Annons

Hemnetgodis Surbrunnsgatan

Den här lägenheten som är till salu på Surbrunnsgatan i Göteborg, via Alvhem mäkleri, känns väldigt i tiden sett till färger och detaljer. Lampan i köket är formgiven av Monica Mulder för Pholc och känns som den har potential att bli en modern klassiker. Vad jag fastnade för mest med denna styling? De senapsgula och bruna tonerna. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Hej! Älskar din blogg och du hittar så många fina detaljer, är själv på belysningsjakt och lampan i köket (från Pholc) var verkligen snygg! Jag har själv hittat en potentiellt snygg lampa i en hemnet-annons som jag funderar om du har koll på? I denna annons: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-vasastan-birkastan-stockholms-kommun-rorstrandsgatan-34,-1-tr-11099023 finns två bilder, med underrubriken "Kök med skåp ända upp till tak", där man skymtar en spotlightlampa. Vet du vad denna lampa heter eller kan det vara nåt DIY-projekt? Ha en jättebra dag! /Jenny

 • Caroline skriver:

  Hej Frida! Jag är på jakt efter vägghyllan ovan som sängbord men hittar inte vem som gör den, har du någon aning? Tack! Mvh Caroline

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.