Annons

BLOGLOVE: @mialinnman

Man läser ofta om inredare som dras till minimalism och avskalade miljöer efter en tid av mycket intryck  Jag fungerar på motsatt vis om det är stressigt eller oroligt i mitt liv. Då längtar jag efter mer levande interiörer med annorlunda vinklar, mycket böcker, konst och detaljer. Fortfarande skandinaviska i sin stil, men mindre tillrättalagda. En fin blogg med egentagna bilder att följa för inspiration på det temat? Kolla in Mia och Solid Frog. Hon målar dessutom jättefina tavlor.
Foto: Solid Frog / Mia Linnman

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh, vilken mysig blogg. Tack för tipset!

 • Anna skriver:

  Håller med! Längtar också efter att omge mig med värme och "boa" in mig när det snurrar fort ?

 • Tack för tipset Frida, känner igen mig i det som du beskriver på pricken.
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram Anette

 • Åh vad fint! Tack för tips 🙂
  Ser fram emot att träffa dig snart. Ha en bra dag. Kristin

 • Lisa skriver:

  Bra blogginlägg!

 • Minimalisterna skriver:

  Jag tänker att det ena inte behöver utesluta det andra. Även om minimalism ofta kopplas samman med avskalade miljöer och få saker, så kan det kombineras med annorlunda vinklar, konst och fina detaljer. Så länge det är saker någon tycker om och som gör personen glad, så finns det ingen anledning att inte låta dem ta plats och synliggöras i hemmet.
  Sen är det en annan sak att låta sakerna stå bland massa bråte, smutstvätt och leksaker som inte används, men det tror jag ingen gillar. Minimalist eller ej. 🙂

 • Iza skriver:

  Jag vill ha mycket saker omkring mig i olika stilar, men ordning och reda får det gärna vara! Jag tycker det mesta är så stelt nu. Svart, skarpt, och smalt. Ser sällan hem som lever (som jag tycker ). I mitt hem är det bara köket som lever, som jag känner värme och rörelse i. Ändå är det det som är halvt färdigt..

 • Marie skriver:

  Det farliga med att du vant oss vid att uppdatera varje dag i flera års tid gör att ditt "långa" uppehåll (nästan två dygn) får mig att känna oro. Jag hoppas att det bara är en överdrift och allt är prima med dig och de dina!

  • Trendenser skriver:

   Tack söta du. Jag har faktiskt varit inne och vänt på Varbergs BB men allt ser fint ut så ingen orsak till oro. Tack för omtanken! kram

 • Anonym skriver:

  Fina bilder!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.