Annons

Min årsresumé i videoformat

Jag ser att många bloggare sammanfattar sitt 2016 i de nio mest gillade instagrambilderna. Jag lät min mobil saxa ihop mina mest minnesvärda videoklipp istället. Och vilket år det har varit! Vinsten av ”Årets inredningsblogg” på Elle Decoration Award kryddades med utmärkelsen ”Sveriges mäktigaste Mamas” av tidningen Mama. Toppa det med roliga filminspelningar, ett 30-tal föreläsningar, lanseringen av Trendenser & Friends och arrangerandet av två stora bloggevents på Spinneriet med över 50 gäster på sittande middagar. Jag har också fått vara med och rita miljömärkta bostäder för Patriam i Stockholm och miljöprofilerade lägenheter åt PEAB i Malmö, men också renoverat mitt eget kök. Och vet ni vad? Under 2017 kommer ni att få följa det köksbygget som en följetong i rörligt format tillsammans med Mija Kinning. Det och mycket mer ser jag fram emot under 2017. Den bästa presenten av dem alla vilar ju än så länge i min mage, men innan det är dags för bebis kommer ett fyrverkeri av projekt som är lanseringsklara inom kort – efter ett år av hårt arbete. Hurra! Tills dess, ett stort TACK för 2016. Så många stunder av lyckopirr, både i stort och smått!

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Du är FANTASTISK, min vän! Tänk vad du har åstadkommit.

 • Caroline skriver:

  Wow, så sjukt imponerande, vilket år!! Såå inspirerande, Kram Caroline

 • Lucy skriver:

  Starkt jobbat, grymt år!

 • Culkner skriver:

  Fantastiskt år! Och snart är det dags för dig igen att vinna årets inredningsblogg tycker jag! Jag har lagt min röst!

 • Anna skriver:

  Tack för ett fantastiskt bloggår!

 • Vilket fantastiskt år! Grattis till alla framgångar och en stor applåd för väl utfört arbete. Hurra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.