Annons

ANNONS: Tävla och vinn handdukar från Gripsholm

Den här veckan har en läsare chans att vinna ett paket med handdukar från Gripsholm, innehållande 1 st Bathrobe Washed Linen, 4 st Towel Waffle Terry 50×70 cm, 2 st Bath Towel Waffle Terry 70×140 cm, 2 st Beach Towel Hamam, totalt värde 2161 kr. Gripsholm erbjuder textila produkter som skapar ett inbjudande och harmoniskt hem med en modern och skandinavisk känsla där kvalité är viktigt. Därför använder sig Gripsholm främst av naturliga material som bomull och linne. Deras breda sortiment omfattar all textil du behöver för bädd, bad och inredning. För att delta i tävlingen ska du som vanligt svara på följande två frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!
 
1) I hur många färger finns Gripsholms Hamamhanddukar från Turkiet?
2) Var någonstans skulle du helst vilja spendera din semester? Motivera kort.

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till KP som svarade 2017-02-21 klockan 08:54:42 Maila dina uppgifter (adress och mobilnummer) till frida.ramstedt(snabel-a)trendenser.se så kommer vinsten inom kort!

 
Tävlingen pågår tom 27/2 2017 kl 10.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Gripsholm. Dess beslut kan ej överklagas. Ett handdukskit ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.  

Kategorier:

Kommentarer

 • Satu skriver:

  Hamam hittade jag i tre färger (lite svårt att hitta med mobilen från saiten).
  Just nu skulle jag helst vilja gå nånstans med turkosblå vatten och vit sand och ljuvlig värme. Helt trött på vinter, snö och köld.

 • Alva skriver:

  1. Den fina handduken finns i tre färger: aqua turquoise, dala blue och rosebloom.
  2. Jag skulle vilja åka till ett varmt ställe med gott och billigt vin till lunchmenyerna. Bara att resa överhuvudtaget är lyxigt för en student men att på plats också ha råd att unna sig ett kallt glas rosé och drinkar på kvällarna är verkligen life! I sommar siktar jag på strand-tågluff: Albanien -> Slovakien

 • Jenny skriver:

  1. Handuken finns i tre färger , Turqise (min favorit!), rosenbloom och dala blue
  2. Semestern spenderar jag helst med min familj i båten Sverigens kuister. Från turkost vatten vid Gotländska Fjaugen till rosa solvarm Granit i Bohuslän och vindlade vackra Högbonden och Ulvön på Höga kusten med de blåa bergen i bakgrunden. Överallt kan man bada i salt, sött och bräckt rent och oftast klart vatten.

 • Monica skriver:

  1.Handduken finns i tre färger.
  2.Då skulle jag vilja åka till min sago ö,Gotland.Att åka dit är helt magiskt,underbara ö.

 • Helena skriver:

  Tre färger, turqise rosenblom och dala blue.
  Ver duvad, jag hade semestrat hemma, jag älskar hemma! Ledig vardag hemma utan måsten och ett hood jag känner till. Lovely!

 • Clas skriver:

  1.
  Tre färger!
  2.
  Drömmer om Turkiet tillsammans med mina kära.
  Bada i salt vatten, gå på hamam, äta suovlaki och allt det dära!
  Gå på marknad, köpa kryddor, träffa lokalbefolkningen och kanske pruta.
  Det är roligt att betala med annan valuta.
  Fast en dröm kan man även uppleva här hemma,
  som nyinflyttade blir det Sverige om jag får bestämma!
  I den uppblåsbara poolen samlas barnens skratt,
  medan frugan grillar och jag lapar sol i stråhatt!
  När glassbilen tutar med sin välkända melodi,
  springer barnen fram och köper glass för ett helt kompani!
  Det är så oslagbart skönt att rå om mina kära,
  på en plats som i våra hjärtan vi håller så nära!

 • Christina skriver:

  Min drömresa nu är Cuba. Planerat länge men stoppats av oro för sjukdom i familjen. Nästa vinter blir det av. Sandstränder, gamla bilar, Hemmingway, romdrinkar och musik. Kan inte tänka mig bättre.

