Annons

Hemnetgodis på Hammarbyhöjden

Jag fastnade för köket och badrummet i den här funkispärlan som är till salu på Hammarbyhöjden i Stockholm via Fantastic Frank. Enkla vita kakelplator och en supertunn ljusgrå fog. Svårare än så behöver det inte vara. Snygg garderobsstyling av Mimmi Staaf  också.
Foto: Joakim Johansson Styling: Mimmi Staaf Tipstack: Riazzoli

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Jag tror att bostadsstylingen har ersatt bostadsannonser som mäklarfirmornas marknadsföreningskanal, och nu menar jag inte att marknadsföra, sälja, själva lägenheten utan som mer positionering och reklam för mäklarfirman via bloggar, influencers, och andra inredningsintresserade. I ovanstående lägenhet visar endast ett litet fåtal av bilderna rummen, mestadels av bilderna består av snygga stilleben och inredningsdetaljer. Okej, inger nytt men det blir tydligare och tydligare. För faktiska bostadsspekulanter kan det bli lite vilseledande tycker jag (fd fastighetsmäklare själv).

 • Alice skriver:

  Man kan ju verkligen surfa runt på hemnet hur länge som helst och drömma sig bort!

 • Helena skriver:

  Håller med Karin ovan.
  Som bostadsspekulant så är det väldigt irriterande med alla stilleben och overdriven styling. Nån enstaka bild för "känsla" kan vara med, men ibland blir det ju löjligt med 20 bilder på blommor, fruktskålar och badrumsprodukter. Jag är inte spekulant på dessa saker utan vill se bilder på rummen, få en känsla för planlösningen!
  Men – som inspirationskälla till inredning är ju bilderna desto bättre 😉

 • Samuel skriver:

  Hej vet du var man kan köpa den såkallade badkarsbrickan ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.