökt under så lång tid.
  Jag hoppas att vi äntligen kommer få ordning på den röra som hittills verkat omöjlig att få till.

 • Josefin skriver:

  Vi skulle köpa garderober och inredning till vår blivande walk-in-closet som vi gärna skulle skissa på tillsammans med de som är duktiga på sånt.
  Vi flyttar ifrån våra barn (vi flyttar till nedervåningen) så detta blir min lilla oas att sörja barnens stigande ålder samt njuta av lugnet och faktiskt få plats med kläder 🙂

 • Rebecka skriver:

  1. Jag skulle köpa garderobsinredning som klädsänger, lådor, korgar mm. Jag ska flytta i vår och på det nya stället finns det en skjutdörrsgarderob i sovrummet, men den är helt tom på inredning så den skulle behöva fixas med en praktisk lösning. Finns även ett utrymme under trappen som jag gärna vill ha bra förvaring i.
  2. Det skulle göra det lättare att ha ordning, man får en bättre överblick på vad man har när saker och kläder får en bra plats, lättare att hitta och undviker att det blir stökigt.

 • 1. Jag skulle köpa skjutdörrarna Solid i melamin betong. Bakom dessa skulle det finnas garderobsinredning med plats för ytterkläder, kläder, städattiraljer, tvätt och barnens uteleksaker.
  2. Platsbygda garderober med skjutdörrar skulle vara optimalt i vårt sommarhus på 30 kvadratmeter där förvaring är en utmaning. Förvaring är välbehövligt, framför allt nu när vi har blivit fyra i familjen

 • Sanna Dolck skriver:

  1. En ny garderob till sovrummet. Den vi har nu sattes in av tidigare ägare av lägenheten och det är en stor spricka i spegelglaset.
  2. Planera smartare så att mina kläder, och inte bara sambons, får plats i garderoben i sovrummet. Jag skulle uppskatta att slippa dela plats med alla städprylar i den trånga klädkammaren när jag ska välja kläder för dagen.

 • Anonym skriver:

  1. Jag skulle köpa en drömgarderob till vårt sovrum och äntligen slippa hitta mina kläder i små rufsiga bollar längst in i en vrå i vår alldeles för lilla nuvarande garderob.
  2. Jag skulle vika och hänga allt så fint att det inte gör något om dörren står öppen. Att kunna se vad jag har så att jag inte glömmer bort och går och köper något likadant i tron om att jag kompletterar när jag egentligen överkonsumerar. Med bättre översikt kommer mindre spontanköp och mer långsiktighet tänker jag.

 • Malin skriver:

  1.Ny gaderob med inredning och skjutdörrar då det är snedtak och behöver anpassas efter rummet,
  2. Till min tonårsdotter som önskar sig ett "Nytt rum" i födelsdagspresent. Hon har växt ut sitt barnrum och vill ha ett snyggare, yngre och modernare rum.

 • Gunilla B skriver:

  Dottern rum behöver bli en tonårings rum med plats för kläder och annat… Rummet är med snedtak och vi har haft svårt att få till en fungerande lösning – att byta ut en fristående klädställning till måttanpassad garderob vore drömmen!

 • Pia D Berglund skriver:

  I det hus vi nu planerar ska det finnas en stor klädkammare. Där önskar jag få lådsatser variant melamin valnöt samt sarg valnöt med mjukstängning . Det skapar en exklusiv känsla. Höjd front 156 mm räcker för våra kläder. Det blir lätt att få en överblick på kläderna man har.

 • Monnah skriver:

  1) Vi har flyttat in i ett litet hus från förra sekelskiftet med i princip noll inbyggd förvaring. 16-åringen drömmer om egen plats för sina kläder, så jag hade gärna gett henne en inbyggd garderobsinredning under hennes ena snedtak. Där får också gärna finnas plats för hennes många pysselprojekt!
  2) Allt på sin plats, ordning och reda
  Äntligen garderobslösningar för innertak sneda
  Drömmen kan bli sann för tonåringen min
  Med Mirros system – bästa vinsten någonsin

 • Siri Ljungberg skriver:

  Jag skulle köpa en garderobslösning på 250cm till mitt lägenhet på östermalm som renoveras från scratch. Den är liten så skjutdörrar vore optimalt. Det är svårt att hitta garderobslösningar med skjutdörrar som är snygga! Och svårt att hitta garderober utanför Ikea som är bra, snygga och inte svindyra. Jag vill ha vita garderober med beslag i krom. Spegeldörrar är eventuellt intressant. Jag vill ha varierad inredning med hyllplan, snygga lådor, skohyllor och plats för klänningar.

 • Camilla Heindow skriver:

  1) Byta ut garderoberna i vårat sovrum.
  2) Nu är det en hel vägg med tråkiga vita garderober där jag och gubben blandar kläderna hej vilt. Jag vill ha belysning och kunna skilja på träningskläderna, jobbkläderna, "leka i parken-kläderna" och finkläderna. Andra alternativ än enbart trådbackar. Här hoppas jag på tips och idéer från er!

 • Jim Wendel skriver:

  1. Måttanpassade skjutdörrar
  2. Skjutdörrarna skulle få fungera som rumsavdelare i barnens rum. Tänker mig att man monterar dem mellan barnens sängar så att de (så att säga) får varsitt rum, men att man ändå sedan på dagarna kan öppna upp för mer rymd

 • Birgitta skriver:

  1. Jag skulle bla köpa byxförvaringen och skjutdörrar.
  2. Jag skulle använda det till vår och min sons garderober och förvaring i källaren. Min son och vi ska dela av sovrummet och göra inbyggda sängar under snedtak och vi tänkte få till garderobsrensning under snedtaken ett också. I källaren skulle vi använda skjutdörrarna. Jag trodde vi kunde använda våra gamla men de var tyvärr 5 cm för höga. Så därför vill jag ha nya dit!

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle köpa måttanpassad inredning och skjutdörrar till klädförvaring i vår hall. Vi ha knepiga mått där och jag har letat mig fördärvad efter en bra och prisvärd lösning. Det enda som skulle funka är Stuva-serien på Ikea men det är ju inte i nivå med Mirros utbud.
  2. Som sagt vår hall är ett sammelsurium av skor, kläder, korgar, vantar, mössor och en barnvagn och jag drömmer om en dold förvaring där alla ytterkläder för den här 3-bars familjen ryms utan att jag behöver se det hela tiden. Tänk vad vardagen skulle kännas enklare då. Och den här mamman skulle vara gladare.

 • magnabus skriver:

  1. Jag skulle vilja köpa måttanpassad inredning och skjutdörrar för hela slanten och lite till! 🙂 Jag kan tänka mig skjutdörrar Nordica i vit folie och garderobsinredning i vit ek.
  2. Vårt fritidshus på 150 kvm i Nordingrå är totalrenoverat med ett modernt uttryck och med skandinavisk känsla och huset skriker efter bra förvaring, och vi brottas med hur vi ska lyckas få till klok förvaring i ett kombinerat vardagsrum och gästrum på nedre plan utan att det känns som att ha hamnat i sovrummet. Förvaring av både säsongsrelaterade pryttlar, kläder och annat som behövs i ett hus som används året runt. Svaret på problemet tror jag vi dock hittat – Mirro!

 • Malin skriver:

  Jag skulle köpa på direkten Mirros klassiska skjutdörr Nordica, den helvita med infällda handtag som ni har som inspirationsbild. Med utdragbara klädstänger och lådor. Väldigt snygg lösning som jag tycker ger den där känslan som man finner i amerikanska sovrum. Gedigen och lyxig känsla på samma gång. Speciellt med mjukstängande funktion så resten av huset inte störs. Hållbara val som känns kan få finnas med länge. Och som kan kompletteras om behoven ändras. Precis så önskar jag till vårt sovrum.

 • H skriver:

  1. Jag skulle köpa en vit garderobslösning med skjutdörrar till hallen.
  2. Att vinna skulle betyda ordning och reda, en snyggare hall helt enkelt!

 • Caroline Noord skriver:

  Jag hade valt Symmetric med svart profil och fyllning i klarglas. våra nya fönster är svarta så dörrarna passar perfekt. Som inredning så kommer jag att köpa hyllor med sarg samt klädstänger.
  Den här kommer jag att tillägna helt till mannens surfutrustning. perfekt att ställa in brädor och Kite-Väskor så jag slipper att ha det ståendes i sovrummet.

 • Maria skriver:

  Jag skulle köpa vita skjutdörrar Nordica garderobsuppsättning till övervåningen, ca 3 meter med tillbehör, kanske behövs måttanpassning då vi bor i ett äldre hus
  Vilken dröm, (har gamla skruttiga skåpar med tapetserade dörrar)Skulle underlätta det knövliga linneförrådet och all annan oreda…

 • Anett S skriver:

  Garderober! Flyttade in i vår nya lägenhet vid Klädesholmen i helgen, och vi behöver nu få in garderober i sovrummet. Vill ha ram i oljad ek med beige tyg i spegeln, utan handtag.
  I garderoberna behövs hyllor och upphängning för galgar.
  Tror det blir fint med oljad ek på dörrarna, som passar till golvet.
  Garderoberna såg underbara ut när jag provinredde på hemsidan, så jag hoppas på det bästa!

 • Anett S skriver:

  Garderober! Flyttade in i vår nya lägenhet vid Klädesholmen i helgen, och vi behöver nu få in garderober i sovrummet. Vill ha ram i oljad ek med beige tyg i spegeln, utan handtag.
  I garderoberna behövs hyllor och upphängning för galgar.
  Tror det blir fint med oljad ek på dörrarna, som passar till golvet.
  Garderoberna såg underbara ut när jag provinredde på hemsidan, så jag hoppas på det bästa!