 • Anonym skriver:

  Tre är färgerna aqua turquoise, dala blue och rosebloom
  Jag drömmer om en stilla skog med susande granar
  en liten sjö att doppa tårna i på gångavstånd
  en trappa att dricka morgonte på
  Inget internet
  Ingen yttre distraktion och saker som måste ses
  bara tid tillsammans
  Promenader, matlagning, en hög böcker och hederliga brädspel
  Kan mycket väl ligga nästgårds men viktigast är att den erbjuder en liten bubbla att landa i.

 • Birka skriver:

  Tre är färgerna aqua turquoise, dala blue och rosebloom
  Jag drömmer om en stilla skog med susande granar
  en liten sjö att doppa tårna i på gångavstånd
  en trappa att dricka morgonte på
  Inget internet
  Ingen yttre distraktion och saker som måste ses
  bara tid tillsammans
  Promenader, matlagning, en hög böcker och hederliga brädspel
  Kan mycket väl ligga nästgårds men viktigast är att den erbjuder en liten bubbla att landa i.

 • Eva Johansson skriver:

  1. 3 färger
  2. Amorgos i Grekland. Drömmer om att få klättra upp för trapporna till klostret igen och att titta ut över "det stora blå". Där är jag fri. Där lever jag fullt ut.

 • Jag hittade tre färger, blå, turkos och rosa.
  Semestern spenderas bäst vid havet, vilket hav har inte så stor betydelse. Frihet och båtliv, strandhäng och café-safari.
  Längtar!!!

 • Madeleine skriver:

  Handdukarna finns i tre färger.
  Ser en semester med friska, glada barn på All Inclusive-hotell framför mig. I vabruari skulle vilket resmål som helst vara bättre än hemmet…

 • Helena S. skriver:

  1. Tre fina färger!
  2. Min drömresa är till Japan dit jag skulle resa med mina tre barn som älskar anime och andra japanska kulturyttringar.

 • Jennie H skriver:

  1. Tre färger
  2. Varje sommar förflyttar jag mig till Gotland och spenderar soliga dagar i sanddynerna på någon av de fantastiska stränderna på Fårö och regniga dagar med att åka på utflykter eller spela sällskapsspel med vänner och familj. Bättre sommar finns inte

 • Maria skriver:

  Tre
  Huvudsaken det är med bästa ♥
  Men helt avkopplad från jobb är självklart
  Rotsidan Höga Kusten
  Klippornas värme och vågornas skvalp
  Tid finns inte
  Bara S och jag ♥

 • Karin skriver:

  Handduken finns i tre färger. På min semester stannar jag gärna hemma, på västkusten. Det blir många bad från klipporna, i böljan den blå. Med salta hav och några dagar på segelbåt. Då mår jag bra.

 • S. Stordal skriver:

  1. Dom finns i 3 olika färger.
  2. Min drömsemester! The keys i Florida.
  Favoriten är Key Marathon och Sombrero Beach, vart det turkosblåa havet är helt lugnt och varmt. Där släpper stressen helt.

 • Martina skriver:

  1.Tre fina färger.
  2. Jag drömmer mig bort till släktens lilla stuga mitt i Dalslands-skogar. Där är det fast telefon som gäller, need i say more!?

 • Anna K skriver:

  Badlakanet finns i tre färger.
  Min drömsemester just nu är till fjällen med skidåkning, öppna vyer över kalfjällen, solglittrande snö och varma bastubad. Där får hjärnan lugn och hjärtat tid att vara med dem jag älskar mest.

 • Anna K skriver:

  Badlakanet finns i tre färger.
  Min drömsemester just nu är till fjällen med skidåkning, öppna vyer över kalfjällen, solglittrande snö och varma bastubad. Där får hjärnan lugn och hjärtat tid att vara med dem jag älskar mest.

 • Anna K skriver:

  Badlakanet finns i tre färger.
  Min drömsemester just nu är till fjällen med skidåkning, öppna vyer över kalfjällen, solglittrande snö och varma bastubad. Där får hjärnan lugn och hjärtat tid att vara med dem jag älskar mest.

