Annons

ANNONS: Tävla och vinn produkter från Vinter & Bloom

Den här veckan har en läsare chans att vinna ett kit med Oeko-tex certifierade babytextilier från Vinter & Bloom. I potten ligger ett paket för barnrummet bestående av bäddset för spjälsäng, spjälskydd, spjälsängsförvaring, babygym och flaggspel. Vinnaren får själv välja om hen vill ha sin vinst i Bluebell (blått) eller Blossom (rosa). Vinstvärde ca 2205 kr. I Vinter & Blooms nya kollektion Forest Friends finns bland annat bäddset för spjälsäng och vagn/vagga, spjälskydd, skötbädd, flaggspel, lekmatta, sängmobil, förvaringskorg och babyfiltar med söta motiv. Produkterna är Oeko-Tex®-certifierade och innehåller inga skadliga ämnen för babyns ömtåliga hud. För att delta ska du svara på följande två frågor inom en vecka. Lycka till! 

1) Var hittar Vinter & Bloom sin inspiration?
2) Vad är viktigt för dig när du väljer bäddset till din bebis? Tipsa / Motivera kort. 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Annie som svarade 2017-02-13 klockan 20:23:13 Maila dina uppgifter (adress och mobilnummer) till frida.ramstedt(snabel-a)trendenser.se så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår tom 20/2 2017 kl 13.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Vinter & Blooms. Dess beslut kan ej överklagas. Ett presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.  

Kategorier:

Kommentarer

 • Alexandra skriver:

  1.I den rofyllda skandinaviska skogen
  2. Viktigast för mig är att bebisen känner sig trygg, varken är för varm eller kall samt att materialet och färgerna är snälla mot huden och ögonen.

 • Sandra Johansson skriver:

  Inspirationen är hittad direkt ur vår vackra natur i den skandinaviska skogen. För mig är det viktigt att mina små tjejer bäddas ner i mjuka sköna sängar med sängkläder som är giftfria och håller god kvalitet samt är skonsamma för.den känsliga huden. Lugna harmoniska tryck och färger skapar ett rofyllt sovrum för mina skatter och jag vill tro att även de skulle tycka om att titta på färgerna och mönstren ur denna underbara serie

 • Emma C skriver:

  1. Inspirationen kommer ifrån de vackre skandinaviska årstiderna.
  2. För mig är det viktigt att materialet är av god kvalitet och hjälper barnet att hålla rätt temperatur och är skonsam mot den känsliga bebishuden.

 • Susannah skriver:

  1. Från vår skandinaviska skog och miljö
  2. För mig är det viktigt att materialet känns skönt och mjukt, och att det håller sig svalt. Jag uppskattar sobra, naturliga färger och mönster. I juni kommer det en ny liten bebis som ska bäddas in.

 • Therese skriver:

  1. Inspirationen kommer från vår rofyllda skandinaviska skog.
  2. Viktigast för mig är att det inger ett lugn och harmoni. Min kommande bebis i september hoppas jag känner sig lugn i dessa fina artiklar.

 • 1. Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. När jag väljer lakan till kommande bebis så är det viktigt att det är gjort på ekologisk bomull och att de är gjorda under bra förhållanden. Även att tyget är mjukt och skönt så bebis sover gott om nätterna.

 • Johanna skriver:

  Inspiration från den rofyllda skandinaviska skogen.
  Det viktigaste för mig när jag väjer lakan är att materialet är av god kvalitet och givetvis ekologiskt utan gifter. Detta är ett måste då bebisens känsliga hud inte ska påverkas. Bebisen kommer vilken dag som helst och dessa lakan skulle vara perfekta i spjälsängen.

 • Ia skriver:

  1. Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. Viktigast för mig är att de inte finns gifter, så eko får de bli o hög kvalite.O Storken väntas hit om en månad lagom till våren.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Den rofyllda skandinaviska skogen
  2) jag har valt ekologiska bäddset med glada motiv inspirerade av naturen än så länge! Om jag vinner så får min älskade lillasyster allt till sin kommande bebis.

 • Sofie skriver:

  1. Av de skandinaviska årstiderna.
  2. Väntar vår första bebis i juli, så många tankar,funderingar och inköp. Viktigt med kvalité, hållbarhet, materialval och framställningssätt.

