Annons

Min tallrikshylla

På begäran kommer här en bild på tallrikshyllan som jag köpte till vårt kök inför filminspelningen med Ballingslöv. Jag har fått så många mail, kommentarer och DM’s på instagram med frågor om den, inte minst nu efter att sista avsnittet visats, att jag känner mig nödgad att visa ett foto trots att jag inte känner alls känner mig klar med ”stylingen”. Vad jag vill fylla den med? Hemkänsla tänker jag. Men det tar ju tid att hitta rätt saker. Anledningen till att jag valde just en tallrikshylla till vår tomma vägg istället för vanliga tavlor var att jag ville mjuka upp det hårda i ett modernt kök med en flirt bakåt i tiden. Just nu står där en mix av mormors fat, böcker och antikviteter efter devisen ”något nytt, något nött, något ärvt..” Jag köpte den här i ek från brittiska Rowen and Wren, en annan modell jag tittade på var hyllan Norr från danska Skagerak
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tidlös Form skriver:

  Otroligt härlig hylla! Superfint med den ljusa eken mot den gråa väggen! Och det bästa med öppna hyllor är ju att man alltid kan byta ut vad som står där! Och det kan ändra känslan på hela rummet!

 • Sandra skriver:

  Vem trodde att man skulle bli så sugen på en tallrikshylla? 🙂 Den är verkligen superfin!

 • Maya Lundin skriver:

  Tjusig!! Du är verkligen grym Frida ?. Vart kommer den där lilla såssnipan ifrån? Skulle verkligen behöva en fin. //Maya

 • Ida skriver:

  Superfint! Himla fin grå färg också, vilken färgkod tro?

 • Helena skriver:

  Så fin! Du har verkligen känsla!
  Vilken fin hylla! Passade väldigt bra ihop med färgen på väggen. Vet du vad den kommer från och kulör?
  En annan fråga om strömbrytarna. Har du närmare märke och kulör på dem?
  Tack!
  Med vänlig hälsning, Helena

  • Trendenser skriver:

   Tack! Det är ingen ide att använda samma färgkod som mig, vi kan ha helt olika förutsättningar för ljuset i det rum som ska målas men ta med bilden till en färgaffär så kan de hjälpa dig bryta en som går åt samma håll.
   Jag har köpt dem på Byggfabriken! 🙂

 • Helena skriver:

  Tack för supersnabbt svar !!!
  Ha en toppenbra dag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.