Annons

Dagens kontor

Vad vi sysselsätter oss med just nu? Packning av prints för Trendenser & Friends, fakturauppföljning för februari, offertarbete mot en statlig myndighet, utvärdering av ett spännande investeringsbeslut och planering av mitt allra sista event på Spinneriet innan bebisleverans (håll utkik efter mer info om det här på bloggen under veckan). Ja, ni fattar. Det gäller att hålla ihop trots sömnbrist och gravidkrämpor, så jag mutar min trötta kropp med choklad och kaffe och tackar min lyckliga stjärna för att jag har två flinka medhjälpare på kontoret just nu. Sofie och Sofia, jag skulle inte klara mig utan er.  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

  • Pella skriver:

    Heja!! 🙂

  • Louise Lundquist skriver:

    Kaffekoppen – vilken fining. Varifrån är den?

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *