Annons

Hemma hos Jordens Arkitekter

Jag har suttit och ruvat på bilderna från Johnny Anderssons hem i flera veckor, men brukar ju försöka undvika att posta sådant som redan synts överallt på nätet. Ändå kan jag inte motstå dem. Specielllt inte nu när vi vänt kalenderblad och sinnet suktar efter invärtes intryckstvätt. Jag säger som Ernst, det slår an en sträng i mig – och vem vet, kanske är det någon läsare som trots allt missat bilderna eller bara blir glad av en påminnelse. Hemma hos en av ägarna till Jordens Arkitekter. Fler foton HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna J skriver:

  Tack för att du la upp detta guldkorn för mig som läser få inredningsbloggar! Texten minst lika intressant som bilderna. Ja tack igen! Dagens bästa läsning!

 • rock skriver:

  Hej Frida,
  här kommer en sådan där kommentar som har legat i huvudet i hundra år men av någon orsak aldrig blivit skriven.
  Jag undrar om det går att göra något åt positioneringen av ding blogg på sidan. Den ligger väldigt långt till höger, snarare än mitt på. Det är helt enkelt en stor marginal med vitt till höger om reklamen. De andra bloggarna jag läser positionerar sig däremot fint mitt i. Det kanske inte är en stor sak på det stora hela men det gör ofta att jag undviker att läsa din blogg, förutom på mobilen, trots att jag tycker väldigt mycket om den.
  mvh
  Rock

 • Hannah skriver:

  Så fint ?????? helt i min smak!

 • Anonym skriver:

  Fint, visst! Men jag är inte jätteimponerad.

 • Karin skriver:

  Den lägenhet slog an en ton hos mig, det är inte så ofta det händer, det mesta ser likadant ut. Kolmårdsmarmor (tror jag) och det ljusa träslaget. Fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.