 • Pernilla skriver:

  Skandinaviens natur.
  Att materialet är fritt från kemikalier mm

 • M skriver:

  1. Från välbekanta djur från de skandinaviska skogarna 🙂
  2. Viktigt med kvalite, så skonsam och giftfri som möjligt för den känsliga bebishyn.

 • Maria Hörner skriver:

  1. Inspirationen kommer från djur och natur.
  2. När jag väljer bäddset till min bebis prioriterar jag giftfria och ekologiska tyger. Jag tycker också det är viktigt med harmoniska och lugna färger, väljer bort starka färger och skarpa mönster.

 • Linn skriver:

  1. Inspirationen kommer från de skandinaviska skogarna
  2. Det viktigaste när jag väjer bäddset till både mig och min bebis är att de är mjuka och sköna. Vem vill krypa ner under ett hårt, stelt täcke? Nej, mjukt och skönt ska det vara, då sover man gott!

 • 1. Deras kollektion är inspirerad av den skandinaviska naturen.
  2. När jag väljer bäddset till mina små så är giftfria tyger ett måste. Sedan ska det även vara mjukt och skönt att sova i, neutrala färger är alltid ett plus.

 • SofiaS skriver:

  1. I den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. Först och främst måste det vara ekologiska lakan. Därefter måste det vara mjukt och skönt mot den lilla baby-huden. Jag gillar sobra färger och tycker att Vinter & Bloom verkligen har lyckats med sin design.

 • Sophia H skriver:

  1) Från de skandinaviska årstiderna.
  2) Mjukt, giftfritt och vackra, rofyllda färger och mönster. Men jag ska inte sticka under stolen att sände de är som allra minst köper vi saker som passar in hemma hos oss och passar övrig "vuxenmöblemang".. När de växer upp får man stå ut med Zlatanaffischer, skrikiga färger och lavalampor. Vinter & Bloom är ett nytt märke för mig – måste säga att de gör otroligt vackra saker!

 • Emelie Andersson skriver:

  1. Den skandinaviska skogen är svaret.
  2. Jag tänker mest på miljön när jag köper både sängkläder och kläder till bebisen, det är ett ansvar man har som förälder att verkligen kräva bra textil som är snälla mot barnets känsliga hud.
  Sedan får det gärna får vara både mönstrade och mjuka.

 • Sophia skriver:

  Sände = när de

 • Annie skriver:

  1. De inspireras av skandinavisk skog,djur och natur.
  2. I juni kommer vår bäbis, utan att veta kön så vill vi ha ett könsneutralt rum där jag upplever att Vinter & Bloom lyckats väldigt bra med både färgval och tryck. Att de dessutom är giftfritt och Oeko-Tex®-certifierad är såklart något som lockar ännu mer.

 • Madeleine B skriver:

  1: ni inspireras av den skandinaviska skogen och miljön.
  2: min lilla bebis är värd det bästa i material då det bör vara mjukt och skonsamt emot dels hud.

 • Cecilia skriver:

  1. I den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. För mig är det viktigt att sängkläderna är mjuka, sköna och skonsamma för bebisens känsliga hud.

 • Cecilia skriver:

  1. I den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. För mig är det viktigt att sängkläderna är mjuka, sköna och skonsamma för bebisens känsliga hud.

 • Johanna skriver:

  1. De inspireras av Skandinaviens årstider,
  lekfulla mönster som glädje sprider.
  Allt från sommarens varma vind,
  till isande kyla på din kind.
  Skapar lekfullhet hela året,
  de är verkligen något på spåret.
  För naturen bidrar till riktig magi,
  där barnet i tanke & lek är fri.
  Kloka ugglor, grenar och träd,
  fina mönster på hylla som pläd.
  2. Det absolut viktigaste är att tyget är giftfritt, gjort i ett material som är bra för både barnet, miljön samt människorna som har tillverkat det. Kvalitet är även viktigt – det ska gå att tvätta gång på gång. Sist men inte minst ska sängkläderna vara mjuka & sköna att sova i. Har sängkläderna allt detta plus är fina kan det inte bli bättre 🙂

 • Sara L skriver:

  1. De hämtar inspiration från de Skandinaviska årstiderna med allt de innebär.
  2. Att det käraste med kvalitet och ekologiskt få bädda ner, är det också mjukt och skönt så ber jag ej om mer.

