Annons

Designa ditt drömboende med A-hus och vinn 20 000 kr i presentkort på Rum21

I samarbete med A-hus har jag fått möjlighet att presentera en fin tävling där ni kan vinna inredningskonsultation med mig i studion på Spinneriet i Lindome (3 timmar) och dessutom 20 000:- i presentkort på Rum21. Allt du behöver göra för att delta i denna tävling är 1) registrera dig som användare 2) välja ditt Favorithem 3) gör dina personliga in- och utvändiga val och 4) spara ditt hus! Nu är du med och tävlar! Det mest genomtänkta huset med personliga val och lösningar vinner. I andra pris ligger ett presentkort på 10 000:- i potten och tredjepristagaren kammar hem 5 000:- att handla för på Rum21. 

TÄVLA SÅ HÄR:

1. Registrera dig som användare.
2. Bygg och designa ditt hus på www.a-hus.se/husbyggaren.
3. Spara ditt designade hus.
4. Grattis – du är med och tävlar!

DET MEST GENOMTÄNKTA HUSEN MED PERSONLIGA VAL VINNER:

1:a pris Inredningskonsultation på Spinneriet i Lindome med Frida Ramstedt på Trendenser (3 h) där ni tillsammans skapar en moodboard till ert drömhus, dessutom ett presentkort på Rum21.se värde 20.000:-

2:a pris Presentkort på Rum21 värde 10.000:-
3:e pris Presentkort på Rum21 värde 5.000:-


I helgen kan ni dessutom besöka Favorithemmen i verkligheten när A-hus har stor visningshelg 14-15 januari i hela landet. Hitta en visning nära dig på https://www.a-hus.se/visningar

Juryn består av Frida Ramstedt och A-hus marknadsavdelning. Juryns röst går inte att överklaga. Eventuella resekostnader och hotellnätter betalas av vinnaren. Åldersgräns 20 år. Ev vinstskatt står vinnarna för. Vinsten kan ej bytas ut mot något annat i A-hus sortiment eller pengar. Tävlingen pågår 13/1-12/2 2017. Vinnarna presenteras i A-hus olika kanaler.  

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Wow vilket fint pris!! Ska gnugga geniknölarna när barnen lagt sig ikväll!

 • Sarah skriver:

  Räcker det att spara huset? Alternativet är ju att skicka en förfrågan, men det känns ju onödigt att de får in hundratals hus som inte är "äkta" förfrågningar?

 • Frida skriver:

  Sarah; Om jag förstått A-hus rätt ska det räcka att spara huset i verktyget. Men jag dubbelkollar!

 • Charlotte skriver:

  Nu har jag gjort mitt hus och sparat det. Men hur ska de veta att jag är med och tävlar? Ska man skicka in något till dem?

 • Linn E skriver:

  Har varit in på A-hus flertalet gånger då vi precis köpt en helt otrolig fastighet i Jämtland! En hel udde för oss själva!
  Vi hoppas kunna sätta igång våra byggplaner till hösten, och vi har en favorit på A-hus!
  Verkligen en passande tävling! Håller tummarna och hoppa

 • Room by Sofie skriver:

  Jag har ritat och sparat! Kul tävling med fina priser 🙂

 • Frida skriver:

  Till er som undrat – Nu har jag fått svar av A-hus. Det stämmer att det räcker att spara huset på sitt inlogg så är man med i tävlingen!

 • Åsa skriver:

  Lite klurig sida. Svårt att veta om jag gjort vad som krävs för att delta i tävlingen. Men kul var det. Att drömma om ett eget hus en liten stund.

 • Emma T skriver:

  WOW vilka vinster och kul tävling! Nu vill man ju ha sitt egendesignade hus också 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.