 • Mia skriver:

  1. Har en större garderob i min mindre lägenhet som behöver en garderobslösning.
  2. Med hjälp av en garderobslösning så skulle jag kunna utnyttja ytan till max och organisera upp mina grejer på ett dessutom snyggt sätt.

 • Barbro skriver:

  1. Jag skulle valt vita skjutdörrar Solid för jag tycker att dessa ger lugnast intryck vilket passar i ett sovrum. I inredningen skulle jag valt detaljer i vit ek för att matcha golvet.
  2. Den nya garderoben skulle jag ha i vårt sovrum av flera anledningar; dels är det ont om plats så skjutdörrar är ett måste och även bredden ställer till det för det behöver vara måttanpassat för att räcka hela vägen. Men den största anledningen är att den nuvarande garderoben MÅSTE bytas ut då de förra husägaren valde att sätta upp badrumsskåpen med hjälp av genomgående bult från badrummet som ligger vägg i vägg och in i den fristående garderoben. Detta har resulterat i att fuktspärr saknas och hela badrummet måste rivas ut vilket också resulterar i att hela sovrummet måste åtgärdas också då det inte bara går att ta bort garderoben.

 • Rebecca skriver:

  1. Det här vore en riktig drömpresent att få ge bort till min lillasyster och hennes pojkvän som precis har köpt sin första gemensamma lägenhet. Lägenheten är en etta så förvaring blir extra viktigt för dem, men tyvärr saknar lägenheten smart och optimal garderobsförvaring. Mirros garderobsinredning skulle bli perfekt och det känns såklart extra bra att tillverkningen sker i Sverige.
  2. Just nu förvarar de städmaterial, dammsugare, ytterkläder, kläder, skor, toalettpapper och massa andra saker i en enda oöverskådlig röra och jag vet hur mycket min syster längtar efter att få ordning och reda på alla kläder och pinaler. En optimalt planerad garderobsinredning i hallen hade varit så önskvärt så att "var sak får sin plats". På så sätt kan de njuta av sitt nya hem utan att känna sig stressade över hur de ska lösa bristen på bra förvaring.

 • Emelie E skriver:

  Jag skulle köpa dörrar och inredning till tre garderober. I vitt och vitmålad ek. Dessa skulle användas till tre "smattar" (en utslagen kattvind bla) i två rum i vårt nya hus. Två av dessa är vid snedtak så Mirros lösning är perfekt. Vi har precis flyttat till ny stad och fått en liten bebis, så är i stort behov av förvaring. Vi har ett rum som fortfarande bara är fullt av flyttkartonger för att vi inte har någonstans att lägga allt. Så skulle bli så glad om jag fick vinna denna tävlingen!

 • Fanny skriver:

  1) Jag skulle köpa öppna garderober, likt dessa (exklusiv): https://www.mirro.se/sv/garderobsinredning/fardiga-inredningsforslag/utrymme-0-8-till-2-meter/
  2) Vi har precis byggt ut vårt hus och då har det tillkommit tv-rum, sovrum och så en walk in closet – drömmen! Vi har bott i gips (golv, väggar och tak) i ett par månader nu med två små barn och har precis fått golv inlagt, väggar och tak målat – snart börjar det roliga, att inreda! Därför vore ju detta guld! Vi har lagt så mycket pengar på huset, så att ge min sambo detta vore såklart helt fantastiskt! Vi båda fyller dessautom snart 30, så det hade kommit som en bra 30-årspresent åt oss!

 • Lisa skriver:

  1) Skjutdörrar Solid i vit struktur med infällda handtag.
  2) Anledning: garderoberna i vårt sovrum är opraktiska, fula och gör mig allmänt irriterad. En ny garderobslösning från Mirro skulle helt enkelt göra mitt vardagsliv lite bättre, enklare, gladare och lyxigare!

 • Karin skriver:

  1) Garderobsvägg 2 meter. Vita skjutdörrar och inredning.
  2) Min man skulle få egen garderobsvägg med inredning som passar honom och hans kläder. Skjutdörrar, klädstång, skoförvaring m m.

 • Lisa Lantz skriver:

  1. Jag skulle köpa ett lyxigt garderobssystem till vår kommande walk in closet. I huset som vi flyttar till nästa vecka finns det inga garderober så det skulle komma väl till pass!
  2. Jag skulle inreda snyggt men smart! Hela inredningen skulle nog gå i vitt så kläderna får tala! Sen skulle jag vilja få känslan av en egen liten butik, fast hemma?

 • Pernilla skriver:

  1. Jag skulle köpa garderobsinredning för en öppen garderobslösning i vinkel.
  2. Produkterna skulle jag använda till vår klädkammare som har stor potential men idag nästan obefintlig förvaring.

 • Catrin skriver:

  1) Jag skulle köpa ett komplett garderobssytem där allt har en plats, en destination, ett HEM!
  2) Vi ska flytta till vårt "forever house" i juni efter att ha flyttat runt vart annat eller vart tredje år de senaste 20 åren. Min mans karriär har styrt och vi har hela tiden anpassat oss efter det boende vi fått tillhanda. Det har varit otroligt spännande och roligt och vi har fått uppleva många länder och kulturer, men nu ska vi äntligen få slå ned rötter i den svenska myllan och VI ska äntligen få bestämma hur vi vill ha det och inte bara anpassa oss längre! Tänk att slippa dela garderob med barnen! Eller att ha både hyllor, lådor och en plats att hänga galgar!? Lyx deluxe!

 • Niklas skriver:

  1. Inredning och dörrar till barn
  2. Vi flyttade för några månader sen till ett ljust modernt hus där tanken är flera av sovrummen ska inredas med skjutgarderober, väggar i rummen är ritade utefter det. Dock har vi inte alls kommit så pass i ordning och i april väntas tillökning. Hade varit en dröm att förse barnrummet med en praktiskt, snygg, rolig och långsiktig garderob. Gärna något som kan förse plats för kläder och lite annan förvaring. Hade även varit roligt att hitta en dörr som passar både barn och vårt moderna hem. En riktig drömvinst!

 • Catrine Månsson skriver:

  Jag skulle komplettera utrustningen med allehanda för att få färdigt vår Walk in closet
  Vinsten skulle bli första" byggstenen" i tanken vårt kommande projekt, Walk in closet wardrobe

 • Madeleine skriver:

  1. Jag skulle använda pengarna till att köpa garderobsinredning från Mirro.
  2. Jag och min kille har efter flera år boendes i en liten liten lägenhet äntligen köpt drömlägenheten som nästan är hålla för ögonen stor i förhållande till var vi bor i dag. Eftersom vi levt compact living de senaste åren så känns det nästan otroligt att vi nu ska flytta till vår första gemensamma lägenhet som också är drömmigt rymlig och med goda förvarsmöjligheter. Jag längtar efter att kunna ha ordning och reda i garderoben och skulle gärna använda mig av Mirros lösningar för att skapa drömgarderoben för oss nu när vi har möjligheten i nya lägenheten.

 • Anna K skriver:

  1. Jag skulle köpa ALU dörrar anpassade för snedtak
  2. Jag skulle använda vinsten till att skapa en garderob under snedtaket på övervåningen i vår blivande stuga. Att skapa bra förvaring i en stuga där varje kvadratmeter ska maximeras är verkligen en stor utmaning.

 • Jenny Thorsen skriver:

  Smart garderobsinredning samt vita soliddörrar skulle passa som en smäck till mit drömprojekt.
  Har en stor hall i källaren som skulle kunna piffas till och bli en utmärkt walk-through closet. Håller tummarna för ni kan hjälpa mig på vägen mot mitt drömprojekt.
  Ha det gott!
  /Jenny

 • Jenny skriver:

  1. Jag skulle köpa skjutdörrar i fejkbetong och inredning i om det blev några pengar kvar! Vi har snart bott i vårt nybyggda hus i två år och vi har redan förberett för just Mirrogarderob i entrén… pengarna håller vi på att spara ihop!
  2. Med tre killar som har fullt med fritidsaktiviteter är det varje morgon en kamp mot klockan att hitta allt i vår provisoriska garderob. Fotbollsskor, innebandyklubbor, vantar och stövlar… överallt. Alla dessa prylar skulle gladeligen få flytta in i den anpassade garderobsinredningen bakom våra efterlängtade betongdörrar!

 • Marie skriver:

  1. Vi bygger hus och måste dra in på garderoberna för att hålla budgeten. Det skulle vara en dröm att få sätta in garderobslösningar från Mirro.
  2. Skulle då bli en skjutdörrslösning i sovrummet. Drömmer mig bort en stund.

 • Mimmi skriver:

  Jag skulle köpa den bästa lösningen som går till vår hall. I dagsläget har vi en hall utan stångd förvaring, med två barn behöver jag nog inte ens beskriva kaoset av kläder o skor i hallen. En platsbyggd garderob med skjutdörrar där allt har sin plats och man kan dölja det bakom fina dörrar, vore en dröm!
  Garderoben skulle användas dagligen och jag skulle dyrka den då den kommer göra min hall så mycket finare och underlätta mitt liv!! // hon som alltid har stökigt hemma men undrar hur alla andra kan ha så fint

 • Mimmi skriver:

  Jag skulle köpa den bästa lösningen som går till vår hall. I dagsläget har vi en hall utan stångd förvaring, med två barn behöver jag nog inte ens beskriva kaoset av kläder o skor i hallen. En platsbyggd garderob med skjutdörrar där allt har sin plats och man kan dölja det bakom fina dörrar, vore en dröm!
  Garderoben skulle användas dagligen och jag skulle dyrka den då den kommer göra min hall så mycket finare och underlätta mitt liv!! // hon som alltid har stökigt hemma men undrar hur alla andra kan ha så fint

 • Ingrid skriver:

  1. Jag skulle välja en garderobslösning med skjutdörrarna Nordica i vitt!
  2. Jag delar lägenhet med en vän och med en varsin studentbudget är det inte det lättaste att få hemmet att leva upp till hur man önskar att det såg ut.. 🙂 Nu har vi bott här i ett år och i mitt sovrum har jag fortfarande en förskräcklig garderob, som dessutom är lite för liten för allt jag behöver kunna röja undan där i..