 • Anna skriver:

  1. Tre färger
  2. Jag vill oftast resa till platser som erbjuder något annorlunda från det jag har hemma, nya upplevelser, ny miljö, ny kultur. Högst upp på listan just nu står en safari i Tanzania med några dagars avslappning på Zanzibar efteråt.

 • Mona andersson skriver:

  Tre färger. Min dröm är att få komma till svalbard,uppleva den mäktiga naturen(innan isarna försvinner) kanske få se isbjörn! O se hur människorna lever. Hoppas min dröm slår in någon gång!

 • Catrin skriver:

  1. Tre färger.
  2. Jag skulle gärna resa till England och besöka olika B&B. Åka till platserna där deckare spelas in. Dricka afternoon te och bara vänta på att Miss Marple ska dyka upp. Resan avslutas i Skottland på ett vackert beläget hotell/slott!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) i 3 färger
  2) just nu planerar vi lite inför sommaren och jag är riktigt sugen på en semestervecka i Stockholms skärgård. Bad, ständer och öluffande om vädret är fint och båten in till Stockholm med dess museum om vädret är lite sämre.

 • Emelie skriver:

  1. Finns i tre färger!
  2. Jag spenderar helst min semester på vårt vackra landställe, svettandes i potatislandet eller växthuset för att senare koppla av i hängmattan.

 • Maria skriver:

  3 st hittar jag.
  Jag skulle vilja åka till Canarieöarna med min man och dotter då förra året var ett väldigt jobbigt år. Vi behöver verkligen vila upp oss.

 • Linda Kass skriver:

  Handdukarna finns i tre olika färger.
  Min semester vill jag spendera vid vår nybyggda sommarstuga i Vexala, Finland. Med tonårsbarn blir det inte alltid så mycket tid vid stugan som man skulle önska, då fotbollsträningar och annat program kräver sitt. Men jag drömmer om de där sena sommarkvällarna då hela familjen är samlad och det badas bastu och simmas i det spegelblanka havet.

 • Ida skriver:

  1. Handduken finns i tre färger
  2. Jag tillbringar min drömsemester i en segelbåt på den svenska västkusten. Glittrande hav, varma klippor och sköna bad. Ser så fram emot sommaren en ruskig, grå dag som denna.

 • susanna skriver:

  1. 3 fina färger
  2.drömmer om Mallorca!var där för många år sedan och de dagarna är blandmina finaste minnen. Underbart klimat, härligtfolk,god mat ochvacker natur och arkitektur.

 • Sanna skriver:

  Kul tävling!
  1. Handuken finns i tre färger , Turqise , rosenbloom och dala blue
  2. På franska rivieran där jag bodde för några år sedan, har alltid längtat tillbaka. Turkost vatten, vinodlingar och trevliga fransmän! Men studierna håller mig fast i Umeå än så länge.

 • Nelly Andersson skriver:

  1)3 färger
  2) Min semester vill jag spendera på min hemorts strand. Mestadels i det underbara vattnet. Det är njutning och harmoni för mig.

 • Stina skriver:

  1. De fina handdukarna finns i tre härliga pastellfärger.
  2. Jag skulle helst vilja åka på skidsemester till riksgränsen. Efter en lång dag i backen vill jag ta ett härligt bad och sedan sits insvept i en Gripsholmshanduk framför en brasa och prata tills mitt i natten med min bästa vän.

 • Elin skriver:

  1. Den finns i tre färger.
  2. I fjällstugan utanför Kittelfjäll, utan vatten och avlopp där morgonkaffet på bryggan och kvällsbadet i sjön är dagens höjdpunkt!

 • 1: Den finns att köpa i tre underbart fina färger.
  2. Min bästa semester är av kryssnings-typ. Förra våren var vi i Karibien, och i maj åker vi på en kryssning till västra delen av Medelhavet med start och avslut i Barcelona. Hur underbart kommer det inte att bli!!! Tror ni att det är tråkigt och trist på ett kryssningsfartyg, då har ni fel….
  Man går iland de flesta dagarna, och ombord på fartyget finns ALLT du kan tänka dig….
  Så fantastiskt underbart!!

