Annons

Happy Friday och en prestationspresent

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

När jag började blogga var jag mycket bättre på att belöna mig själv när jag hade gjort något stort. Då köpte jag alltid symboliska presenter för varje milstolpe jag klarade av. Min första föreläsning, mitt första framträdande i TV4 Nyhetsmorgon och utmärkelsen Aftonbladets Bloggpris 2008 finns exempelvis närvarande i små men betydelsefulla ägodelar här hemma. Och nu när jag ser de där sakerna, flera år senare, ler jag fortfarande inombords och känner stolthet för upplevensen bakom.
 
Begreppet prestationspresenter kanske låter fånigt, men för mig handlar det lika mycket om att bevara minnen och att skapa sammanhang. Med tiden har jag dock blivit blasé och kommit av mig i den traditonen. Därför har jag lovat mig själv bättring i år. Så efter den här veckans bedrifter i stort och smått svängde jag förbi Cosas på vägen hem till fredagsfirandet och slog till på en vattenkanna som jag önskat mig länge. Jag fick låna Mijas när hon stylade vårt kök till filmen och det blev så tomt när hon tog med sig den tillbaka. Men nu har jag en egen och den kommer alltid påminna mig om vårt roliga projekt – varje gång jag vattnar blommorna. En alldeles speciell fredagspresent från mig till mig med andra ord. Trevlig helg på er!

Kategorier:

Kommentarer

 • Helt rätt Frida. Den kannan är så fin! Den har stått på min önskelista ett tag. Hoppades på tomten, men får nog sköta saken själv 🙂

 • Susanna skriver:

  Jeg synes også man skal feire eller belønne seg selv mer når man når nye mål. Det er så lett at man bare springer videre og glemmer å stoppe opp å feire det man har oppnådd.

 • Den kannan är magiskt fin, bra val Frida!
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Anette

 • Martin skriver:

  Fin tanke och fin kanna!
  I inlägget där du presenterade nya blogglayouten använde du radbrytning vid nytt stycke. Det gör det väldigt mycket enklare att läsa. Fortsätt gärna med det, tack!

 • Pretty Home Blog skriver:

  Fin blogg du fått. Väldigt trevlig att läsa! Har själv precis designat om min blogg och det känns alltid lite nytt och fräscht. Lite som att göra om hemma!
  Ha en fin lördag!
  //Berith

 • Linda skriver:

  Mycket fin kanna!
  Även växterna var fina! Vad är det för sorter?

 • Eva skriver:

  Älskar konceptet med prestationspresent! Tack för en bra blogg, du inspirerar!

 • Emma M skriver:

  Superfint! Vart kommer de fina krukorna ifrån?

 • Hanna skriver:

  Prestationspresenterna är de bästa! Det är något speciellt med dem och de har som du säger verkligen ett sammanhang. Bra grej!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.