 • Birgitta skriver:

  (Jag har svarat tidigare, men det var så många ordfel tack vare telefonens stavning, så jag svarar igen)
  1. Jag skulle bla köpa byxförvaringen och skjutdörrar.
  2. Jag skulle använda det till vår och min sons garderober, och förvaring i källaren. Vi ska dela av vårt sovrum till två rum och göra inbyggda sängar under snedtak, och vi tänkte få till garderober under snedtaken också. I källaren skulle vi använda skjutdörrarna. Jag trodde vi kunde använda våra gamla men de var tyvärr 5 cm för höga. Så därför vill jag ha nya dit!

 • Annelie skriver:

  1. Garderob med skjutdörrar och inredning
  2. Vi flyttade in i vårt radhus för fem år sedan. Sen dess har vi prioriterat att göra iordning och fint i barnens rum och gemensamhetsutrymmen. Vårt sovrum har inte fått så mycket omsorg. Där finns bland annat originalgarderober från 1971 kvar. De är inte optimalt planerade tycker jag som gärna skulle utnyttja ytan bättre (tex bygga hela vägen upp till tak). Och att få fräscha till med nya garderober vore verkligen drömmen.

 • Arvid skriver:

  1. Garderober med inredning för klädförvaring
  2. Snart ska ett barnrum bli föräldrarnas walk in closet. Äntligen ska vi få lite ordning efter månader av kaos med endast en enkel klädstång som vår klädförvaring. Detta vore perfekt för att ge kläderna den förvaring de förtjänar!

 • Tove skriver:

  1. Jag skulle köpa garderober till vår klädkammare.
  2. Vi har byggt hus och inte hittat någon lösning som passar till vår klädkammare, kanske man borde tänkt på när man ritade huset men det gjorde vi inte

 • Madeleine skriver:

  Jag skulle välja en skjutdörr till vårt sovrum. Vi har snedtak och har klurat länge på en garderobslösning.
  Vi skulle kunna få massor av extra förvaring om vi kunde utnyttja hela sovrumsväggen.

 • Lovisa skriver:

  1) Jag skulle köpa skjutdörrar som får gå längs hela väggen och skapa en stor härlig garderob. Innanför vill jag ha några hyllor och lådor men framförallt mycket plats att hänga kläder på.
  2) Jag skulle öppna garderoben och njuta av en organiserad fin garderob när jag väljer kläder på morgonen.

 • Anna Svedberg skriver:

  1. Jag skulle köpa garderober till vår hall som är i vinkel.
  2. Vi skulle gömma familjens alla ytterplagg, skor och annat stök och njuta av en städat hall!

 • Sanna skriver:

  1.Jag skulle köpa en garderobslösning som löper längst en hel vägg, med många klädstänger eftersom att både jag och min sambo äger många skjortor, samt en praktisk lösning för underkläder, då jag i nuläget har mina i en byrå i hallen.
  2. Garderoben skulle bidra till hemfriden då många diskussioner skulle kunna undvikas med hjälp utav smart och praktisk klädförvaring!

 • Anna skriver:

  1. Åh tänk en grå, silver, vit spegeldröm istället för pojkvännens gamla garderob med orange! insida. Då hade ihopflytten gått snabbare 😉
  2. 2 stora garderober som ska få plats i en gemensam kräver god planering och praktiska lösningar och skulle snabba på livet på morgonen när man skulle slippa leta på galjarna efter skjortan under tre andra skjortor!

 • Anna skriver:

  1. Skjutdörrar, som passar vårt lite högre tak, samt belysning till vår platsbyggda garderob.
  2. Jag flyttade som student in i en lägenhet helt utan förvaring och har nu skaffat en platsbyggd garderob från IKEA, som rymmer sängkläder, kläder, handdukar m.m. Det hade gjort en enorm skillnad om jag kunde täcka det med några fina, stilrena dörrar!

 • Per skriver:

  1) En ny garderob så klart.
  2) Min flickvän har så otroligt mycket kläder och skor så hon skulle få en egen walk-in closet.

 • Ellinor skriver:

  1. Jag ska i sommar flytta in i min alldeles egna första lägenhet! I och med att jag är helt ny på inredning, budgeten som student är lite tight och att det är en rätt liten lägenhet skulle det passa perfekt med lite professionell hjälp!! En måttanpassad garderob hade suttit som en smäck 🙂
  2. Efter att ha haft kläderna i tv-bänken (som jag har nu) skulle jag nog mest dansa i garderoben, tror jag!

 • Lois skriver:

  1. Jag är ju på intet sätt unik och har likt många andra en hall som behöver organiseras. Nu under våren bygger vi om huset på tre ändar och jag kan faktiskt inte ens föreställa mig hur hallen och garderoberna ska se ut och fungera. Fantasin har liksom tagit slut i och med alla beslut som tagits om färg, form och funktion. Där hade det varit skönt att få lite hjälp från experter!
  2. Jag skulle med ett leende på läpparna stuva in stora och små vantar, mössor och puffiga dunjackor bakom någon snygg skjutdörrslösning, stänga och sedan bara NJUTA av en stökfri hall.

 • Anonym skriver:

  1. Vår garderob i sovrummet är usel planerad och är något hopplock av en stor kedjas garderobsystem. Här behövs en helt ny lösning och skjutdörrar. Det blir skjudörrana Mirro med betong eller råbetong.
  2. Garderoben ska rymma våra vardagliga kläder, skoförvaring, vinterkläder m.m. Mycket helt enkelt. Men gärna snyggt!

 • Johanna L skriver:

  1. Skjutdörrar Nordica, varav en med spegel.
  2. Skulle ersätta de befintliga garderoberna i hallen med en smart lösning med skjutdörrar. Hallen är trång så spegel i ena dörren är ett måste för att få en fungerande lösning. Inredningen ska rymma mååånga par skor.

 • Jenny skriver:

  1. Vi hade använt presentkortet till att köpa en minst 160 cm bred garderob inredd i ek med 2 mjukstängande skjutdörrar i betong modell Alu. Vi hade köpt trådkorgar samt utdragbara skohyllor.
  2. Vi har precis flyttat till nytt hus och behöver inreda vår hall men vill inte ha en tråkig traditionell hatthylla utan tittar på snyggare lösningar med smart förvaring.

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle köpa måttanpassade skjutdörrarna Nordic till båda barnens garderober och till min och min mans garderob. Vi har renoverat ett 1930-tals hus och det enda som som är kvar nu är att hitta skjutdörrar till våra inbyggda garderober.
  2. Vi skulle kunna drar för kaoset i 7 åringens rum och gömma alla leksaker så 3 åringen får en lugn o rent intryck vid läggdags.
  Jag skulle få äntligen få en helspegel att spegla mig i.

 • Anonym skriver:

  1: Solid skjutdörrar i betong med runda infällda handtag i silver för bästa matchning!
  2: Vårt drömsovrum är endast i ritningstadiet. Men det ska vara ljust, luftigt och med massor av inspiration från naturen. Denna "råa" betongdörr från Mirro skulle bli helt fantastiskt!

 • Anonym skriver:

  1: Solid skjutdörrar i betong med runda infällda handtag i silver för bästa matchning!
  2: Vårt drömsovrum är endast i ritningstadiet. Men det ska vara ljust, luftigt och med massor av inspiration från naturen. Denna "råa" betongdörr från Mirro skulle bli helt fantastiskt!

 • Sofia skriver:

  1) Jag skulle använda presentkortet till att bygga en garderob i min flickas rum.
  2) Lilla Elviras garderob byggdes bort i en större ombyggnation. Hon är bara 1,5 år och sover inne hos oss men det är ju inte länge tills hon behöver sitt rum och en ny garderob. Hon har delvis snedtak inne hos sig samt lite trångt framför ytan där garderoben ska stå och behöver därför en speciallösning. Har tittat på Mirro redan innan och sett vilka fina lite annorlunda lösningar som går att göra. Jag och Elvira skulle bli jätteglad för en vinst. Håller tummarna!

 • Annica skriver:

  1. Skulle köpa Nordica skjutdörrar som skulle vara perfekt i hemmet.
  2. I våran hall behöver vi något som döljer jackor, väskor och skor. Det ser så tråkigt ut.

 • Robin skriver:

  Jag hade köpt garderobsinredning och belysning framför allt.
  Detta hade jag använt i vår gamla 1800-tals walk-in closet i hallen för att kunna göra en smart lösning för ytterkläder samt den vinförvaring som huserar där! Ett roligt projekt där flera saker måste samsas i symbios på samma kvadratmeter.