 • Kristina skriver:

  1) De finns i tre färger: Aqua Turquoise, Dala Blue och Rosebloom.
  2) Helst vill jag ta med familjen på en gemensam upplevelse i stil med den som erbjuds på ekogården Monestovole i Italien, där gästerna också får delta i verksamheten: [https://www.monestevole.it/].
  Jag tänker: god mat + vackra vyer men också respekt för naturen och en möjlighet att göra någonting aktivt tillsammans = drömsemester.

 • Helena skriver:

  1, Handdukarna finns i tre färger.
  2, Sommarsemestern spenderar jag helst hemma i Halmstad. Om solens strålar bara visar sig är det en underbar plats på jorden. Varför åka längre då? 😉

 • Fia skriver:

  1. Hittade tre färger…..
  2. Min drömresa vore att åka till Indien och då Bombay där jag är född. Har inte varit där efter det, och kom hit när jag var två månader. Det vore såå roligt att åka dit och uppleva det min man och min son.

 • 1. De finns i 3 färger (blå, turkos och rosa).
  2. Jag älskar Italien och drömmer om en semester med bil runt i Toscana.

 • Helen Westerling skriver:

  • tre färger
  • i sommar tar jag med mig familjen till Österlen! Besöker paret Mandelmanns gård först och främst! Sen tar vi resten av allt underbart Österlen har att erbjuda!

 • Birgitta S skriver:

  1. Tre färger
  2. Jag skulle vilja åka tillbaka till ett ställe som heter Tofu, i Moçambique. En fantastisk plats med underbar strand, vacker och avslappnad miljö, och vänliga människor. Det är min dröm, att komma tillbaka dit.

 • Helena Olsson skriver:

  1. Handduken finns i tre färger
  2. Jag skulle bli så glad att vinna en resa till värmen, längtar efter sol, bad och vila!
  Tack för fin tävling!
  /Helena.

 • Maria Jacobsson skriver:

  1. 3 färger
  2. Kapstaden För människorna, maten och naturen!

 • Anna Sandström skriver:

  1. De finns i tre olika färger.
  2. Jag vill resa till Rhodos med min mormor och morfar som förmodligen gör sin sista resa dit nu i år efter att ha åkt till samma ställe i över 30 år (!) med samma hotell och till och med samma hotellrum! Nu börjar de bli lite stappliga men jag drömmer om att ta med mina barn så att mina morföräldrar får visa även barnbarnsbarnen sitt paradis! Jag har själv varit med på två av resorna och det är kära minnen från barndomen.

 • Kristian skriver:

  1) tre olika färger
  2) jag skulle vilja spendera semestern tillsammans med min sambo och vår nyfödda dotter på Hawaii och ön Maui. På samma strand där jag friade till min sambo för snart två år sedan. En milslång strand men mjukaste sandkornen, turkostvatten och bara kunna snorkla bland sköldpaddor och färgglada fiskar! Paradiset på jorden helt enkelt!

 • annika skriver:

  1 – tre färger
  2 – i Sylvan lake i Canada. Det är inte bara ett fantastiskt vackert ställe med härliga människor utan min dotter och två barnbarn bor där och kan inte tänka mig en bättre semester än att få träffa och hälsa på dem igen!

 • IA skriver:

  Jag hittade tre färger, blå, turkos och rosa.
  Semestrar gärna på västkusten. Gillar skaldjur vatten o berg o kantarell plockning.

 • Jessica S skriver:

  1. De fina handdukarna finns i tre färger: Aqua Turquoise, Dala Blue och Rosebloom.
  2. Sommaren vill jag spendera på världens finaste plats, nämligen Höga kusten där vi har vårt fritidshus. Och handdukarna skulle komma till god användning där. Endera på bryggan under alla otaliga bad, eller också i vårt nyrenoverade badrum dit vi fortfarande inte har hunnit skaffa några nya fina handdukar. Håller tummarna! <3

 • Zara Nordqvist skriver:

  1 3 färger
  2. På Brännö i ett fantastiskt vitriolhus som jag fick syn på förra sommaren när vi hyrde huset mittemot?. Drömmen!