 • Hanna skriver:

  1) i vår rofyllda skandinaviska natur
  2) Viktigast för mig är att välja hållbara sängkläder som är fria från gifter och snälla både mot bebis och miljö. Jag vill också gärna investera i saker som kan gå i arv och bli ett minne från barnens första tid. I mars kommer vår familj utökas med en till liten familjemedlem och denna vinst skulle kännas fin att få, saknar faktiskt både spjälskydd och mobil att hänga över sängen.

 • Elin skriver:

  1. Den skandinaviska naturen, dess årstider och dess djur.
  2. Viktigt att materialet är ekologiskt och i 100% bomull eller 100% linne. Ett slitstarkt tyg som tål att tvättas om och om igen, utav att tappa i kvalitén.

 • Li jansson skriver:

  1.Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. Jag önskar att min bebis omsluts i lakarn av högsta kvalitet.. mjukt, ekologiskt och vackert.

 • Kristofer skriver:

  1. I den rofyllda skandinaviska naturen.
  2. Att det inte är skadligt för miljö eller barn, samt att det är skönt och snyggt!

 • Jessica S skriver:

  1. Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar. I den nya kollektionen Forest Friends möts välbekanta djur lekande i vacker natur inspirerad av vår rofyllda skandinaviska skog.
  2. Viktigast är nog att sängkläderna är mjuka, sköna och skonsamma mot babyns hud. Sedan gör det förstås inget om de också är snygga och av god kvalitet samt att de passar ihop med övrig stil/inredning i barnrummet 🙂

 • Hanna Li skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna.
  2: det viktigaste är helt klart att materialet är så mjukt och lent och gosigt som möjligt, mot hennes ömtåliga hud. Mycket gärna ekologiskt för att minimera giftexponering. Gärna att färger och mönster är fina att se på, ledord är harmoni!

 • Kristin skriver:

  1. Inspirationen kommer från de skandinaviska skogarna
  2. Vill att min sons bäddset ska vara av ekologiskt material med så lite gifter och kemikalier som möjligt. Sedan ska det vara mjukt, och gärna ha någon gullig design man kan prata om tillsammans innan han somnar 😉

 • Jerker skriver:

  1. De skandinaviska skogarna
  2. Att det är ekologiskt är väldigt viktigt för mig och att det verkar vara av bra kvalite för vem vill tumma på de sakerna när det kommer till vår framtid och de viktigaste av allt, barnen?

 • Sofie S skriver:

  1. Den rofyllda skandinaviska skogen
  2. Att materialet är ekologiskt, färgerna är dova och harmoniska samt att det är mjukt och skönt.

 • Urban skriver:

  Ännu ett bra inlägg från dig!

 • Karolina skriver:

  1) Från vår rofyllda skandinaviska skog.
  2) Det är viktigt att tyget är ekologiskt och känns behagliga mot kroppen. Fina motiv, som djur, är ett plus!

 • De hämtar inspiration från den skandinaviska skogen, rofyllt och vackert!
  Jag vill gärna ha bra och hållbara material som tål att tvättas om och om igen. Det är även plus i kanten när det gäller miljövänligt och ekologiskt material. Det är dags att börja shoppa bebis grejer snart då vårt första barn beräknas komma under augusti! ❤

 • Clas skriver:

  Vilket fint pris!
  1. Inspirationen kommer från årstiderna i Skandinavien,
  -i våren, sommaren, hösten och vintern hittar man den.
  Allt från skogens vänliga vänner,
  till färgglatt och vackert i harmoni med naturens friska luft man känner.
  Frostigt, blommande och söta drömmar,
  återfinns i Vinter & Bloom´s träprodukter och textilers sömmar!
  2. Som blivande förälder tänker jag Oeko-Tex och hög kvalité.
  Det är sådant som värmer i hjärtat och får mig att le.
  Långt bort från skadliga ämnen och tillsatser och annat larv.
  Mjukaste mjukt trots att de gått i tvättmaskinen varv efter varv.
  Allt detta är något som både jag och bebis skulle digga,
  och som får oss att ligga kvar under täcket trots att vi är morgonpigga!

 • Karolina skriver:

  1) De vackra skandinaviska skogarna.
  2) Mjukt och svalt mot huden och självklart utan gifter och ett bra miljötänk!

 • Malin W skriver:

  1. Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna.
  2. Jag tänker främst hållbarhet i materialval, framtagning och snällt mot kommande bebis.

 • Hanna skriver:

  1. Inspirationen kommer från den skandinaviska naturen
  2. Att det ska vara mjukt och hålla för många tvättar, sen ska det vara fina mönster och neutrala ljusa färger.