 • Camilla skriver:

  1. Skåpsinredning
  2. Idag har jag platsbyggda hallskåp på övervåningen utanför sovrummen som är från 70-tapet. Lådorna skärvar och innerväggarna har flisor som kan fördärva kläderna. Mitt önskemål är att ersätta detta med måttbeställd inredning men jag visste inte vart jag skulle vända mig för att finna det. Mirro är svaret jag sökt oavsett vinst 🙂

 • Linda skriver:

  Vilken drömtävling!
  1.Om jag skulle lyckas vinna så vill jag köpa 3 st skjutdörrar/Solid i en "egen" grå kulör med runda handtag till.
  2. Letar febrilt efter alternativ på hur vi ska få till snygg/bra/smart förvaring i hallen i vårt hus som håller på att byggas.
  Inte hittat nåt som känns riktigt 100, fram till nu 🙂

 • Jessie skriver:

  1. Garderobsinredning.
  2. Jag skulle använda presentkortet till att inreda lägenhetens enda garderob. Idag står en ställning med gamla trådbackar i den, och den oeffektiva lösningen är egentligen katastrof i en så liten lägenhet. Vi har haft svårt att hitta garderobsinredning som passar men vi vill helst inte riva ut den gamla, gedigna garderobsstommen som byggts in.

 • Emelie skriver:

  1. Jag hade valt garderobsinredning, ÄLSKAR stängerna som går att dra ut – så himla smart.
  2. I min lägenhet har jag två mindre klädkammare, ena i hallen och den andre i sovrummet. Båda två har konstiga mått och jag lyckas verkligen inte utnyttja utrymmet till max. Skulle behöva ett par professionella ögon till hjälp så jag kan få in allt som faktiskt bör vara i en klädkammare

 • Ella skriver:

  1. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle presentkortet få bli till snygga och funktionella skjutdörrar till min klädkammare
  2. Vi har byggt nytt hus och flyttade in för 15 månader sedan. En del som vi ännu inte har hunnit prioritera är just måttanpassade skjutdörrar till klädkammaren, i sovrummet. Detta är något som jag ser varje dag och det skulle bli ett enormt lyft för mig och vårt sovrum att få upp snygga och funkionella skjutdörrar. Kanske i den nya puderrosa färgen – eller kanske det helt motsatta, i betong? Det finns mycket fint att välja på.

 • Linn ERiksson skriver:

  1. drömmen är Opal i silver, helfält. Fyllning av spårfräst linje i vitlack.
  2. Jag får panik på garderoberna i vårt sovrum, dörrarna är allt annat än vita, smutsgula har de blivit genom åren. Trådkorgarna hänger på trekvart och inget stannar kvar i dem. Det finns för få utrymmen att hänga galjar på – å alla vet ju hur en blus ser ut när den legat bland andra kläder =dragspel.

 • Jennifer skriver:

  1.Melamin, betong skjutdörrar för att få ett snyggt, fräscht intryck av sovrummet. Blir som en fondvägg!
  2. I 10 år har vi haft samma gamla vita garderober. Fyra stycken vingliga saker som lutar mot varandra..

 • Hanna skriver:

  Om jag vann skulle jag köpa skjutpartierna nordica i spegelglas. Sen skulle jag köpa inredning i vit ek, allt från lådor till hyllplan. Det ska vara en lyxig garderob med mycket förvaring.
  2. Just nu är vi i full renovering av hela huset, så förvaring kommer vi behöva i både sovrum och hall. Som det ser ut nu kommer vi nog göra mitt och sambons sovrum först. Där har vi en vägg på ca 3 meter som vi ska ha platsbyggda garderober och då skulle det vara perfekt att vinna detta presentkortet. Jag håller tummarna!

 • MAlin D skriver:

  Vi håller på och planerar ombygger av garderoberna i vårt sovrum. De som är inköpta av tidigare ägare är helt hopplöst planerade och bedrövlig kvalité från ett stort företag. Så det här vore kanon.
  1. Jag hade valt solids skjutdörrar med betong eller då betong samt infällda handtag. De ser väldigt fina ut och ger karaktär till rummet.
  2. Det är ett stort utrymme så det blir vardagsklädsel som ska samsas med vinterkläderförvaring, skor, väskor och annat nödvändigt. 5 personer i en liten fyra kräver optimal lösning av förvaring.
  Håller tummarna för vinst så att jag kan överraska mannen.

 • Mickan skriver:

  1. De vackra skjutdörrarna Melamin rå betong.
  2. Som i de flesta nybyggda hus har även vi minimalt med garderober/förvaring. Därför har vi bestämt att platsbygga en garderob i sovrummet. Som kronan på verket skulle vi monterat Mirros skjutdörrar vilka både utnyttjar boendeytan optimalt SAMT utgör en fantastiskt snygg fondvägg 🙂

 • Hanna Boulter skriver:

  1) Efter år av renovering i vår 60-tal villa så har turen äntligen kommit till mitt och mannens sovrum. Om jag vann skulle jag använda presentkortet för att skapa en ny garderobslösning i detta rum. Jag tänker mig ett skjutdörrsparti och garderob, nordica med vita fronter med grå inredning. Det skulle gifta sig fint med ekstavparketten, takfönstret och de ljusgråa väggarna.
  2) Jag skulle använda produkterna för att äntligen skapa efterlängtad ordning bland klädförvaringen, men skräddarsydda lösningar för just våra behov.
  Mirro är ett märke jag just fått upp ögonen för, som uppfyller mina önskemål i form av hållbarhet, kvalitet och stort mått av egna lösningar. Älskar det!

 • Karin skriver:

  1. Garderobsinredning för mellan 1 – 3,5 m till två sidor av ett rum.
  2. Vårt gamla kontor ska återuppstå som en walkincloset och vi tänker oss att bara ha garderobsinredning och inga dörrar, alltså helt öppet så vi verkligen kan se våra kläder och inte "glömma" ngt plagg som gömmer sig längst in idag. Vilken njutning det skulle vara!

 • Linnea skriver:

  Hoj hoj, Vi kommer snart att flytta in i vårt drömhus. Dessvärre har det varit kontor i fastigheten fram till nu och därmed är alla garderober utslitna:(. I orginalritningen syns det var garderoberna tidigare suttit och vi vill gärna ge huset tillbaka sina garderober 🙂
  Allt gott , Linnea

 • Mona skriver:

  Wow, vilken drömtävling!
  1. vi har nyss flyttat till radhus – i vårt sovrum har "öppet från golv till nock", således högt i tak, och idag står garderober där som har massor av deadspace över sig. (å samlar damm) Jag skulle således köpa höga garderober med skjutdörrar.
  2. Jag skulle skapa en garderobslösning som passar rummets höjd och husets "nordiska" utseende genom att använda Mirrors Solid-serie med vita runda handtag, kanske en måttanpassad ledlist. Skapa drömgarderobslösningen helt enkelt.

 • Emma Gliveson skriver:

  Vi står med ett nästan färdigrenoverat sovrum. Det som saknas är garderober. Vi skulle köpa en kombination 310 Smart – vi har bara 2,5 meter att jobba med och behöver få in två personers samlade kläder på ett yteffektivt och snyggt sätt. Eftersom väggarna är petroleumblå skulle vi välja vita Nordicadörrar, för att lätta upp rummet och ge det en klassisk look. Helst skulle man vilja ha extra höga garderober också, 2,35 m! Allt utrymme bör utnyttjas, dessutom hatar vi att dammsuga. Dammet som samlas ovanpå garderober kan man helst slippa.
  Den här renoveringen har pågått sedan i november, så att få flytta in i nytt fräscht sovrum med såna här lyxgarderober vore en dröm.
  Som småbarnsföräldrar är det inte så mycket flärd. Vi har bestämt oss för att försöka ha åtminstone ETT rum som känns vuxet, städat och rogivande. Mirros garderober skulle verkligen bidra till den målsättningen.

 • Andrea skriver:

  1) Jag skulle köpa lådor med mjuk stängning i valnöt, skohållare, en utdragbar klädstång och nya skjutdörrar (Solid, valnöt struktur).
  2) Jag skulle vilja montera detta i vår garderob i sovrummet. Min kära fästman är nämligen mycket kreativ, men kanske inte alltid så praktiskt händig, och monterade för stora lådor i garderoben, vilket resulterade i att vi inte kan stänga skjutdörrarna ordentligt utan att repa dem på insidan samt klämma fingrarna (vilket har hänt olyckligt många gånger). Det skulle vara en dröm med en ny garderob för oss!

 • Carin H Brander skriver:

  1) Jag skulle köpa skjutdörrar med spegel.
  2) Vi har en vägg med garderober i sovrummet som verkligen, verkligen skulle bli helt fantastisk med spegelskjutdörrar istället för de vanliga tråkiga vita som är nu. Det var det första jag sa när vi flyttade in i lägenheten, men vi tvingas hela tiden prioritera ned det för andra saker som har mer "praktisk nytta".
  Nu får vi vårt andra barn vilken dag som helst och då kommer en massa golvyta i sovrummet tas upp av spjälsäng och diverse bebisgrejer, så det hade varit så grymt att kunna ställa sängen närmare garderoberna utan att behöva fundera på om dörrarna går att öppna.

 • Helene Ottosson skriver:

  1. självklart skulle det bli en måttanpassad garderobslösning m skjutdörrar!
  2. jag har utrymmet, det står och väntar men tyvärr har jag inte kommit till skott eftersom platsen är en inredd källare med lägre i tak. Just nu kaos där men en fräsch måttanpassad lösning med stänger som tål mycket, smarta lösningar för såväl skor som smycken och en suverän belysning är det jag längtar efter!!!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Jag skulle köpa en komplett garderobsinredning med skjutdörrarna solid (i rå betong) till vårt sovrum.
  2) Dottern har fått det stora sovrummet och jag och maken har det minsta där vi saknar förvaring helt. Men en garderob med skjutdörrar skulle gå in där spjälsängen för minstingen står just nu. Snart flyttar hon in till storasyster.