 • Carolina skriver:

  1. 3 färger: aqua turquoise, dala blue och rosebloom.
  2. I Åre på spasemester där jag njuter av vinternaturen på dagtid och på kvällstid badar i varma källor utomhus med gott vin och bastar kvällstid.

 • Sara skriver:

  1. I färgerna dala blue, aqua turquoise och rosebloom.
  2. Drömresan går till Costa Rica, världens fredligaste och lyckligaste land, där jag helst skulle vilja spendera lång tid med min underbara familj, mellan regnskog och klarblå hav.

 • Maria skriver:

  3 färger. Danmark älskar hela familjen, människorna,stränderna o restaurangerna. ;))

 • Helena skriver:

  1) tre
  2) I svensk natur ,skog och badsjö och ljusa sommarnätter

 • Monnah skriver:

  1. Handduken finns i tre färger.
  2. Efter åtta månader ofrivilligt separerad från maken drömmer jag nu om en Hemester då han kommer tillbaka. Jag vill njuta av vårt lilla, till hälften nyrenoverade, hus, komma in i nya rutiner tillsammans och njuta av vardagsglädjen.

 • Rebecca skriver:

  1. Tre färger. Dala blue, Rosebloom och Aqua turquoise.
  2. Jag drömmer om att åka till Costa Rica som ska ha fantastiskt surf och dykning tillsammans med min pojkvän. Med lite tur kan vi få några veckor ledigt från universitetsstudierna under nästa vinter för vårt äventyr!

 • Marie Larsson skriver:

  1. de finns i tre färger
  2. Karibien är för oss ett paradis,
  det är njutning på alla sätt och vis.
  Svajande palmer och kokosnötter,
  kristallklart hav och sandiga fötter.
  Att ligga i skuggan och bara vara
  det är precis dit vi vill fara!

 • Sara skriver:

  1. Tre färger
  2. Jag vill spendera semestern på ett all inclusive-hotell med barnbassänger, glassbuffé, Bamseklubb – the whole shebang för barnen!

 • Emma F skriver:

  1. Tre färger.
  2. Sambons bror bor för ett tag i Texas, hade gärna tagit mig en tripp dit. Men med två små, 1 & 3 år bokade vi förra veckan en resa till Sardinien i sommar. Får hoppas det bli lite semester o inte bara miljöombyte ? Trevlig tisdag!

 • KP skriver:

  1 – 3 färger
  2 – i sommarstället med hela familjen, som jag längtar! Lata, obokade dagar med förhoppningsvis sol och salta bad på västkusten. En bok i hängmattan, kubbmatcher med familjen, grillning och glas vitt i solnedgången på klipporna. Svensk sommar när den är som bäst!

 • Eva Andersson skriver:

  1. 3 färger
  2. sommar i Sverige på västkusten, Krokvik i Åsa. det bästa som finns.

 • Fredde skriver:

  1). Finns i tre färger!
  2). Ska åka och vill till Rom med familjen på vår första resa nånsin tillsammans!

 • Linda skriver:

  1. Den finns i tre färger (blå, rosa och turkos)
  2. Island; vill bada i blå lagunen och vandra i det fantastiska landskapet.

 • Charlotte skriver:

  1) Tre färger
  2) Bästa semesterstället är Matemwe på Zanzibar – här finns en vidsträckt vit strand, kokospalmer och varmt havsvatten från Indiska Oceanen. Det enda man kan göra är att varva ner och reflektera över livet. Byborna är välkomnande och berättar gärna om sin vardag, något som gör att man känner en oerhörd tacksamhet över vad man har hemma i Sverige. <3

 • Hanna skriver:

  1. I tre färger (AQUA TURQUOISE, DALA BLUE och ROSEBLOOM).
  2. Där min familj är. Klyschigt men sant. Den geografiska placeringen är sekundär för det är med min familj som semestern skapas i ett härligt virrvarr av nya upptäckter, nya rutiner, nya minnen och starkare band sinsemellan.

