Annons

Läsarfråga: Tips på snygga inredningsböcker

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar
 
Jag tänkte börja med en ny vinjett här i bloggen där jag svarar på inkommande läsarfrågor offentligt. Jag får mellan 200-300 mail om dagen gällande allt från samarbeten och pressreleaser till önskemål om tips och råd från er som följer Trendenser så ibland kan det ju ta lite tid att få respons från mig – även om jag försöker svara på allt. Ganska ofta är det dock återkommande eller liknande saker ni undrar över så jag tänkte att det kanske kunde vara kul för alla att ta del av svaren. Och så kan jag finansiera lite av all den tid jag lägger på gratiskonsulterandet med hjälp av adlinks/spårningslänkar. Har du något inredningsproblem du vill ha hjälp med? Maila gärna en kort beskrivning och ev. lågupplösta bilder till: [email protected] 
 
Först ut, den vanligaste funderingen just nu i samband med bokrean. Mina bästa tips på fina böcker som både är inspirerande att bläddra i och snygga som inredningsdetaljer? 
 
Inlägget innehåller reklam / annonslänkar
 
Svartvita:
1) Kate Moss The Book / 2) Tom Ford / 3) Vogue Models Faces of Fashion / 4) Dior Couture / 5) Chloé /  6) In Vogue 
 
 
Beige / grå: 
1) Picasso Sculpture / 2) Monocle Guide to Better Business 3) Christian Dior / 4) Design hotels 5) Jean Prouvé / 6) Breuer 

Färgglada
1) Vogue Living / 2) Northern Delights / 3) Artfully Modern / 4) A Day In The World / 5)  Carine Roitfeld / 6) Valentino 
Sist men inte minst är det jättemånga som undrar var man kan köpa bokstödet i plexi som jag har i studion på Spinneriet. Det hör till Helmut Newtons stora fotobok Sumo och kan inte beställas separat utan man får med det i paketet (tillsammans med ett par vita handskar) när man köper just den boken! 
 
Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Kommentarer

 • Marie skriver:

  En ny värld öppnade sig. Tänk att böcker, som betyder så mycket för mig och som jag har så många av, på nåt märkligt sätt blir nedgraderade till en inredningsdetalj. Ja ja. Inget är fel. Allt är rätt. Men lite trist är det.

 • Anonym skriver:

  Hörrö Marie?!! Nu skrev hon väl att de både var inspirerande att bläddra i OCH fina inredningsdetaljer men du väljer att tänka negativt och degraderande. Varför ser du inte detta som en hyllning till din värld istället?

 • Marie skriver:

  Anonym?!! Ja det var hemskt dumt av mig att tänka så. I stället ska jag tänka på hur boken ser ut nästa gång jag köper en. ☺

 • Johanna skriver:

  Vår och sommar närmar sig. I Maj flyttar jag in med min sambo i ett nybyggt område norr om Varberg. Närmare bestämt Trönninge näs, Fyrstrandsbyn. Vårt första projekt blir att försöka få till en mysig uteplats, där ett flakt landskap breder ut sig med 46 nybyggda villor. Jag tar gärna emot tips på utemöbler, växter och annan planering som kan göra sällskapsytan mer ombonad och minska insyn från grannar.

 • Linda skriver:

  Hej Frida!
  Det går att beställa bokstället från Taschens egna hemsida. Jag fick hem min
  I veckan 🙂
  https://www.taschen.com/pages/en/catalogue/art/all/37102/facts.taschens_bookstand.html
  Hälsn
  Linda

 • LIW skriver:

  Vilken bra idé på kategori, detta gillar jag och ser fram emot kommande inlägg!

 • LJUSA RUM skriver:

  Finns att köpa på Newport, där köpte jag mitt!?
  Mvh
  Anna

 • elisabeth skriver:

  Men nej, nej, nej….Där satte du kniven i mitt bokhjärta…

 • Hanna skriver:

  Jag inreder gärna med böcker. Speciellt mina favoriter eller gamla läderinbundna. Tycker det ger sån mysig känsla och lite "själ" till hemmet. ?❤️ Som bokälskare har jag gärna bäcker runt omkring mig överallt! ?

 • Många bra tips! Vill man inte köpa nytt finns exempelvis "A day in the world" väldigt ofta på loppis!

 • Linda skriver:

  Hej!
  Bokstödet finns att köpa på Taschens hemsida =) Fick hem mitt förra veckan efter många månaders suktande =)
  Hälsn
  Linda

 • Anonym skriver:

  Vilken kul idé på blogginlägg! Det där sista bokstödet du visar är ju hur snyggt som helst.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.