 • Jerker skriver:

  1. Jag får nog diskutera det med min fru, men om jag får välja helt själv så hade det blivit en komplett garderobsinredning med skjutdörrarna solid (i rå betong), att ha i våra sovrum 🙂
  2. Jag skulle se till att vi fick lite ordning, istället för oordningen i de garderoberna vi har idag, som inte är funktionsdugliga alls längre, om de någonsin varit det…

 • Maria Engman skriver:

  Flyttade i söndags till radhus.
  Eller tja, från vacker sekelskiftesvilla till just nu – spökhus.
  Behöver hjälp att först göra fint i hallen,
  för just nu blir man överfallen.
  Kläder, skor i en enda röra…
  Vet inte vad jag skall göra?!
  Sitter nu med en hammare,
  och funderar på hur jag bygger en klädkammare.
  Önskar mig en istället en färdig från Mirro
  Kan Frida på Trendenser hjälpa mig tro?

 • Robert skriver:

  1.Jag skulle välja en stilren och praktisk garderob som rymmer mycket kläder på något smart sätt.
  2. Jag skulle ge den till min sambo som i dagsläget har lagt beslag på 3.5 av de 4 garderober vi har.(då hon lider lite av kasta 1 köp 2 nya syndrom) så då skulle jag med gott samvete ta tillbaka det som en gång va min fristad att hänga mina kläder i. Istället för det råttbo jag idag kallar för garderob. ☆

 • Sofia skriver:

  1. 1) jag skulle överraska min fästman och beställa måttanpassade garderober till hallen.
  2) Vi skulle äntligen få ordning och reda på hallen. Det är det första man ser när man kommer in. Hade varit skönt att äntligen få ett välkomnande och stilrent intryck när man kommer in. Första intryckt stannar alltid kvar. Med hjälp av Mirros fantastiska garderober hade vi äntligen kunnat göra detta.

 • Ulrika armano skriver:

  1. Garderobsinredning till en walk-in-closet – wow!
  2. Porr för mig, det är en walk-in-closet. Jag har drömt om en sådan sedan jag var 12, och nu när vi precis köpt hus ser det ut som om drömmen kommer gå i uppfyllelse, jag har "paxat" rummet, och kommer mannen eller kidsen med andra förslag så kan det gå illa…;-)
  Varken min sambo eller jag har någon "hantverkartalang" så att sätta ihop Mirros genialiska konstruktioner blir som att fynda ett gigantiskt Kinderägg (minus choklad) – en utmaning fyllt med vuxenpoäng:)

 • 1. Jag skulle be om hjälp med att inreda min svåra garderob med framförallt hyllor.
  2. Bakom skjutdörrarna döljer sig gamla hyllor, klädstänger och skåp, som provisorisk förvaring av både kläder, linne, porslin och annat. Rummet har tidigare varit sovrum, men nu är väggen riven mot vardagsrummet och denna del används som matrum. Jag försöker alltid undvika att öppna dörrarna när någon ser, för det är verkligen ett utrymme jag skäms för! Jag skulle bli såå lycklig om jag vann!

 • Caroline skriver:

  1) Vad skulle du köpa för ditt presentkort om du vann? Jag skulle gå rakt på garderobsinredningen för hela slanten!
  2) Hur skulle du använda produkterna? Motivera kort. Jag har sortera nästan som en slags hobby. Jag älskar att rensa och sortera! Jag längtar intensivt efter att kunna optimera klädkammaren på det där viset som Mirros produkter möjliggör. En smula orgasmiskt nära på!

 • Emelie skriver:

  Åh herregud- en skräddarsydd hallgarderob är precis vad min 50-talslägenhet och mitt nya småbarnsliv behöver!
  Vi skulle dagligen använda vår hallgarderob! Organisera bort overaller, vantar, mössor, hundkoppel och allt som hör livet till. Och minska vardagsstressen och letandet och bara vara i en mindre kaosig hall 🙂

 • Johan Wulff skriver:

  1. Jag hade spenderar varenda krona på garderobsinredning
  2. Jag trivs och uppskattar ordning och reda. För min sambo och barn är detta inte lika viktigt…När jag kommer hem från jobbet möts jag av högar av kläder- från hallen- in i varje rum. Inombords kokar jag men jag sväljer och brukar glatt ropa "med så mycket kläder måste det finnas en naken person eller flera här inne???";-)
  Hade jag fått chansen att köpa ny garderobsinredning hade risken för "klädexplosion" minimerats! Även om min familj tycks vara oberörd av denna "naturkatastrof" så hade ialfall jag fått sinnesro!

 • Emilia skriver:

  Vi har ett pyttelitet sovrum med hemmabyggd säng med lådor under. Endast de kläder som används mest får plats och ligger där inknölade och skrynkliga. En grund skjutdörrslösning hade varit lösningen på problemet då inga vanliga garderober får plats. Men nu börjar barnen bli stora och vill ha egna rum så de kan göra läxor och va med kompisar. Och vad gör man som förälder? Man prioriterar sina barn. De där skjutdörrarna som vi suktar efter får vi nog aldrig pengar över till…

 • Elin Lorenzi skriver:

  1. Jag skulle köpa inredning i form av hyllor, lådor, stänger till en befintlig garderob med skjutdörrar av askfanér.
  2. Idag samsas tvättmaskin, tvättkorgar, värmeväxlare, ytterkläder, torrvaror, hygienartiklar, julsaker och det svåraste av allt: urväxta kläder i olika storlekar till tre barn, där det omöjliga att hitta kläder i rätt storlek till rätt säsong ?
  En komplett garderobslösning anpassad för allt detta skulle underlätta vår vardag mycket!

 • Carolina skriver:

  Jag skulle köpa skjutdörrar till vårt hobbyrum som vi nu gjort om till klädkammare.
  Där ligger idag kläder lite överallt och blir dammiga. Vore så fint att kunna stänga in kläderna så skulle det kännas mer som ett rum som man vågar titta in i.

 • Sanna skriver:

  1. Wow, vilken drömvinst! Som ensamstående mamma är ekonomin tajt, och något utrymme för att bygga om och fixa i ordning här hemma finns inte alls. I skrivande stund påminner min garderob mer och mer om ett förråd, och faktum är att det har blivit så pass illa att jag inte ens kommer åt mina egna kläder. Numera hamnar i stället de kläder jag använder i dotterns garderob, på sängen eller på torkställningen och allt känns som ett enda stort kaos. Det vore en dröm att få i ordning och platsbyggda en riktigt garderob här hemma, och kanske t o m bygga en liten walk in closet med förvaring för både skor, kläder och utrymme för alla accessoarer.
  Drömmer själv om ett dressingroom med ljusa färger, mycket utrymme och en massa plats. Skjutdörrarna Nordica i vitt skulle vara perfekt kanske med plats för spegel.
  2. Skulle använda mitt nya dressingroom och dess garderober till att fylla på med alla mina kläder, skor och accessoarer. Det skulle ge ordning och reda här hemma och skapa harmoni och minska stress. Det skulle även ge mig möjlighet att en gång för alla rensa ut alla kläder som jag inte längre kan använda, och samtidigt ge möjlighet för många gamla favoriter som nu ligger gömda att få komma fram och se lite ljus.
  Kram Sanna

 • Mia Kajnäs skriver:

  1. Jag skulle välja dom supercoola betongdörrarna.
  2. Dom blir jättesnygga i öppningen till vår klädkammare i nya lägenheten som vi ska flytta till i maj.

 • Emelie Norhagen skriver:

  1) Om jag mot förmodan skulle vinna så skulle jag välja den superfräcka garderoben med solida betongdörrar.
  2) Jag skulle sätta in en garderob i mitt sovrum där jag för tillfället inte har någon. Den skulle passa perfekt och göra livet mkt enklare för mig! Håller tummarna.

 • janna gyll skriver:

  1. Vi bor i en liten lägenhet och ska få en bebis. Min man har just köpt mdf-skivor för att bygga en egen garderob. HJÄLP.
  2. Jag skulle använda produkterna med den äran.

 • Ida skriver:

  1. Jag skulle donera en garderobslösning till min bror med familj. Dom har precis köpt ett nybyggt hus där garderobslösningar saknas.
  2. Med två små barn och nyproducerat hus skulle Mirro passa som handen i handsken i deras vardag.

 • C skriver:

  1. Jag skulle vilja skräddarsy en lösning för få förvaring under vår trapp, Alu med speglar för att få lite ljus och rymd och en snygg inredning innanför!
  2. Vi bor i ett gammalt hus utan några bra garderobslösningar, det här skulle vara en kanonlösning för oss!

 • Helena Aspengren skriver:

  1. skräddarsydd garderobslösning till sovrummet där garderoberna behöver sig ett rejält lyft.
  2. Vi renoverade sovrummet och i samband med det målade vi de platsbyggda garderoberna som inte höll tyvärr. Så har en hel vägg att bygga nya garderober på och skjutdörrar. De personliga och måttanpassade lösningarna hos Mirro hade passat perfekt. Vi behöver verkligen all förvaring som vi kan lösa.

 • Caroline skriver:

  1.Jag skulle sätta mig ner med min man och tillsammans välja ut ett par lyxiga och snygga skjutdörrar.
  2.Inget får mig att må så bra som organiserat kaos och min dröm är en STOR garderob i hallen som rymmer hela familjens ytterkläder och gärna en barnvagn. Bara tanken på att få organisera den gör mig yr av lycka. Tyvärr är detta projekt långt ner på vår lista över allt som ska göras i vårt lilla radhus men att få vinna skjutdörrarna till den skulle definitivt kvalificera den till en topp-position på "att-göra-listan".

