Annons

Budgettips: Badkarshylla i bambu ”back in stock”

Sedan jag visade en bild från vårt badrum på övervåningen med den här badkarshyllan får jag regelbundet mail med frågor om var man kan köpa en likadan. Trädetaljer är ju ett enkelt knep att ta till för att mjuka upp ett hårt och helkaklat badrum – men det här är ju också en praktisk avställlningsyta när man ligger i badet. Min är ju ”Molger” som tyvärr har utgått från IKEA’s sortiment sedan ett par år tillbaka (som en snäll läsare skickade till mig i present sedan jag hade efterlyst den på bloggen) men nu har jag glädjande besked till er som är på jakt efter något liknande. Kolla in denna från Clas Ohlsson, i snabbväxande bambu dessutom. Din för 179 pix. Skynda fynda!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Så himla fint och härligt med lite grönska vid badkaret, helt rätt trendmässigt dessutom 🙂
  Kram
  Anette

 • Anna F skriver:

  Jag har en molger över. Om någon vill ha?

 • Anna F skriver:

  För 50:- finns i gbg

 • Maya Lundin skriver:

  Perfekt! Vad har ni för badkar? Vi ska bygga om vårt badrum så letar inspiration till vilket badkar vi ska ha. Med vänlig hälsning, Maya

 • Johanna skriver:

  Hej Anna F, Jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja köpa den av dig <3 Har haft bevakningar på Blocket, FB, Tradera forever utan framgång 🙁
  Min e-postadress är [email protected] om du vill höra av dig! (Håller tummar!)

 • Evelina skriver:

  Vad roligt att du gillade mitt tips /hälsningar Evelina "retrroeve" på instagram

 • Amanda skriver:

  Ikea har fått in en ny i sortimentet, Havern. Snubblade till min stora glädje över den när jag var där och shoppade för mycket Omedelbar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.