Annons

DIY: Liten klädhängare för söta små babyplagg

Jag genomförde en fotografering av babykläder i studion häromdagen och behövde hänga av mig de små barngalgarna mellan tagningarna. IKEA’s benbock LERBERG i vitt blev en perfekt (och billig!) liten klädhängare i miniatyr. Priset? Ynka 60 kr. Ett superenkelt DIY-tips till barnrummet om du har ett gäng fina små babyplagg som du inte vill stänga in i en garderob eller byrålåda i väntan på användning. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Estela skriver:

  Så fin.

 • sofia skriver:

  A va smart! Härliga bilder! önskar dig en underbar dag! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 • Wilhelmina skriver:

  Hej Frida!
  Så fint du gjort – som alltid!!
  Nu vankas snart påsken och jag är en stor påskälskare. Tycker det är en mycket trevligare högtid än julen. Mindre stress, klarare färger, ljusare årstid osv.
  Kan inte du sätta ihop en guide med allt ditt påskpyssel genom åren? Jag sökte i bloggen men hittade inte allt kändes det som. Har för mig du har bl.a. visat alternativ till "riktiga fjädrar" och sånt pyssel är jag väldigt pepp på i år!!! 😀
  Tack på föhand!

 • Anonym skriver:

  himla fint! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.