 • Anneli Larsson skriver:

  Modellen Alu med profil diamant skulle passa fint i vår hall. Jag skulle vilja ha en större garderob än den vi nu har, som rymmer alla våra och barnens ytterkläder, och som skapar ordning och reda samtidigt som garderoben får bli ett smycke för hallen. Med spegelglas som front, kommer vår hall dessutom att kännas större. Och jag får äntligen en helkroppsspegel! Så många vinster på samma gång!

 • Ulla skriver:

  1En bra garderobsinredning – start
  2Ett rum med snedtak skulle styras upp med skjutdörrar längs ena väggen samt en juste garderobsinredning. I ett gammalt torp från 1800-talet var inte garderober högprioriterade så just nu råder kaos!

 • Linda skriver:

  Jag skulle byta ut den gamla hemska garderobslösningen och samtidigt styla upp allt i garderoben fint. För en gångs skull vore det kul med en fin garderob.

 • Anette Eriksson skriver:

  1: Jag skulle köpa skjutdörrarna Solid rå betong och det färdiga inredningsförslaget Exklusiv.
  Jag har länge drömt om att få en lyxig garderobslösning i hallen. Som det är nu finns plats men det är en enda röra bland kläder och skor. Mittemot där garderoben skulle få stå har jag speglar så jag kommer att se de underbart vackra skjutdörrarna vart jag än vänder mig 🙂

 • Rosie skriver:

  1. Efter flytt från ett 60-talshus i 2 plan med massor av garderober, till ett stort, ombyggt hus med öppen planlösning och endast två (2!) garderober och ett klädförvaringsrum (förlängd hall, inte WIC), skulle jag med en grundplåt på 10.000 kr se till att vi blev minst två snygga, specialbyggda och Smarta garderober rikare. Dessutom på ett sätt så att även min stilpolis till man blev helnöjd.
  2. Skapa ordning på vår öppna, kaotiska övervåning. Dvs. fylla garderoberna och bli av med de fula, trista flyttkartongerna.
  (Jag har inte ens kunnat packa upp alla mina kläder och skor sedan flytten för drygt två år sedan. Vi behöver verkligen proffshjälp.)

 • Patricia skriver:

  Åh, vilken rolig tävling!
  1. Skulle så gärna köpa spegel och betong skjutdörrar, skenor och vit inredning med mycket hängförvaring!?
  2. Vi flyttar in i en ny lägenhet nu till påsk och ska få vårt första barn nu i maj så vi behöver verkligen bra förvaring! I den nya hallen finns det ett perfekt "hål", 180cm långt där vi vill sätta skjutdörrar och kunna förvara alla ytterplagg och skor. Det hade vart en dröm att få använda Mirros garderobslösningar så blir hallen verkligen en plats att visa upp med stolthet! Håller tummarna stenhårt för en vinst! 🙂

 • Adam skriver:

  1. Jag skulle köpa en garderobslösning till mig och min flickvän som precis ska flytta ihop.
  2. Min flickvän vann kampen om vilken lägenhet vi skulle flytta till (min eller hennes). Hon har en fantastisk lägenhet men garderoberna i sovrummet är tyvärr gamla och väldigt svåranvända pga dålig planering.
  Användningsområdet skulle därför bli att förenkla vardagligt garderobsanvändande med snygga garderober med skjutdörrar från Mirro!

 • Fredde skriver:

  1). Jag väljer garderob med skjutdörrar i klart spegelglas då vårt sovrum är litet och behöver upplevas större. Inuti garderoben hade jag valt ljusgrått eller vitt då rummet också är lite mörkt. Väljer Alu-varianten med profil diamant som jag tycker är mest stilren.
  2). Jag skulle baxa in dem i vårt sovrum och sätta upp den omedelbums då våran "av tidigare husägare ärvd" garderob är både otymplig och i färgerna terracotta och kornblått och gjord av nåt spånskiveaktigt material.

 • 1) skjutdörrar i rå betong
  2) bakom dessa göms mina skatter i form av alla tyger,garner och mönstertidningar i mängder.

 • Shandy Wikman skriver:

  1. Vi skulle köpa garderobsinredning Exklusiv
  2. Vi och våra två barn har precis fått nycklarna till vårt helt nya radhus där det finns Mirro skjutdörrsgarderob i sovrummet men det saknas garderobsinredning. Jag och min sambo skulle vilja inreda var sin halva med en snygg måttanpassad inredning från Mirro som skulle kunna komplimentera den fina havsutsikten vi har från sovrumsfönstren. Då skulle vi kunna njuta varje dag innan vardagens måsten tar över i stället för att rota runt i resväskor och flyttlådor. Vi vill gärna satsa på kvalitet och funktionalitet så vad passar då bättre än Mirro!?

 • Elin skriver:

  1. Måttanpassade Nordica-garderober med alla tänkbara tillbehör; som min sambo har längtat efter en hårtorkshållare när jag lämnar den i handfatet varje morgon 😉
  2. Produkterna skulle användas för att strukturera och skapa översikt över våra saker – tänk vilken bra start på dagen att få öppna en Mirro-garderob och hitta det man söker. Lyckan i det lilla stora!

 • Eva Dalby skriver:

  1. Skjutdörrar betong 🙂
  2: Vi renoverade hela huset förra året. De gamla garderobsdörrarna åkte ut med rivningsamaterialet. Insåg sen att detta måste specialbeställas! Här skulle vi få en chans att ta tag i detta 🙂

 • Maria skriver:

  1. I vår lilla 30-talslägga finns nästan ingen förvaring – men högt i tak och väggyta har vi! En måttanpassad garderob i vår lilla passage, med plats för skor, klänningar och extra bagage – det vore nåt..
  2. Så flott! Att kunna hänga sina kläder för första gången, slippa trånga lådor och högar med kalsonger. Vi skulle äntligen få ordning bland kläder och skor, och kunna njuta av design från Mirro där vi bor!

 • Annica skriver:

  1. Vita Nordica skjutdörrar varav en men spegel, och inredning.
  2. Vårt radhus är format lite som en tårtbit så sovrummet har en väldigt sned vägg som gör det svårt att inreda. Med skjutväggarna skulle vi kunna Trolla bort den sen väggen och få lite mer välbehövligt förvaring

 • Jenny skriver:

  1. Skjutdörrar Betong RÅ med klar spegel med det färdiga inredningsförslaget SMART till utrymme 1,5 till 2,5 meter.
  2. I vår hall finns faktiskt ett utrymme för en platsmonterad garderob men den är verkligen i stort behov av en upprustning. Lägenheten är inte utrustad med så mycket förvaring och därför skulle denna lösning passa helt perfekt för oss! Mirros design är ju helt ljuvlig också, så smakfullt och stilrent!

 • Hanna skriver:

  1. Jag skulle vilja köpa en garderob och äntligen lägga alla mina viktiga saker på ett värt plats.
  2. Hoppas att känna mig hemma, äntligen efter 9 månader av lådaliv. Jag har flyttat till Sverige och jobbar hårt att känna mig i hemma. Flytar snart in en lägenhet som kommer att transformera från plats att sova till hem att trivas i. Garderob kan vara livsförändrande!

 • Sofie skriver:

  1. Jag kan inte exakt säga vad jag vill ha för om jag börjar planera för det och sen inte vinner blir det en lite för dyr dröm jag inte kan uppfylla. Jag skulle likt Narnia behöva en garderob som rymmer en hel värld men som inte tar så stor plats i rummet.
  2.Jag skulle vilja skapa en garderob som fyller upp en stor del av mitt sovrums ena vägg. Bor i en gammal lägenhet som inte har mycket farvaringsutrymmen så är i stort behov av en garderob

 • Agneta kåhl skriver:

  Jag skulle köpa en garderob till min dotter och svärson. Det skulle finnas bra hängmöjligheter så slapp dottern bli irriterad när alla kläder ligger huller om buller .?

 • Carina Tyskbo skriver:

  1.Jag skulle vilja vinna skjutdörrar, "spårfräst spegel!"
  2. Vi bygger just nu ut vårt hus och våra döttrar ska äntligen få egna rum. Utanför blir det fina utrymmen för garderober men jag vill att dessa ska passa i husets och de andra dörrarnas stil (1927). Just precis den typen av måttanpassade och lite gammeldags dörrar har vi letat massor efter och skulle vilja förgylla vår helt nya övre hall med!

 • Sara skriver:

  1) Garderobsinredning!Vi flyttar snart till större lägenhet där man enligt typisk Stockholmsstandard prioriterat bort förråd, kommer behöva ha alla kläder i lägenheten.
  2) Det kommer finnas en pytteliten walk in closet I anslutning till sovrummet, och dem slulle behöver verkligen optimeras för förvaring och praktiskt vardagsbruk.

 • ia skriver:

  1 Garderob
  2 TILL HALLEN . FÖR NU SKA VI TESTA ATT BO IHOP MED MASSOR AV BARN. VILL INTE HA KAOS I HALLEN VARJE MORGON.

 • Malin skriver:

  1)Skjutdörrar med infällda handtag till alla sovrum.
  2)Vi flyttade till ett 70-talshus med hur mycket plats som helst för vår stora familj med 4 barn. Tyvärr fick vi riva ut det mesta som inte var i så gott skick som vi trodde, därbland alla platsbyggda garderober. Nu har vi kläder överallt och det är kaos och nyligen fick vi en till bebis så vi behöver verkligen bra och snygga garderober. Rummen är renoverade och klara, det är bara garderoberna kvar!