 • 1. Tre färger
  2. Just nu drömmer jag mig bort till ett somrigt Gullholmen, en ö i Bohuslän. Salttrassligt hår, slappa kläder, krabbfiske och barfotapromenader på solvarma klippor.

 • Anna E skriver:

  1) Tre ljuvliga färger
  2) Förra årets sommar, höst och vinter spenderades på sjukhus med min mamma som aldrig fick komma hem.
  Denna sommar och semester vill jag därför spendera ute på det friska havet i segelbåt, långt bort från doften av sprittvätt och där tårar byts ut mot salta havsstänk.

 • Hanna K skriver:

  1. Tre färger
  2. Västkusten och Smögen. Jag älskar skaldjur, men har aldrig varit i Smögen. Där skulle jag vilja njuta av fint väder, skaldjur och gott bubbel.

 • Charlotte Falck skriver:

  1) Tre kulörer
  2) Efter att ha bott flera år i Hong Kong längtar jag alltid dit på semester. Hong Kong är en fantastisk stad med varmt och skönt klimat, mix match av människor, kulturer och stilar. Det är en storstad med både skyskrapor, beacher och berg. Där kan jag gå ut i balklänning eller pyjamas utan att någon skulle tycka att det vore konstigt. Där kan jag gå och sjunga högt för mig själv utan att någon skulle vända på huvudet. I Hong Kong kan jag vara helt mig själv.

 • 1, 3 färger
  2, min drömsemester är att vandra vid amalfia kusten med min man och 2 underbara kids 🙂

 • 1, I tre färger.
  2, Just nu drömmer jag hela dagarna om en paradissemester till Sri Lanka. Surfa, sola, yoga, upptäcka och njuta av vad som verkar vara en helt fantastisk ö. Jag kan inte tänka mig något ljuvligare än att ströva runt bland vänliga människor i ett magiskt vackert landskap fullt av historia, kultur, grönska och stränder.

 • Mia skriver:

  1. Den fina handduken finns i tre färger: aqua turquoise, dala blue och rosebloom
  2. Drömsemester just nu är en vecka i värmen med all-inclusive och mycket tid för lek och bad med mina två barn. Till sommaren hoppas vi att vi har möjlighet att åka på solsemester för första gången som familj.

 • Frida V skriver:

  1. 3 färger.
  2. Gotland! Känns som utomlands, härligt väder och en mängd saker att göra som passar en barnfamilj som våran. Strandhäng, jordgubbsplock o god lokal mat – perfekt!

 • Ingela skriver:

  1. Handduken finns i tre färger
  2. Jag lägger gärna ner handduken på en av Rhodos stränder. Handduken passar bra där för sol och bad, det är solsäkert.

 • Eva Andersson skriver:

  1. 3 färger
  2. Beldibi, en pytteliten ort i Turkiet, vid havet nedanför Taurusbergen.

 • Emma skriver:

  1. 3 färger
  2. Sverige har så mycket vackert att bjuda på. Löparstigar i Jämtland (bra med lätt hamam-handduk i packningen när man springer) med bad i fjällbäckar. Vild vallmo i juni på Österlens vidsträckta vyer. Kvällar sittandes på klippor – fortfarande varma av solen – i skärgården och skogsstigar doftandes av koda och tall i inlandets vackra skogar. För mig är hela Sverige ett favoritresmål, dessutom går tåg kors och tvärs som är snälla mot miljön.

 • Kristin skriver:

  1. 3 färger
  2. Skulle vilja återuppleva en av de bästa sommarsemestrar som jag och min man gjort – när vi cykelsemestrade på Gotland. Vi hade det så härligt och det var så avkopplande och stärkande för både kropp och själ.

