Annons

Maktlistan 2017 – Tidskriften Rum

I veckan släppte Tidskriften Rum sin prestigefyllda ”Maktlista” för 2017 med de 100 mest inflytelserika namnen i den svenska inredningsbranschen just nu. Och titta! Jag hamnade på plats 23, inemellan en mängd kända och duktiga personer. Tack för en jättefin motivering. Jag känner mig väldigt stolt och glad!

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  U go girl! Klart att du finns med på listan. Bra jobbat och stort grattis!

 • Anna skriver:

  Grattis Frida! Vilket fint kvitto på ditt arbete!

 • Maria skriver:

  Grattis!! Välförtjänt ♡

 • Thika skriver:

  Hej! Vi på i en hyresrätt nu när vi studerar och har ett stort valv mellan hallen och vardagsrummet. Har du något förslag på hur man bäst inreder och möblerar kring det? Jag tycker det är så svårt för att det förstör alla linjer och jag får liksom inget flyt i rummet. Tacksam för tips och trix!!

 • Anonym skriver:

  Grattis till placeringen Frida, inte förvånad…klart Du har en plats där. Jag har följt Dig flitigt i flera år nu, och Du går från klarhet till klarhet ???❣️Kram från Ninni.

 • mabler skriver:

  Håller med Maria, välförtjänt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.