Annons

Dagens kontor

Det händer inte så ofta just nu (arbetsdagarna går liksom i ett för att vi ska hinna med så mycket som möjligt innan min planerade bebisleverans i april) men idag tog vi oss ändå tid att sitta ner på rumpan en stund och njuta av en gemensam fika på kontoret. För vet ni vad? Max har fått en till liten kusin och jag har blivit ingift moster. Hurra! Jag bjöd på Katjas smarriga mandelsemlor för att fira. Och tänk, om två månader är det min tur att leverera en ny familjemedlem. Jag längtar! Kanske inte så mycket till själva förlossningen, som till att äntligen få träffa den lilla personen som bökar runt i min mage. Stort grattis till Anna och Krille!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Woho! Äntligen kom hon! Så härligt och grattis även till moster!Hade vår dotter varit punktlig så hade det ju bara varit en dag mellan tjejerna.

 • Emma skriver:

  Hej!
  Vilka är kaffemuggarna på bilden? Tack!

 • Frida skriver:

  Emma: Jag har köpt dem på IKEA Kållered.
  De heter IKEA 365+ och kostar 15 kr st
  https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20282942/

 • Sandra P skriver:

  Ljuslykorna, Frida? Påminner om ett gäng i färg jag sett på Artilleriet, men dessa vita föll mig kanske mer i smaken…

 • Sandra P skriver:

  Slog mig precis att de ev är från Skogsberg & Smart…

 • Åh så roligt för er alla, helt klart värt att firas med semlor och dian blommor!
  Kram Anette

 • Sofia S skriver:

  "Magiskt": bloggvärldens allra mest utslitna ord. Men din tid nu är MAGISK. Tänker tillbaka på tiden då man bar omkring på en ny inom sig <3.

 • Caroline skriver:

  Hej,
  vilket fint bord! Var är det ifrån?
  MVH Caroline

 • Anna skriver:

  Jag undrar, precis som Caroline ovan, över bordet. Känns som alla mina kommentarer har varit av den typen på sistone… sorry (känns som den tristaste typen av kommentarer).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.