Annons

Lookalikes: Gavelhyllor

Man tänker att desinklassikern String-hyllans starkt cementerade ikonstatus i Sverige rimligen borde skydda den från ripoffs men icke. En läsare tipsade mig om att Campadre just nu kör en drive med hyllan Armoni från turkiska varumärket Decormet. Finns i en mängd olika färger på gavlar och hyllplan, precis som sin föregångare. Eller vad säger ni om de här? Visst är de lika som bär? 
Bild 1: String pocket
Bild 2: Decormet Armoni 

Kategorier:

Kommentarer

 • Carolin skriver:

  Men så snygga :O 😛

 • Johann skriver:

  Tycker det var snyggt när hyllplanen stack ut utanför konsolerna!

 • Linnéa skriver:

  Såg den här också och tyckte det var konstigt att Campadre själva inte reagerat och valt att inte sälja produkten. De är ju måna om att tala om att de bara säljer originalprodukter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.