Annons

Söndagssummering v 4 – 2017

Söndag igen och dags att summera de gågna sju dagarnas inredningsnyheter och snackisar. Ovanligt bleka sådana kan tyckas när man kollar igenom färgskalan på de pressbilder som skickats ut men det kanske är ett tecken/en trend i tiden? Här har ni veckans svep!
Danska Rosendahl har släppt fina pressbilder på nyheten Duet. Serien kommer i två färger med blank och matt yta och ett fint subtilt reliefmönster. Snyggt!
Artilleriet har börjat med en ny kategori i sin webbshop som snabbt blev slutsåld (men som kommer fyllas på ideligen). Kolla in deras online SAMPLE SALE för riktiga kanonfynd!
Ire har lanserat två nya soffor i veckan. Emma Olbers träsoffa Hanna och Como och Mattias Stenbergs bulliga nyhet – soffmodellen Como. Fler bilder hittar du HÄR!
Räkna med att haussade Joseph Dirands nya titel Spaces som släpps i mars kommer bli en stilbildande sådan! Här kan du nu förbeställa boken. Tipstack till Ulrika/Seventeendoors och Anna! 
Emma von Brömssen har gjort nya rullgardiner i samarbete med Sandatex, Nordens ledande leverantör av invändig och utvändig solskyddsväv. Och vet ni vad. Pressbilderna är tagna på Spinneriet i Lindome!
 
Notiser: 
Furniturebox har blivit uppköpta av Bygghemma för… en halv miljard!
– Formgivaren Marianne Westman har gått ur tiden 88 år gammal. 
– Fyrklövern samarbetar och tar fram ännu ett nytt porslin med Lars Wallin
Marimekko lanserar komplett E-handel i 16 länder
– Och butiken Grandpa öppnar i Malmö!
 

Marbodal är aktuella med en ny köksserie av Thomas Sandell. I torsdags var jag bjuden på bloggmiddag som stylats av Pella Hedeby. Hade inte möjlighet att åka men här kan ni se bilder från eventet. Veckans mest ombloggade lägenhet till salu? Det måste vara det här objektetAschebergsgatan i Göteborg. Jag vet inte hur många bloggare och instagrammare som har visat bilder på den i helgen. Se MER hos Entrance Mäkleri! Skön söndag till dig!
Foto: Rosendahl, Artilleriet, Ire, Rizzolli, Sandatex, Marbodal, Fotograf Anders / Entrance

Kommentarer

 • Elle skriver:

  Hej! Vill bara säga att det fortfarande inte finns någon vänstermarginal på din nya, fina hemsida. Jag tror inte att det bara är för att jag är formgivare själv som det gör mig alldeles sjösjuk. Det är alltså inte bara estetiskt jobbigt, utan försvårar läsbarheten ordentligt. Ger lite klaustrofobi och ögat ryggar.

 • Kenneth skriver:

  Snygg lägenhet, men hur tänker inredningsstylisten när hon stoppar in en hel lufttorkad skinka i skafferiet!!! Nån måtta på tramseriet får det väl ändå vara! 🙁

 • Lovisa skriver:

  Var kommer den underbara lampan i sovrummet från? Någon vänlig själ som vet? Älskar den!

 • Kenneth, Fick veta när jag köpte skinkan att sålänge den inte har börjat skäras i ska den med fördel förvaras i ett skafferi. Den håller sig tydligen bättre då. Men har du ett bättre tips tar jag gärna emot den 🙂
  Lovisa; lampan kommer från Day Home och går att köpa på Ellis.se Den är galet fin 🙂

 • Anna skriver:

  Elli Nouvel: vet du varifrån den amazing tavlan på kvinnoansiktet kommer ifrån? Tack på förhand!

 • Anna; tavlan är från Vagnelind Art. Hennes studio ligger på majorsgatan i göteborg! Fantastiskt fin konst! 🙂

 • Väldigt stilrena möbler!

 • Anna skriver:

  Tack snälla Elli Nouvel för svaret! 🙂

 • Elle skriver:

  Hurra för marginalen! <3 <3

 • Elle skriver:

  Åhnej, nu är marginalen borta igen… :'(
  Vad håller ni på med bakom kulisserna? 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.