 • Kristian skriver:

  1) Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar.
  2) Att det är ett bäddset som tål att tvättas om och om igen både kvalitets och utseendemässigt. Viktigt att det är mjukt och skönt och inte några sömmar och motiv som skaver. Att det är i hållbart material som tänker på både den lilla personen och miljön kring bra materialval och rätt certifieringar.

 • Alexandra skriver:

  1. Från den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. Viktigast för mig är numera både att materialen är så giftfritt som möjligt för mitt barn men även att det är ett bra företag bakom. Som jobbar mot att använda giftfria och ekologiska tyger och material.

 • Lisa skriver:

  1. Inspirerat av de skandinaviska årstiderna och djuren
  2. Mjukt och hållbart för många tvättar, men inte för tjockt tyg så att det blir för varmt, vi väntar nämligen en juni-bebis 🙂

 • Niklas skriver:

  1. I vår rofyllda skandinaviska skog
  2. I April kommer vårt första barn så än har jag och min sambo inga större erfarenheter kring detta men vi har gått på bra material, lugna färger men med något fint mönster som inte känns vuxet. Barnen ska få vara barn med och få inspireras av mönster, djur och bilder. Att få chansen till ett sånt här fint paket till den nya familjemedlem hade varit så roligt!

 • Sofia K skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna.
  2. EKO och skön kvalitet för att min bebis ska ha det så skönt som möjligt + naturliga färger och mönster för att passa in till resten av inredningen samt att det känns unisex och inte för tydligt pojkigt eller flickigt.

 • Johanna skriver:

  1. De finner inspiration från den skandinaviska rofyllda skogen:)
  2. Självklart vill jag säga att det viktigaste för mej är att välja giftfritt och ekologiskt material när vi köper textilier till våra döttrar. Men tyvärr är verkligheten sån att det är något vi inte har råd med i dagsläget när jag är mammaledig, utan just nu får vi istället välja det som är billigast. Därför hade den här vinsten varit värd massor för oss:)

 • Annica skriver:

  1 från skandinaviska rofyllda skogen..
  2. Viktigast för mig att materialet är skonsamt mot mitt barn och såklart mot miljö.. 🙂

 • Annica L skriver:

  1. Den skandinaviska skogen
  2. Mjukt och ekologiskt.

 • Jeanette skriver:

  1. Deras inspiration kommer från den skandinaviska skogen.
  2. För mig är det viktigt att det är ekologiskt och lugna rofyllda färger. Föredrar lite mer dämpat framför färgglatt 🙂

 • Stina skriver:

  – ,Skandinavlska skogarna
  – Motivet är viktigt då jag vill att det ska vara lagom gulligt, därtill vill jag att färgerna ska vara rofyllda och inte för skrikigt eller många kulörer. Absolut viktigast är dock kvalitet och att materialet är bra både för mitt barns hud och vår natur.

 • Lisbeth Rosén skriver:

  Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar.
  Min son/sonhustru väntar sitt första barn och bor i Oxford. Perfekt present till dem i april när barnet föds. Så mysigt det låter med /Låt din bebis sova mjukt och skönt/

 • Sara N skriver:

  1. Från de rofyllda skandinaviska skogarna.
  2. För mig är kvalitén viktig då dessa textilier till små barn ofta är utsatta för diverse olyckor som kräver flera svängar i tvättmaskinen. Sen är det ju en självklarhet att det ska vara så giftfritt och snällt mot både känslig bebishud och natur. Att denna kollektion dessutom faller mig perfekt i smaken med sitt vackra mönster och harmoniska färgval som passar bra in i resten av hemmet! Vi väntar nr 2 i slutet av mars så detta kit hade verkligen varit perfekt <3

 • Magdalena skriver:

  1. Inspirationen är hämtad från de skandinaviska årstiderna.
  2. Det viktigaste är att det är skapat av giftfria ämnen. Gärna ekologiskt.

 • Nathalie.K skriver:

  1= Rofyllda Skandinaviska skogarna
  2= Bra kvalité – mjukt och lent mot kroppen – ej allergiframkallande – lugna färger och mönster – svalt på sommaren – värmande på vintern – inga otillåtna tillsatser (ämnen )

 • Veronica F skriver:

  Vinter & Bloom hämtar inspiration från den skandinaviska naturen och våra fyra årstider. Vilket gör dem sååå vackra!
  Viktigtast för mig är att sängkläderna är öko-tex certifierade, gärna eko, slittåliga och otroligt mjuka för mitt barns hy. Och givetvis utan kemikalier (!)
  Håller tummarna! 🙂

 • Elin Bengtsson skriver:

  Vilka fina produkter!
  1. De hämtar inspiration från den skandinaviska skogen, djur och natur.
  2. Det viktiga för oss när vi köper saker till vårt barn är att det inte finns några miljögifter eller kemikalier i produkterna. De får gärna vara ekologiska. Samt att de är av god kvalité.

