Annons

Hemnetgodis: Thottsgatan i Malmö

Jag fastnade för flera fina detaljer i den här lägenheten som ligger ute till salu i Davidshall i Malmö via Bjurfors. Den fina rislampan och den stora golvväxten i sovrummet (ja, varför inte? de ser man ju annars mest i vardagsrum men oj så fint att ha nära sängen) liksom bänken vid fotänden och de personligt utvalda vintagemöblerna i varje rum. Ett hemnetgodis att njuta av en mulet grå onsdag som denna. 

Kategorier:

Kommentarer

 • sofia skriver:

  Härliga och inspirerande bilder, njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 • Linda skriver:

  Har du några tips på fina golvkrukor?

 • Så otroligt härligt med grönska i sovrummet. man ser oftast palmer i olika sorter men det här ser ut som ett skirt o fint träd. Har du någon aning om vad det kan vara för träd ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.