 • Viktoria Larsson skriver:

  1.3 färger
  2. Bara det är sol och värme så kan det vara vart som helst. Drömmen är Bahamas men västkusten går bra det med 🙂

 • Sofia Westin skriver:

  1. 3 färger
  2. Vill faktiskt helst spendera min semester hemma på vår lilla gård. Mitt smultronställe! Skulle dock gärna önska mig en trädgårdsmästare, kock, städare och vackert väder!

 • Camilla skriver:

  3 fabolus färger
  Mallorca Palma är en favorit. Sol, bad och stad.

 • Caroline skriver:

  1. Finns i tre färger!
  3. Franska rivieran. Alltid. Bästa platsen!

 • Elin S skriver:

  De finns i tre färger.
  Jag drömmer om att tillbringa en sommar på Gotland. Har aldrig varit där men längtar dit och tror att jag skulle älska det!

 • Emelie Svensson skriver:

  1. Den fina handduken finns i tre färger: aqua turquoise, dala blue och rosebloom.
  2. Jag skulle absolut vilja åka tillbaka till Korsika som har underbara stränder och klarblått vatten längs kusten och inlandets härliga berg att vandra i.

 • Lena skriver:

  Handduken finns i tre sköna färger.
  jag tar två veckor på vintern och då reser jag tex till Sydafrika, om tre veckor. Annars är det bästkusten som gäller på sommarsemestern.

 • Maria skriver:

  1. Handdukarna finns i 3 färger!
  2. Jag gillar att resa men mitt favorit land är Grekland. En tur dit på hösten är härligt!??

 • Annika skriver:

  1. Hamam finns i tre färger
  2. Gillar varmt väder så därför föredrar jag de sydligare breddgraderna, t.ex. Dubai

 • Anna skriver:

  Tre färger – kallade aqua turquoise, dala blue och rosebloom.
  2. Destinationen är mindre viktig än sällskapet. Vill upptäcka världen med min man och mina pojkar, så länge de vill resa tillsammans med oss! Drömmen är att kunna ta dem till Japan som är deras drömdestination.

 • Maja skriver:

  1. Handdukarna finns i tre färger.
  2. Jag vill åka till New York! För att det verkar sjukt mäktigt

 • 1. I tre färger finns handdukarna
  2. Jag har enda sedan jag började rida när jag var 6 år drömt om att åka till Island och rida på islandshästar, upptäcka glaciärerna, vulkanerna och turista i Reykavik, en drömresa jag haft länge.

 • Annica skriver:

  1. 3 färger
  2. Jag tillbringar helst min semester i vår stuga som renoveras för fullt i detta nu. Till sommaren blir det inflytt och jag ser fram emot varma och soliga dagar i vårt lilla paradis, där även underbara handdukarna från Gripsholm skulle passa in utmärkt och komma väl till pass!

 • PiaL skriver:

  Vilket fantastiskt fint pris!
  1. 3 färger
  2. Efter fem år som utlandsboende ser jag fram emot en semester i Sverige. En vecka i stuga på Österlen står högst på min semesterönskelista!

 • Katja skriver:

  1. Tre färger
  2. Något fint resemål. Annas naturen och havet någonstans

 • Ellen skriver:

  1) 3
  2) jag längtar nu till Kap Verde dit jag bokat en resa över Påsk med min dotter och jag hoppas det är ett drömresmål som jag kan återvända till.

 • Paola skriver:

  3 färger
  Polen! Så nära men ändå ett land jag inte vet någonting om (skäms på mig). Är riktigt nyfiken, så vi kanske åker i påsk 🙂

 • Sarah skriver:

  1. De finns i 3 färger (blå, turkos och rosa).
  2. Gärna ut i båten med pappa, något kallt nu men i juni. Den som väntar!

 • Catrine Månsson skriver:

  Handdukarna finns i 3 färger
  Semestra i Fiskebäckskil med boende på Gullmarstrand såklart. Det bästa stället i världen för avkoppling, fantastisk miljö och mat/dryck som är en lisa för själen.här blir man aldrig någonsin besviken

 • Sara skriver:

  1. Den finns i tre färger!
  2. I huset på Norrlandskusten.Bland tallar, sand och kobbar.

 • Josefina skriver:

  1. Tre!
  2.
  En gravid och sliten mamma sa så:
  jag drömmer om att doppa min tå.
  I Mexikos vatten,
  vara uppe om natten
  och ta en tequila – eller två!