 • Ingrid Ljungberg skriver:

  1. Inspirationen kommer från den Skandinaviska naturen.
  2. Det är viktigt att materialet är giftfritt och naturligt för att jag vill värna om både min bebis och vår vackra natur!

 • Emma ? skriver:

  1. Från vår skandinaviska fina skog & miljö!
  2. För mig är det viktigt att materialet känns skönt och mjukt, och att det håller sig svalt så jag tror att min bebis åxå vill ha det så. Harmoniska färger och behagliga mönster är något vi vill ha. Det är även viktigt att tänka på att det inte finns några gifter i materialet som kan skada bebis och miljö. Vet man det så sover man också gott!

 • Josefin skriver:

  1.Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2.Jag önskar natta min kommande lilla bebis i ett mjukt och hållbart material fritt från gifter och som samtidigt är snällt mot naturen.

 • PiaL skriver:

  1. Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2. Att det är giftfritt och mjukt och skönt mot kroppen. Sen ska det ju se fint ut också!

 • Ramona skriver:

  1. I de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar
  2. Mjukhet, giftfri och även lättheten, det får inte bli för varmt för babyn

 • Emma skriver:

  Från den skandinaviska skogen hittar de sin inspiration. Där hittar jag min med ?. Till mina döttrar väljer jag mjuka bäddset med fina mönster gärna med inslag från naturen.

 • Annelie Rehn skriver:

  Hej!
  Svar:
  1. Från den Rofyllda sjandinaviska skogen.
  2. Att det är mjukt, behagliga färger och giftfritt.
  Mvh Annelie. 🙂 SOm håller tummar, tår och mage. 😉

 • Kristina skriver:

  1. Den rofyllda skandinaviska naturen.
  2. Giftfritt. Mjukt o färgerna rogivande så blir det en skön sömn.

 • Maya skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna.
  2. Slitstarka, giftfria och givetvis mjuka. Materialet måste ha bra andningsförmåga. Jag väljer helst lugna ljusa färger till bebisen.

 • Ellen Källberg skriver:

  Hej!
  De är inspirerade av de skandinaviska årstiderna 🙂
  Först och främst att det är luftiga och ogiftiga material, och sedan att det är supermjukt mot huden. Jag slänger gärna en titt för att se på vilken temperatur man ska tvätta dem.
  Allt gott!
  Ellen

 • Linda skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna.
  2. Främst två saker, det ena är att det är giftfritt och inte skadligt för vare sig barn eller natur, det andra är att det är hållbart, både rent kvalitetsmässigt men även trendmässigt. Jag har själv både nytt och sånt som jag och mina syskon hade som små till mina barn. Att inte behöva köpa allt nytt gör ju otroligt mycket för miljön. Då finns det en ide om att inte heller köpa det allra trendigaste då det kanske inte "håller i längden" och man tröttnar och köper nytt. Nu kommer ny bebis i maj och jag försöker verkligen inte att go bananas utan bara köpa det som behövs och noga överväga varje köp, bra för både bebis och planeten.

 • Anna skriver:

  *i den skandinaviska naturen
  *att jag blir glad av designen och att det är oeko-tex certat.

 • Frida V skriver:

  1. Den skandinaviska skogen.
  2. När jag nu är mer påläst än med första barnet… Så att det är giftfritt och ekologiskt. Att det sen är i fina färger/mönster är ju en klar fördel!

 • Maria skriver:

  1. Den skandinaviska naturen, dess årstider och dess djur
  2.När jag väljer bäddset till min bebis prioriterar jag giftfria, ekologiska tyger,bra andningsförmåga och mjukt mot den känsliga bebishuden. Jag tycker också det är viktigt med harmoniska och lugna färger.
  Hoppas, hoppas!!

