Annons

Lookalikes: Gavelhyllor

Man tänker att desinklassikern String-hyllans starkt cementerade ikonstatus i Sverige rimligen borde skydda den från ripoffs men icke. En läsare tipsade mig om att Campadre just nu kör en drive med hyllan Armoni från turkiska varumärket Decormet. Finns i en mängd olika färger på gavlar och hyllplan, precis som sin föregångare. Eller vad säger ni om de här? Visst är de lika som bär? 
Bild 1: String pocket
Bild 2: Decormet Armoni 

Kategorier:

Kommentarer

 • Carolin skriver:

  Men så snygga :O 😛

 • Johann skriver:

  Tycker det var snyggt när hyllplanen stack ut utanför konsolerna!

 • Linnéa skriver:

  Såg den här också och tyckte det var konstigt att Campadre själva inte reagerat och valt att inte sälja produkten. De är ju måna om att tala om att de bara säljer originalprodukter.

 • ww.tladies.com skriver:

  I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever
  run into any browser compatibility issues? A few of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great
  in Opera. Do you have any solutions to help fix this issue?

  https://seratmag.ir/بهترین-پنجره-دوجداره-upvc-مقایسه-انواع-بر/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.