Annons

Hemnetgodis: Aschebergsgatan 1

Jag fastnade för de egengjorda tavlorna i den här lägenheten som preciiiis plockades ner från Bjurfors Göteborgs hemsida (men fortfarande finns att beskåda på mäklaren, fotografens och stylistens instagramkonton). Kolla in @bjurfors_goteborg eller @fotografalencordic eller @sarahwidman – som ju är upphovskvinnan bakom. 
Foto: Alen Cordic, Bjurfors Göteborg

Kategorier:

Kommentarer

 • Med gud, de där dubbeldörrarna. Och stuckaturerna! När jag får råd någon gång i framtiden ska jag sätta upp stuckaturer där jag bor, definitivt. <3

 • Alexandra skriver:

  Men vilken tavla!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.