 • Åsa skriver:

  1. Den skandinaviska naturen och djuren.
  2. Först och främst att det är tillverkat av giftfria material och är miljövänligt. Sen är det kul att det är trendigt,gulligt,mjukt,gosigt,

 • Louise skriver:

  Hej!
  Vilket fint pris! Inspirationen kommer från de skandinaviska skogarna och naturen.
  För mig är det viktigt att bebisen får ha material nära kroppen som är skonsamma och sköna för hans hud, och naturligtvis att de är giftfria och inte skadar honom. Det som också är väldigt viktigt för mig är att han får använda hållbara grejer som kan användas både före och efter honom, förhoppningsvis i flera familjer.

 • Erica skriver:

  1. Vinter & Bloom inspireras av den rofylda skandinaviska naturen
  2. Det viktigaste för mig när det gäller babytextilier (och vuxentextil för den delen med) är att de är så skonsamma som möjligt mot både hud och miljö. Ofta tycker jag att ekologiska textilier är mjukare än vanlig textil, speciellt när det gäller bomull, så det är ju ett stort pluss 🙂

 • Malin skriver:

  1. Den rofyllda skandinaviska skogen
  2. Mjukt och gärna ekologiska textilier. Svala och lugna färger tror jag ocksånhör att bebisen kommer bättre till ro och sover precis som vi vuxna.

 • Monika Lindh skriver:

  Den skandinaviska skogen.
  Viktigast för mig är att materialen är skonsamma mot både bebisen, naturen och klimatet och de som jobbat för att ta fram produkterna. Så – hållbart i alla perspektiv.

 • Charlotte U skriver:

  1. Från de skandinaviska årstiderna
  2. Att textilerna inte innehåller skadliga ämnen samt att de är mjuka och sköna och håller hög kvalitet. Jag väntar nu mitt första barn och vill därför att designen ska kännas tidlös så att jag kan använda bädsetet även till flera barn framöver.

 • Elin skriver:

  1. Den skandinaviska naturen och dess djur.
  2. Det viktigaste för mig är att min plutt får sova i ett material som är supermjukt och svalt samt att färskalan är dämpad och neutral, att det inte blir för oroliga mönster.

 • Emmy skriver:

  Inspirationen är hämtad från den rofyllda skandinaviska skogen. För mig är det viktigt med sängkläder som är mjuka och sköna att sova i. För minstingen är det lugna färger som gäller men gärna lite mysiga mönster som hon gillar och det är även viktigt att det är ekologiska tyger så man inte stoppar om dom med kemikalier!

 • Sara skriver:

  1.Inspirationen kommer från den skandinaviska skogen
  2. Viktigaste för mig är att de både är bra för mitt barn och för naturen. Jag vill att mitt barn ska ha ett långt och bra liv i en härlig och ren miljö

 • Ana skriver:

  1. Inspiration hittad de i de skandinaviska skogarna.
  2. För mig är det viktigt med bra och behagliga materialen, gärna ekologiska. Att barnet kan sova lugnt och skönt och att det är behagligt bör barnet. Då kan man ägna sig att välja mönster och liknande.
  Mina barn är stora nu, men min väninna som var med mig i våt och torrt väntar barn och det skulle vara en fin uppskattning till henne och allt hon gör för mig.

 • Barbro skriver:

  1. De hämtar inspiration från de Skandinaviska årstiderna med allt de innebär samt från den skandinaviska skogen.
  2. Material utan skadliga ämnen, milda färger, mjuka och sköna och när funktion och design får råda, är det tryggt att veta att Vinter & Bloom står för båda.Vill ge detta till sonen och svärdottern som beräknas få barn den 4 april så jag önskar mitt tredje barnbarn all lycka och en bra start på livet!

 • Jessica Åkesson skriver:

  1. De hämtar inspirationen från de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar.
  2. Viktigast för mig är att vår lilleman här hemma ska känna sig trygg i sitt rum, sussa gott, ligga mjukt och att sängkläderna är gjorda i bra kvalitet som är bra för vår miljö.

 • Jessica Åkesson skriver:

  1. De hämtar inspirationen från de skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar.
  2. Viktigast för mig är att vår lilleman här hemma ska känna sig trygg i sitt rum, sussa gott, ligga mjukt och att sängkläderna är gjorda i bra kvalitet som är bra för vår miljö.

 • Amanda skriver:

  1. I de skandinaviska årstiderna!
  2. Att det ska vara bekvämt och helst bra för miljön!

 • Ulla skriver:

  1De Skandinaviska skogarna
  2 Morfar, mormor, farfar o farmor vill att barnbarnen ska ha det mjukt ombonat och med omtanke om både barnen och naturen!