 • Malin Björling skriver:

  1, Soliddörrarna med den grå ytan känns lite sköna att leva med i många år. och gärna inredning i valnöt bara för att det känns så sobert och lyxigt.
  2, Vi har alla möjligheter i världen att skapa fina klädrum i anslutning till sovrummen men av någon anledning så är det så icke-prioriterat så kläderna får hänga på öppna klädställningar och alla strumpor/underkläder ligger i elfa-kuber i ett rum på 15 m2 som skulle bli ett fantastiskt klädrum/njutrum med ett litet bidrag.

 • Malin Krantz skriver:

  Vi har just flyttat in i ett underbart litet radhus från slutet av 40-talet. Tyvärr är förvaringen genom åren bortrenoverad, ffa saknas bra klädgarderober.
  1) Vi skulle köpa Nordica-dörrar till vår inbyggda garderob, troligen vita och eventullet tapetsera in panelerna med 40-/50-talstapet för att fånga upp känslan i de andra rummen + garderobsinredgning.
  2. Vi skulle göra om de tre inbyggda ineffektiva och mörka garderoberna som idag inte räcker till vår lilla familjs klädförvaring. Det skulle bli en kombination av klädstäner, hyllplan och korgar. Istället för tre dörrar som det är i dag skulle vi byta till skjutdörrar så man har en bra överblick över allt innehåll.

 • Malin Wallén skriver:

  1. Oj, så mycket att välja mellan men eran smart lösning för garderober mellan 3-5 meter hade passat perfekt! En redan klar kombo dessutom! 🙂
  2. Om 5 veckor flyttar vi in i vårat nybyggda drömhus och jag har fått klädkammaren jag alltid velat ha. Nu är det inte så mycket pengar över till inredning så att få vinna denna smart lösning för att snabbt få ordning på alla kläder i klädkammaren hade varit guld värt! 🙂

 • Helena skriver:

  1 Jag skulle ge bort det till min syster & svåger som håller på att renovera deras hall,dom bor i ett gammalt hus där det finns mycket att göra…
  2 Skulle vara så kul att få överraska dom med en färdig garderobslösning som skulle underlätta deras vardag! 🙂

 • Robert . B skriver:

  1= skulle tacksamt ta emot detta-håller på och renoverar huset och vi har 2 småttingar – så tid och pengar är det knappt om.Garderober med skjutbara dörrar vore perfekt – för man saknar skåp att förvara kläder och annat i .
  2= Skulle använda garderoberna för förvaring av kläder och lakan, handdukar m.m Vore så himla perfekt detta !

 • Nathalie.K skriver:

  1= Garderober med skjutbara dörrar – vilken dröm !
  2= Vi renoverar vårt hus – och saknar mycket garderober och linneskåp , så med 2 småttingar – vore det tacksamt med detta bidrag ! Skulle underlätta så jättemycket !!

 • Anna skriver:

  1. Jag och min fästman har precis totalrenoverat vår lägenhet och fått ett nytt sovrum med en smatt där det skulle vara perfekt att sätta in skjutdörrar. I och med att renoveringskostnaderna redan skjutit i höjden vore ett presentkort hos Mirro drömmen.
  2. Vi skulle köpa garderobsinredning för att få plats med alla våra träningskläder (så att de inte behöver förpesta vår vanliga garderob) och även sätta in en avdelning för alla lakan, handdukar etc. som vi inte har plats för någon annanstans.

 • Jörgen skriver:

  1. Jag skulle helt klart köpa 2 stycken inredningsförslag start (1400-2324mm) i vitt.
  2. Jag bor i en gammal lägenhet med många inbyggda garderober. Problemet är att det inte är någon ordning alls i garderoberna. Allt är bara intryckt huller om buller. Det skulle vara sjukt skönt att få lite ordning i mitt rum och i sonens rum. Skjutdörrar skulle jag komplettera med senare.

 • Kristofer skriver:

  1. Jag skulle köpa Exklusive diamant med profil skjutdörrar och garderob lösning bakom till min familj.
  2. Jag renoverar nyköpt radhus och befentliga garderoblösningar är lite utdaterad. Så det här presentkortet om jag skulle vinna skulle hjälpa mycket för helhetsintrycket på huset! Håller tummarna.

 • Susa skriver:

  1. Jag skulle göra en perfekt lösning til våran kommande tvättstuga. En stvättskåp och en städskåp. Och lite extra förvaring.
  2. Jag skulle njuta varje dag när jag tvättar och städar!!

 • Terese M skriver:

  1. Skulle köpa skjutdörrar med spegelglas till en garderob i hallen.
  2. Vår hall är liten och det skulle göra underverk att trolla bort alla kläder bakom spegeldörrar. Dessutom skulle det göra att hallen uppfattas större och rymligare. Jag håller tummarna hårt hårt?

 • Bea L skriver:

  1. Härlig garderobsinredning.
  2. Efter att ha haft våra kläder på en klädstång i hallen i två år skulle de äntligen kunna få lite bättre behandling. Ordningen som skulle uppstå skulle också få oss människor i lägenheten att må bättre.

 • Sarah skriver:

  1. Om jag vann skulle jag välja skjutdörrar Nordifa i oljad ek.
  2. Vår garderob i sovrummet har ända sedan vi flyttade in varit ett smärre kaos. För att lösa problemet temporärt köpte vi ett klädskåp från Ikea, som visade sig ha alldeles för få hyllor och för lite galgplats. En ny platsbyggd garderob i sovrummet skulle därför vara väldigt välkommet.

 • Kristin skriver:

  1. Jag skulle köpa garderobsinredning i vit ek: lådor och korgar, skoförvaring, byxförvaring och tvätt och städförvaring.
  2. Min garderob ser ut som ett bombnedslag och skulle verkligen behöva praktisk förvaring som en kortis som jag faktiskt kan nå till. Och även städförrådet skulle behöva bättre förvaringsalternativ.

 • Tilda skriver:

  1. Jag skulle köpa skjutdörrarna i serien Nordica.
  2. När man har det stressigt på jobbet och kaos i huvudet skulle en organiserad garderob i hallen sätta GULD på tillvaron!

 • Åh vilken bra vinst!!
  1. Jag skulle satsa på en smart garderobslösning som täcker våra behov för kläder, vi har snedtak så blir ett specialmått på skjutdörrar! Förslagsvis Solid med betonglook!
  2. Vi fick vattenläkage på övervåningen när den precis var renoverad, det visade sig att vårt tak var fuskbygge och inte en krona på försäkringen då vi inte besiktigat huset. Nu har vi bytt tak och rivit ut allt från golv till väggar och håller på att bygga nytt med öppen planlösning. Detta blir vårt sovrum, snedtak och synliga takstolar men något rutinerade så vore underbart att vinna denna tävling!

 • Emma Ståhlberg skriver:

  1.Alu-dörrar m klara speglar, ensidiga. Så tysta skenor som möjligt och en inredning som sväljer så mycket vantar, mössor, hjälmar, skolväskor, jackor, picknickväskor mm som möjligt!
  2.En hallgarderob med speglar på dörrarna för att skapa en illusion av en större hall där det nu är en daglig utmaning att härbärgera allt som en aktiv småbarnsfamilj behöver.

 • Alexandra skriver:

  1. Jag drömmer om att somna och vakna till synen av solid skjutdörrar!
  2. En garderob till vårt sovrum. Vi renoverade april 2016 men någon ny garderob hade vi tyvärr inte råd med och kläderna hänger fortfarande på billiga ställningar där de drar till sig högar med damm.

 • Elin skriver:

  1. Om jag vann skulle jag köpa 2 st solid skjutdörrar i betong, alternativt vitt, och en komplett garderobsinredning att ha i vår hall.
  2. Den här småbarnsfamiljen skulle använda produkterna flera gånger dagligen, då allas skor,stövlar,jackor,mössor,hjälmar,overaller osv skulle förvaras där.
  Vi skulle få en väl organiserad hall, var sak på sin plats, som i sin tur förhoppningsvis ger gladare barn och lugnare föräldrar 😉 .

 • Madeleine skriver:

  1. Hade önskat mig måttanpassad garderobsinredning från Mirro
  2. Då vi flyttar in i en sekelskiftslägenhet med hela tre garderober, orgelbundna till ytan men högt i tak vill vi maxa förvaringen så mycket som möjligt med smarta och funktionella lösningar, utan att tumma på utseendet. Mirro är verkligen lösningen på det, hade varit underbart och plocka ur deras sortiment för att ska tre grymma garderober

 • Stina Polvi skriver:

  Råbetongdörrarna och inredning 🙂
  En ny garderob till bara mig vore fint, lyx jag är så värd 🙂

 • Amanda skriver:

  Två betong rå Solid dörrar till sovrummet! Supersnyggt!

 • Therese skriver:

  I Hallen är det idag KAOS! Och tredje barnet kommer snart, måste bara få ordning på det. Jag har lite smått panik!
  För nu ska barnvagn in inomhus igen och övriga familjemedlemmar måste få plats dom också.
  Exklusive inredning skulle passa oss som handsken, både praktiskt och funktionellt men även med stil och finess.
  Älskar lådfunktionerna på sidan där alla kommer få en varsin låda märkt med sitt namn där mössa & vantar får ha sin plats.
  En stång uppe för vuxna och en stång nere för barnen.

 • Johanna w skriver:

  1.) Till att köpa material så vi kan bygga en inbyggd garderob i hallen!
  2) den helt nya och snygga garderoben som vi då skulle få skulle användas till att strukturera upp alla ytterkläder och bra att ha saker som vi nu förvarar utspritt i hallen.

 • Lina skriver:

  1. Jag skulle köpa garderober med skjjutdörrar Alu med spegelglas.
  2 De nya garderoberna skulle få ersätta den nuvarande klädkammaren med furuinredning, den nuvarande väggen skulle rivas för att öppna upp och möjliggöra bättre möblering av rummet. Det nya rummet skulle genom skjutdörrarna möjliggöra både snygg och praktisk klädförvaring kombinerat med ett eget träningsrum – lyx!