 • Maggan skriver:

  1. I tre färger, dala blue, rosebloom och aqua turqouise
  2. Vid min sommarstuga i skogen, med utedusch där jag kan duscha helt utan insyn, vilken lyx.

 • Louise skriver:

  1. Handduken finns i tre färger (dala blue, aqua turquoise och rosebloom)
  2. Jag drömmer om att spendera min semester på Nya Zeeland. Har länge drömt om att hyra en bil och tillsammans med min fina sambo uppleva den storslagna naturen.

 • Kristina skriver:

  1. Tre färger.
  2. För mej är värme överskattat. Jag skulle resa till något ställe med snö och djupa skogar inom landet. Ta på mej vita vinterkläder och lägga mej på marken i skogen och vänta på att få uppleva något av dom vilda djuren passera.

 • Leons mamma skriver:

  1. Tre färger.
  2. Vårt paradis:Alcudia på Mallorca! Finns inget annat ställe som vi älskar så mkt och har det så bra på!

 • Annika Lindh skriver:

  1. Tre färger.
  2. Om allt går som det ska får min sambo och jag vårt första barn i början av maj. Jag drömmer om att få tillbringa semestern i vår lilla segelbåt och spendera massor med tid med min nya lilla familj. Kanske blir det mer till att ligga i en praktisk hamn än att hajka runt mellan västkustens karga öar denna sommar, men om vi alla tre får vara friska och må bra, så tror jag detta kan bli den bästa och mest minnesvärda semestern i hela mitt liv.

 • Kerstin skriver:

  1. 3 färger
  2. I en hängmatta, på min tomt – utan några måsten (mao med takpannorna lagda, gräsmattan klippt (gärna av en unge 😉 ), mm – och med odlingsrutorna fulla med div ätbart och blommor).

 • Viveca andersson skriver:

  1. Tre färger
  2. I vanliga fall älskar jag storstadspuls men nu behöver jag lugn och ro! Mitt jobb kräver otroligt mycket av mig så jag önskar en vecka ensam på någon resort där jag inte lämnar området. Kan behöva ha med mig ett gäng hamamhanddukar att ha vid poolen!

 • Viveca andersson skriver:

  1. Tre färger
  2. I vanliga fall älskar jag storstadspuls. Men mitt jobb kräver otroligt mycket av mig så nu vill jag bara ha lugn och ro. Kan tänka mig en vecka ensam på en resort där jag inte lämnar området. Vill spendera dagarna vid poolen med en bok. Kan behöva ett gäng hamamhanddukar till det!

 • Carolina Lund skriver:

  1. Handduken finns i tre färger
  2. I en stuga i fjällen i norra Sverige. Funkar sommar som vinter! Skidåkning på vintern och vandring på sommaren och bara insupa naturen.

 • Emma L skriver:

  1) Tre färger
  2) Bilsemester i norra Italien. Fantastisk mat, vacker natur och mycket kultur.

 • Elin skriver:

  1. De finns i 3 färger (aqua turqouise, dala blue och rosebloom)
  2. Just nu längtar vi efter sommar och semester extra mycket för i juni kommer vi bli fyra i familjen. Vi kommer spendera tiden tillsammans, ute i våran sommarstuga, bada i sjön och gräva i sanden. Det är vårt lilla paradis där hela kroppen kan andas ut från vatdagsstressen.

 • Kristofer skriver:

  1.Handukarna finns i tre färger
  2.Kryssning i medelhavet med Freedom of the Sea, se flera länder och städer på en vecka.

 • Sanna skriver:

  1. De finns i tre färger (aqua turqouise, dala blue och rosebloom).
  2. Allra helst skulle jag vilja spendera semestern i Karibien, men jag vet att ekonomin som ensamstående mamma inte alls tillåter det. Men drömma om turkost vatten, vita sandstränder och goda drinkar de kan man alltid.
  Kram Sanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.