 • Cecilia skriver:

  1) Den rofyllda skandinaviska skogen.
  2) Sängkläder och textilier framtagna hållbart och minimalt med skadliga kemikalier. Jag vill känna mig trygg med tyget mot mitt barns kropp.

 • Lena skriver:

  De hittar sin inspiration i den skandinaviska naturen.
  Visst är giftfritt och barnsäkert viktigt, men…. handen på hjärtat. Det får absolut inte vara fult, brunt eller väl begagnat. Mycket viktigt är det att bäddsetet är fint, rosa och fluffigt.

 • Hanna skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna
  2. Att det är naturligt och mjukt! Jag vill att det ska kännas tryggt.

 • Cornelia skriver:

  A. Inspirationen kommer från våra vackra skogar och vår miljö i Skandinavien.
  B. När liten in i drömmarnas land ska gå, tycker jag att han i ekologiska lakan ska ligga få.
  Liten och miljön är lika bräckliga båda två.
  Med barngrejer från er båda en sund framtid kan få.

 • Malin skriver:

  1) Vinter & Bloom är inspirerat av de skandinaviska årstiderna.
  2) Att de är giftfria, ekologiska och sköna tycker jag är en självklarhet!
  MEN!
  Min bebis är så himla lyckligt lottad bara för att han föddes i Sverige.
  Något som tyvärr inte är lika självklart är att kvinnorna/mammorna/människorna som syr de lakan min lilla bebis ligger på har fått en skälig lön och kan sörja för sina familjer. Att ingen annan bebis far illa på på grund av att mamman inte har råd med nödvändigheter. Det är allra viktigast för mig att arbetarna på fabriken där lakanen sys har fått en skälig lön som de kan leva ett drägligt och tryggt liv på.

 • Lotta skriver:

  Från den rofyllda, skandinaviska skogen.
  När mina små tjejer nattas väljer jag helst av naturliga skäl, ekologiska lakan. Men lite fåfäng är jag med, så att de är i fina färger och mönster är lite viktigt med 😉

 • Viktor Eriksson skriver:

  Från den vackra skandinaviska skogen. För oss är det självklart viktigt att våra barn bäddas ner i mjuka giftfria lakan och bäddset. Med god kvalitet och hållbarhet så påslakanen kan följa med i flera år vilket är super både för miljön och plånboken. Om de sedan är så fina och behagliga att titta på som de ur denna kollektion är det såklart en bonus 🙂

 • Viktor Eriksson skriver:

  Från den vackra skandinaviska skogen. För oss är det självklart viktigt att våra barn bäddas ner i mjuka giftfria lakan och bäddset. Med god kvalitet och hållbarhet så påslakanen kan följa med i flera år vilket är super både för miljön och plånboken. Om de sedan är så fina och behagliga att titta på som de ur denna kollektion är det såklart en bonus 🙂

 • Cornelia skriver:

  De hämtar inspiration från de Skandinaviska årstiderna & från d skandinaviska skogarna.
  Viktigt är att det är ekologiskt, giftfritt och mjukt tyg ill vår lilla bebis.

 • Andreas skriver:

  1. Inspirationen kommer från vår rofyllda skandinaviska skog
  2. Att det är ett ekologiskt bäddset och att det är lugna och rogivande färger 🙂

 • Matilda skriver:

  1. De skandinaviska årstiderna – grönskande vår, varma somrar, färgglada höstar och frostiga vintrar.
  2. Det viktigaste för mig är att min bebis sängkläder är utan farliga gifter och kemikalier. Färg och motiv är sekundärt men det är givetvis en bonus om det är snyggt också ?. Om man som vi får en bebis som kräks en hel del, så går det ju åt rätt många uppsättningar av bäddset, och ett tips är då att varva oeko-tex märkta med second hand/loppisfynd. Begagnade textilier har ju redan tvättats ett flertal tillfällen, och därmed förhoppningsvis hunnit bli av med alla eventuella gifter, och dessutom blivit härligt mjuka på köpet. (Och apropå second hand sängkläder så är det ju lite ironiskt att dom flesta tycker att det är lyxigt att checka in på hotell och sova i välanvända sängkläder, men att det är rätt vanligt att samma personer inte skulle kunna tänka sig att köpa second hand sängkläder för att det inte känns fräscht. En liten tankeställare ?).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.