 • Sara Ullman skriver:

  1. Jag skulle använda presentkortet till en skjutdörrsgarderob med snygg inredning så ena dörren kan stå öppen och visa innehållet.
  2. Barnrummen i vårt hus har inga garderober, däremot har vi en perfekt yta utanför rummen där jag vill sätta en skjutdörrsgarderob. Får vi fler barn kan de dela på garderoben och nu när vi har ett barn kan hennes kläder vara i ena delen medan den andra kan stå öppen och fungera mer som en hylla.
  Jag håller tummarna, detta skulle bli så snyggt och funktionellt.

 • 1. Sovrumsrenoveringen har satt fart, det gick fort från tanke till start. Nu väntar de gulnade björkgarderoberna till slut eftersom det självklara köpet är en garderobsvägg med skjut.
  2. Det drömmiga sovrummet á la Pigalle, ska nu fyllas med minst en vägg av garderobsinredning i alla fall. Kläderna ska på nytt vikas och hängas, bland väskor och sjalar ska de nu slippa trängas. När garderoben är fulländad och allting har sin plats, kan jag njuta vidare av ordning och reda i mitt palats.

 • Nina skriver:

  1. En perfekt garderobslösning till min kära sambo!
  2. Skulle så gärna få ha min lilla lilla walk in closet ifred, tror detta skulle kunna va lösningen;)

 • Frida V skriver:

  1. Fixa till en fin funktionell garderob till vårt öppna gästloft!
  2. I dag är det främst allmän förvaring vi saknar då vi inte bor i ett konventionellt hus utan i ett fd missionshus. I förlängningen skulle garderoben dock även få fungera som garderob i ett barnrum/ungdomsrum då ngt av barnen säkert vill ha det som rum i framtiden.

 • Paola skriver:

  1) Eftersom hallen är liten behöver utrymmet utnyttjas till max, så förutom utdragbar klädbygel, skohållare och trådkorgar, spegel och hårtorkshållare. Tänkte först enbart skor & kläder, men med det smarta städskåpsutdraget får jag plats med de grejerna med och kan fokusera funktionalitet – utan att behöva ta upp ett helt skåp för ändamålet. Genialt!
  2) Jag skulle kasta ut mitt fruktansvärda, mångfaldigt övertapetserade fallfärdiga platsbyggda städskåp/garderob (från -76) i hallen med huvudet före (har de huvuden?!) och äntligen, äntligen få välbehövlig, välplanerad, innerligt efterlängtad och snygg städ-, sko- och klädförvaring.

 • Sandra Petersson skriver:

  1.Jag hade valt en komplett inredning med hyllor, trådkorgar, skohylla och en spegel. dessutom skjutdörrar Nordica.
  2.Våra garderober är ett enda kaos. Där inne hamnar allt man vill få undan från övriga ytor men inte orkar slänga eller sätta ner i förrådet. Det har liksom blivit en "vi-lägger-det-där-så-länge-garderob". "Sålänge" har hittills blivit tre år.. ja du fattar.. Vi vill ha en snygg förvaringslösning så att vi motiveras att bara ha kläder i garderoben och inget annat.

 • Vi behöver göra ngt åt vårt gästrum. Där saknas
  garderober. Så vackra vita garderober att placeras
  i vårt gästrum

 • Ann-Marie Wiren skriver:

  Postat av Ann-Marie.
  En snygg och praktisk garderobslösning vore drömmen.
  Tänk att få bygga en garderob efter mina behov.
  Ordning och reda ger ro!
  Smart garderobslösning ger mer plats och bättre överblick.
  Snygg på både in och utsida.

 • Madelene skriver:

  WOW vilken fin vinst!
  1: För det fina presentkortet skulle jag köpa en skjutdörrsgarderob till sovrummet i vårt nya hus. Det är väldigt dåligt med garderober i huset.
  2: I den fina garderoben skulle jag ha mina och min sambos välstrukna kläder i fina högar. Det skulle verkligen lyfta upp hela sovrummet.

 • Rolf skriver:

  1: Vi har bott i vårt hus ute på landet sedan 1977. Så garderoberna är väldigt slitna och fula. Så för det generösa presentkortet skulle jag garanterat köpa en fin skjutdörrsgarderob, så frugan får bli nöjd, det skulle verkligen vara en fröjd.
  2: I den fina garderoben skulle det nog få finnas trådbackar så vi kan förvara våra kläder, strumpor m.m.
  Håller nu tummarna att få vinna, för då får jag en väldigt lycklig kvinna.

 • Robert skriver:

  1: Skulle helt klart köpa nya fina garderober till mitt hus.
  2: Skulle vara mycket roligare att få förvara sina kläder i en ny fin garderob.

 • Birgitta skriver:

  Vilken enorm fin tävling!
  1: Jag skulle överraska min man och köpa fin garderobsinredning från Mirro till vårt sovrum. Våra garderober har verkligen sett sina dar, så gamla och slitna.
  2: Så mycket finare och fräschare att få förvara sina kläder i en helt ny garderob.
  Så nu håller jag tumme och tå, att det kanonfina presentkortet mig ska nå.

 • Stina R skriver:

  1. Tror att det skulle bli Skjutdörren Solid. Den verkar snygg, smidig och väldigt stryktålig…
  2…vilket verkligen skulle behövas i vår lilla radhushall! Argh vilket kaos det är ibland med fotbollsskor, täckbyxor, mössor och annat som ligger framme. Även om det är upp till oss att skärpa till ordningen skulle det i alla fall bli mycket lättare med skjutdörrarna 🙂

 • Unnie skriver:

  1. Jag skulle välja skjutdörrarna Nordica.
  2. Jag har priecis köpt mitt drömhus efter år av längtan och nu ska jag snart få sätta tänderna i det och börja inreda. Ska bli så kul! Men det jag behöver från Mirro är en hel del. Eller rättare sagt: Jag vill ha allt! Jag behöver förvaring både till hall, tvättstuga och framför allt till min nya walk in closet. Jag fastnade för dörrarna Nordica och tror att de skulle passa in bra oavsett användningsområde. Nu håller jag tummarna!

 • Elin skriver:

  1) Jag skulle köpa garderobsinredning till vår walk-in-closet. Huset är under byggnation och ska stå klart i mitten av juni.
  2) För att överraska min sambo som är smått lyrisk över utrymmet! Vi är i behov av praktiska, fiffiga och smarta lösningar för att nyttja kvadratmeterna till fullo

 • Jimmie Nilsson skriver:

  1: Har rätt så trångt här hemma och ingen förvaring alls, så det skulle få gå till en smart garderobsförvaring.
  2: En smart lösning för förvaring skulle få vårt hem mer organiserat, vilket behövs för små utrymmen.

 • Linda skriver:

  1) jag skulle köpa skjut dörrar, 3 vita och en med en hel spegel.
  2) jag skulle sätta dem framför en befintlig garderob där jag tagit bort de befintliga dörrarna. För att-göra-den lite lyxigare och stiligare. Det skulle göra att vi fick lite mer utrymme till förvaring.

 • Matilda skriver:

  1. Det färdiga inredningsförslaget "smart" verkar toppen, men jag skulle gärna ta emot tips på om det finns någon ännu bättre lösning för garderobsförvaring till min familj. Man blir ju lätt lite hemmablind.
  2. Jag och min flickvän blev mammor i slutet av förra året, och i samma veva så skrotade vi planerna på att flytta till större. Inte för att vi inte drömmar om ett eller två extra rum, utan för att vi insåg att våran lilla lägenhet med låg hyra gör att vi kan jobba mindre och umgås mer tillsammans hela familjen! Om vi skulle få hjälp med smarta garderober och bra förvaringslösningar så skulle betyda att det inte behöver ligga bebiskläder utspridda precis överallt (tänk att en så liten människa tar så mycket plats ?), och framförallt så skulle vi kunna fortsätta att bo här en lång tid framöver utan att känna någon stress härifrån.

 • Marie skriver:

  WOW vilken blogg!
  1) Jag skulle köpa en ny garderob, vilket kommer behövas då vår har gått sönder helt när vi skulle montera ner den för 3:e gången 🙁 Så nu lever våra stackars kläder i kartonger och sopsäckar, men våra hundar trivs med detta då de mer än gärna rotar runt och leker med dom till vår förskräckt! hehe
  2) Skulle låta de stå i fokus i sovrummet då jag tycker de är så fina och stilrena! Jag bara älskar dom!

 • 1. Skjutdörrar Solid Betong Rå! Så snygga!
  2. I vårt sovrum har de tidigare ägarna blandat allt möjligt trä
  Mixen av furu, ek, bok och björk är lika med blä!
  Nu har vi bestämt oss för att renovera och fixa,
  med de tråkiga skjutdörrarna i bok har det varit svårt att trixa.
  Det perfekta vore om vi kunde byta dem till "Betong Rå",
  då skulle hela rummet en helt annan karaktär få.
  De är de absolut snyggaste skjutdörrarna jag sett,
  jag hade blivit överlycklig och paff om ni mig presentkortet gett!

 • Pernilla skriver:

  1) Skulle välja Solid skjutdörrar i rå betong. Ena delen skulle få kläd- och skoinredning, och andra delen hyllor för böcker och inredning, så att man kan ha den öppen på ena sidan.
  2) Gillar tanken på att inreda smart och att kunna använda produkter till olika syften. Den här skulle få front row i vardagsrummet för att den är så snygg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.